Aprindeți cuptorul la 180 de grade și pregătiți o tavă rotundă cu diametrul de 25-26 cm. Fie o ungeti cu unt, fie o tapetați cu hârtie de copt, după cum vă e mai ușor.
Bateți ouăle cu zahărul și un praf de sare până când își măresc considerabil volumul, iar zahărul se topește.
Adăugați brânza de vaci, iaurtul, untul topit și răcit, vanilie și coajă rasă de lămâie după gust. Amestecați cu un tel sau cu mixerul să se omogenizeze compoziția.
Amestecați făina cu praful de copt și încorporați-o în compoziția de mai sus. Veți obține un aluat ca o smântână groasă, care curge greu.
Turnați aluatul în tavă, nivelați și presărați zmeura deasupra.
Dați forma la cuptor pentru 40-45 de minute.
Lăsați prajitura să se răcească, apoi o serviți pudrată cu zahăr vanilat.