• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Bucate Aromate
  • Rețete
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
  • Articole
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
  • Articole
    • Email
    • Facebook
    • YouTube
  • search icon
    Homepage link
    • Rețete
    • Newsletter
    • YouTube
    • Despre
    • Contact
    • Articole
    • Email
    • Facebook
    • YouTube
  • ×

    Acasă

    Despre mine si blog

    Numele meu este Iuliana Sbirnea si sunt din Galati. Ma bucur ca ai ajuns pe blogul meu si ca ti-ai facut timp sa citesti cine sta in spatele retetelor, textelor si fotografiilor.

    Ca profesie sunt inginer si pana de curand am lucrat full time in domeniul naval. In octombrie 2019 am luat decizia de a renunța la inginerie si de a ma ocupa aproape exclusiv de proiectul meu de suflet: Bucate Aromate.

    Fursecuri cu magiun de prune şi nuci

    Blogul meu a aparut in acest format in 2013 in mare parte deoarece gatitul si mai nou, fotografia culinara sunt modurile mele preferate de relaxare. Un alt motiv pentru care mi-am dorit sa alcatuiesc o colectie de retete online, a fost fiul meu care locuieste departe de noi, dar caruia ii place sa gateasca si de cele mai multe ori ii iese chiar bine. M-am gandit ca in acest fel are acces oricand si foarte explicit la multe din retetele cu care a crescut sau ca il pot inspira cu retete noi, simple si cu timp redus de gatire, asa, ca pentru tineri mereu grabiti 🙂

    Nu am urmat niciodata cursuri profesionale de gatit, decat daca nu pot fi considerate astfel lectiile primite de la bunica si de la mama mea, care sunt gospodine si bucatarese desavarsite. Totusi, apartinand unei alte generatii, tot ce am invatat de la ele am adaptat stilului meu de viata si vremurilor pe care le traim. De aceea, pe Bucate Aromate veti gasi retete simple, cu timp redus de gatire, dar cu un rezultat final delicios. Pe majoritatea dintre ele cred ca le-as putea incadra la "retete gata in 30 de minute", atat de simple sunt! Imi place totusi ca rezultatul final sa arate frumos, ingrijit, apetisant, astfel incat masa cu cei dragi sa fie o bucurie, nu doar o rutina zilnica, asa cum tot bucurie trebuie sa fie si procesul pregatirii ei.

    iuliana-sbirnea

    Ingredientele pe care le folosesc sunt cel mai des autohtone, proaspete si de sezon, se gasesc oriunde si nu sunt un lux pentru nimeni.

    Pasiunea pentru gatit si blogul m-au dus incet-incet spre o noua pasiune: fotografia culinara. Am inceput prin a face fotografii pentru blog cu o "sapuniera", un Nikon Coolpix care-mi incapea in palma, atat de mic era. Am trecut apoi la un bridge Fuji Finepix cu care m-am inteles foarte bine, dar la un moment dat am simtit ca lucrurile devenisera prea comode iar fotografiile nu mai reprezentau chiar o provocare. Atunci mi-am facut curaj sa mai urc o treapta si am cumparat o camera foto mai complexa, un DSLR Nikon 5200 pe care il folosesc si in prezent. DSLR-ul, un obiectiv macro de 40 mm, trepiedul si telecomanda sunt kit-ul meu de fotografie culinara (mai multe detalii aici) care asigura la acest moment partea vizuala a blogului.

    De putin timp am devenit fotograf profesionist cu acte in regula, specialitatea mea fiind fotografia culinara si de produs. A fost un drum lung dar frumos pana aici si sper ca ma asteapta multe intamplari frumoase in directia asta si de acum inainte.

    În luna mai 2020 am pornit și canalul de YouTube Bucate Aromate, unde găsiți deja peste 300 de rețete explicate pas cu pas în format video.

    Am planuri frumoase pentru canalul de YouTube, așadar nu ezitați să vă abonați și să mă urmăriți și acolo. Postez rețete noi de 2 ori pe săptămână. Nu le ratați!

    Cam atat despre mine. Daca aveti timp si va face placere, m-as bucura sa imi lasati in comentarii cateva cuvinte in care sa facem cunostinta si sa imi spuneti cum ati ajuns pe blogul meu, ce va place si ce nu va place aici.

    Nu va sfiiti, voi aprecia mereu parerile sincere si criticile constructive, caci acestea imi sunt cel putin la fel de folositoare ca si laudele care ma fac sa merg inainte. Asadar, nu fiti zgarciti nici cu unele, nici cu altele 🙂

    Va multumesc pentru vizita si va mai astept pe la mine.

    Cu drag,

    Iuliana

    Later edit* 

    Reţetele mele pot fi găsite și pe site-ul Selgros, la Solaris Plant, pe platforma Celiaci.ro sau în Revista Ioana.

    revista Ioana

    În 2021 Bucate Aromate a fost nominalizat în topul celor mai bune bloguri culinare.

