Salată de ouă cu ridichi și dressing de muștar
Ce facem cu ouăle rămase de la Paște? O salată de ouă cu ridichi și ceapă verde, rapidă și delicioasă, cu dressing de iaurt și muștar.
Preparare10 minutes mins
Timp total10 minutes mins
Categorie: Salate
Cuisine: Romaneasca
Porții: 4 porții
Calories: 92kcal
- 4 ouă fierte tari (ouăle rămase de la Paște, de exemplu)
- 4 ridichi
- 4 fire de ceapă verde
- ½ salată verde mare
dressing
- sucul de la ½ de lămâie
- 4-5 linguri de iaurt (am avut cu 3% grăsime)
- 1 lingură de muștar
- 1 lingură de ulei de măsline
- sare și piper proaspăt măcinat, după gust
- mărar, după gust
Calorii: 92kcal | Carbohidrați: 2g | Proteine: 7g | Grăsimi: 6g | Colesterol: 188mg | Fibre: 0.5g | Zahăr: 2g | Vitamina A: 416IU | Calciu: 45mg