Tocați mărunt, din cuțit, câteva migdale.
Mărunțiți ciocolata și turnați peste ea cele două linguri de ulei, apoi o topiți la bain marie sau la microunde (de 3 ori câte 30 de secunde)
Turnați câte o lingură de ciocolată topită în fiecare formă.
Presărați migdale tocate, apoi puneți câte o linguriță de unt de arahide și câte o cireașă în fiecare formă.
Deasupra turnați din nou ciocolată topită.
Presărați ciocolata cu cristale de sare (dacă vă place combinația) sau puneți câte o migdală întreagă, migdale mărunțite sau o cireașă din dulceață, etc.
Dați formele la rece pentru cel puțin o oră, timp necesar să se întărească bine ciocolata.
Ambalați-le drăguț, în hârtii de brioșe sau pur și simplu în celofan legat cu o fundiță și le puteți dărui cuiva drag sau să le luați cu voi la plimbare sau la birou.