Aprindem cuptorul la 200 de grade și punem hârtie de copt în tavă.
Pentru aluat punem toate ingredientele din listă într-un castron. Ordinea nici nu contează.
Frământăm cu mâna doar până când avem un aluat moale și omogen, nu mai mult!
Împărțim aluatul în 8 părți egale.
Tăiem cașcavalul cuburi.
Punem un cub de cașcaval în mijlocul fiecărei bucăți de aluat, sigilăm și îi dăm o formă de "bărcuță"
Așezăm chiflele în tavă, le ungem cu gălbenuș de ou bătut și le presărăm cu semințe de susan.
Coacem chiflele la 200 de grade pentru aproximativ 25-30 de minute, sau până când sunt frumos rumenite.
Cașcavalul se va topi și va curge apetisant. Nu e o greșeală, așa trebuie să se întâmple.
Serviți chiflele cât sunt calde. Dacă mai rămân vor fi fragede și a doua zi, dar nu vor mai avea chiar aceeași savoare.