Aprindeţi cuptorul la 180 de grade şi ungeţi cu unt sau cu ulei un vas potrivit ca mărime, care va merge la cuptor.
Tocaţi ciupercile cubuleţe pe care le căliţi câteva minute într-o tigaie în care aţi pus puţin ulei. Adăugaţi şi puţin mărar tocat.
Bateţi 2 ouă împreună cu 100 g de smântână. Condimentaţi cu sare, piper şi nucşoară măcinată după gust, apoi turnati compoziţia peste ciupercile din tigaie.
Umpleţi clătitele cu amestecul de smântână şi ciuperci şi rulaţi-le în aşa fel încât să nu curgă umplutura.
Aşezaţi clătitele una lângă alta în tavă. Deasupra turnaţi celelalte 2 ouă bătute împreună cu condimente după gust şi cu restul de 100 g de smântână.
Daţi tava la cuptor pentru 20-25 de minute până când umplutura este bine închegată iar clătitele s-au rumenit frumos deasupra.
Serviţi calde sau reci, presărate cu mărar proaspăt.