Go Back
+ servings
Cascaval pane
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
4.94 from 15 votes

Cașcaval pane

Rețeta de cașcaval pane cu toate micile ei trucuri care asigură mereu o reușită perfectă. Cum să faci cașcaval pane în crustă crocantă de pesmet.
Preparare20 minutes
Timp total20 minutes
Categorie: Aperitive
Cuisine: Romaneasca
Porții: 3 porții
Calories: 688kcal

Ingrediente

  • 250 g cașcaval cât mai rece
  • 2 ouă
  • pesmet (aprox. 10 linguri)
  • făină (aprox. 10 linguri)
  • un praf de sare
  • ulei pentru prăjit (aprox. 200 ml)

Mod de preparare

  • Tăiați cașcavalul în felii groase de aprox. 2 cm.
  • Puneți uleiul la încins.
  • Dați feliile de cașcaval prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet. Pentru o crustă crocantă, mai treceți încă o dată feliile de cașcaval prin ou și prin pesmet.
  • Prăjiți feliile de cașcaval pe ambele părți până devin aurii.
  • Serviți cașcavalul pane imediat, alături de o salată.

Video

Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 688kcal | Carbohidrați: 34g | Proteine: 29g | Grăsimi: 48g | Colesterol: 197mg | Fibre: 1g | Zahăr: 2g | Vitamina A: 993IU | Calciu: 652mg