    Mai multe despre mine şi activitatea mea, puteţi citi:

    • în interviul publicat pe platforma IQads
    • pe gastroart.ro
    • în acest interviu
    • în campania Bun Simt la Farfurie de pe singurul website de recenzii de restaurante din Romania, FoodCrew, unde ma gasiti sub pseudonimul Cofeina.

    Reader Interactions

    Comentarii

    1. Ana

      octombrie 21, 2022 at 1:01 pm

      Se vede precizia si logica inginerului in retetele prezentate. Multi si-au schimbat cariera si au ajuns pe o cale mai frumoasa si care le-a adus libertate, satisfactii si timp liber. Important e sa faci pe cei din jurul tau fericiti si bucataria reuseste la fel ca si turismul.

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea

        octombrie 21, 2022 at 1:29 pm

        Mulțumesc tare mult! Chiar mă gândesc uneori dacă nu se simt negativ unele deformații profesionale cu care inevitabil am rămas. Dar dacă e de bine, mă bucur! 🙂

        Răspunde
        • Ana

          octombrie 21, 2022 at 2:41 pm

          Nu, de loc. Calitatea produselor finale este exceptionala, desigur daca urmam reteta cit mai bine cu putinta. Am facut si eu astazi trigoane cu mere si au iesit foarte bine. Am primit feedback pozitiv de la prieteni.

          Răspunde
    2. madi

      martie 27, 2022 at 11:12 am

      Cu toate ca am ajuns la o varsta importanta nu ma pot lauda cu o varietate de retete pe care le pregatesc in familie. De dulciuri nici nu mai vorbesc. Prima prajitura pe care am facut-o si care mi-a iesit a fost prajitura ta turnata cu mere. Eu prefer mancarurile pe baza de legume, tot felul de legume, sotul meu le prefera pe cele care contin carne, dar nici nu mananca orice fel de leguma langa carne. Iar fiica mea e si mai sclifosita la mancare. Asa ca eu gatesc ce le place lor. Cand am timp si chef, incerc sa-mi pregatesc doar pentru mine mancaruri care ma atrag. Asa am descoperit pilaful cu dovlecei prezentat de tine si l-am facut azi. Mi-a iesit. Nu pot sa-ti spun ce bucuroasa am fost si cu ce pofta am mancat o mica portie ca sa simt rezultatul. Iti multumesc. Da-mi voie sa-ti fac si un compliment, pe langa priceperea in ale gatitului, mai esti si frumoasa. Sa fii sanatoasa, sa continui cu ceea ce iti face placere, gatitul !

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea

        martie 28, 2022 at 4:43 pm

        Vă mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase! Numai bine vă doresc!

        Răspunde
      • Hariga Tanta

        decembrie 05, 2022 at 10:16 pm

        Bună. Cu toate ca am o vârstă , recunosc ca nu ma prea pricep la dulciuri rapide. Am câteva rețete pe care le fac cam mereu , și cu timp de pregătire cam lung. Îți mulțumesc, ca exiști și ne împărtășești din cunoștințele tale. De acum o sa te urmăresc în fiecare săptămână, sa fac ceva nou și ușor și rapid. Îți doresc numai bine.

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea

          decembrie 06, 2022 at 7:25 am

          Mulțumesc mult pentru mesaj!
          Așa este, rețetele mai vechi au timpi mai lungi de preparare și uneori cer si tehnici mai elaborate. Dar acum au apărut ingrediente care ne mai ușurează munca 🙂

          Răspunde
    3. Gabriela Banyi

      octombrie 22, 2021 at 10:13 pm

      Buna ziua,
      Cautam o sursa de inspiratie pentru a pregati in mod netraditional piine cu maia. Ce ma bucur ca am dat de blog.
      Am citit toate capitolele din blog, sint asa de inspirata ca nu pot sa ma detasez de blog si sa invat mai multe. Stilul cald si explicit in care scrii retetele, incurajarea pozele exceptionale, te fac speciala. Va iubesc!
      Sint inginera de meserie 🙂 dar pasiune mea este gatitul. De 20+ traiesc in Vancouver, Canada. Incerc sa gatest in mod traditional si santos pentru familia mea dar mai ales pentru fiul meu care a fost nascut aici in Canada. La rindul lui fiul meu a fost inspirat de mincare gustoasa traditionala romaneasca gatita acasa si si-a creat un blog unde a combinat gustul mincarii cu science. (Flavorful science was borned). Cu aceata idea a cistigat mai tirziu un trofeu care l-a ajutat apoi printre altele sa fie acceptat si la Fac. de Medicina. Citeodata nu de dam seama ca de la o mica inspiratie un drum in viata este creat si oportunitatile sint nelimitate.
      Mi-as dori sa deschid un Catering business si cu permisia ta sa pot sa folosec retelete tale aici si acasa.
      Ma bucur ff mult ca te-am descoperit si am sa te urmaresc cu mare placere.
      Multa sanatate, inspiratie si multe Binecuvintari!
      Gabriela,
      Satu-Mare, Romania
      Vancouver, British Columbia, Canada

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 24, 2021 at 9:07 am

        Dragă Gabriela, îți mulțumesc din suflet pentru comentariu. Este unul dintre cele mai frumoase și cele mai motivante pe care le-am primit. Mi-a umplut inima de bucurie!
        Aș fi tare fericită să știu că rețetele mele te-au inspirat în preparatele pentru business-ul tău. Dacă te pot ajuta cu ceva, te rog să îmi scrii. Mult succes îți doresc!
        Îmbrățișări cu drag de la Galați și numai bine!

