Cașcaval pane
Rețeta de cașcaval pane cu toate micile ei trucuri care asigură mereu o reușită perfectă. Cum să faci cașcaval pane în crustă crocantă de pesmet.
Preparare20 minutes mins
Timp total20 minutes mins
Categorie: Aperitive
Cuisine: Romaneasca
Porții: 3 porții
Calories: 688kcal
- 250 g cașcaval cât mai rece
- 2 ouă
- pesmet (aprox. 10 linguri)
- făină (aprox. 10 linguri)
- un praf de sare
- ulei pentru prăjit (aprox. 200 ml)
Tăiați cașcavalul în felii groase de aprox. 2 cm.
Puneți uleiul la încins.
Dați feliile de cașcaval prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet. Pentru o crustă crocantă, mai treceți încă o dată feliile de cașcaval prin ou și prin pesmet.
Prăjiți feliile de cașcaval pe ambele părți până devin aurii.
Serviți cașcavalul pane imediat, alături de o salată.
Calorii: 688kcal | Carbohidrați: 34g | Proteine: 29g | Grăsimi: 48g | Colesterol: 197mg | Fibre: 1g | Zahăr: 2g | Vitamina A: 993IU | Calciu: 652mg