Go Back
+ servings
Papricas de pui
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 9 votes

Papricaș de pui cu găluște de făină

Cum să faci cel mai gustos papricaș de pui cu găluște de făină. Rețeta ardelenească de tocăniță de pui cu multă ceapă și sos de roșii.
Preparare10 minutes
Gătire40 minutes
Timp total50 minutes
Categorie: Feluri de baza
Cuisine: Romaneasca
Porții: 4 porții
Calories: 395kcal

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (superioare, inferioare sau pulpe întregi)
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4 căței de usturoi
  • 40 ml ulei
  • 2 lingurițe paprika (dulce, iute, afumată)
  • 200 ml apă
  • 220 ml suc de roșii
  • sare, piper, cimbru uscat, frunze de dafin

pentru găluște

  • 2 ouă
  • 3 linguri cu vârf de făină
  • un praf de sare

Video

Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 395kcal | Carbohidrați: 14g | Proteine: 21g | Grăsimi: 29g | Colesterol: 180mg | Fibre: 3g | Zahăr: 7g | Vitamina A: 1123IU | Calciu: 65mg