        Răspunde
    4. Ioana Sava

      iulie 27, 2021 at 11:57 pm

      Draga Angela, ma numesc Ioana si am ajuns din intamplare pe acest blog. Daca doresti mai multre retete fara gluten , le poti gasi aici: https://www.lazycatkitchen.com/?s=gluten+free.

      Sunt in engleza, dar pot fi usor traduse.

      Multa Sanatate si Doamne ajuta!

      Răspunde
    5. Sidonia

      ianuarie 25, 2021 at 7:39 am

      Buna Iuliana,

      Ma bucur ca te-am gasit pe YouTube acum cateva luni. De ceva timp iti urmaresc si Blogul.
      Imi plac retetele tale pentru ca sunt simple si instructiunile sunt usor de urmat. Multe din retetele tale imi aduc aminte de copilarie.
      Am descoperit ca retetele tale sunt foarte asemanator cu stilul meu de gatit. Decsrierile de pe blog sunt super
      iar pozele sunt extraordinare. Am incercat cateva din retetele tale: tacos cu somon, crema de vanilie, snitele si am cateva
      puse in lista de urmat.
      Citind pe Blog, am descoperit ca avem cateva lucruri in comun. Si eu am inceput canalul pe YouTube la indemnul
      copiilor, in special pentru ca baietelul meu m-a intrebat cum va putea face el retetele mele cand va fi mare?
      Si pentru ca am lucrat de acasa o perioada din cauza pandemiei m-am decis sa incep. Apoi am copilarit ani buni,
      pana am mers la Facultate la Dunare, la Oltenita si avem amandoua o afinitate pentru peste. Si nu in ultimul rand,
      avem aceeasi profesie de baza pentru ca si eu sunt Inginer. Eu inca profesez, retetele pe care le postez le fac de obicei
      in weekend.
      Ma bucur ca te-am gasit si te voi urmari in continuare. Mult succes in tot ce faci!

      Răspunde
      • Iuliana

        ianuarie 25, 2021 at 11:35 am

        Sidonia, ce surpriză și ce bucurie mi-ai făcut! Îti mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase.
        Și eu te simt foarte aproape de când te-am descoperit și iată câte lucruri avem în comun!
        Mult succes și ție! Te îmbrățișez cu drag!

        Răspunde
    6. Anda Florescu

      mai 06, 2020 at 12:25 pm

      Buna ziua! 🙂
      În contextul actual, stând mai mult pe acasă, am ales să profit oarecum și să petrec mai mult timp prin bucătărie ca să experimentez. Urmez de regulă rețetele video dar tocmai ce v-am descoperit blogul și imaginile astea superbe m-au cucerit ❤️ Si mie imi place ca mâncarea să nu fie doar gustoasă ci si frumoasă, sa o mâncăm mai întâi cu privirea 👀 Sunt sigură că sunteți o persoana minunată si imi place pasiunea pe care o inspirați in noi cititorii pentru gătit si de ce nu? Pentru arta fotografiei 😁 abia aștept sa incerc din rețetele dumneavoastră.
      P.S. am ajuns aici pentru rețeta de lichior de zmeura 😂 chiar daca e cam devreme, imi place sa fiu pregătită.

      Să aveți o zi excelentă și sănătate multă! 🤗

      Răspunde
      • Iuliana

        mai 06, 2020 at 2:19 pm

        Bine ați venit pe blogul meu! Și eu mă gândesc deja la lichioruri, cred că anul acesta voi începe cu cel de căpșuni 😂
        Mă bucur mereu când cititorii trec bariera ecranului și ajung astfel să îi cunosc și eu puțin, nu doar ei pe mine 🙂
        Mulțumesc mult pentru aprecieri. De curând am început să fac și rețete video. Sunt încă începătoare în domeniul ăsta, dar constat că începe să îmi placă și mă străduiesc să fac lucruri frumoase și în domeniul ăsta.
        Dacă preferați rețetele video, poate veți dori să mă urmăriți și pe YouTube. Contul meu este acesta: https://www.youtube.com/channel/UCb8ytzED1QDApn9bd55nymg/videos
        Vă mai aștept cu drag pe la mine! 🙂

        Răspunde
    7. Cornel Popescu

      ianuarie 04, 2020 at 5:50 pm

      esti casatorita?...sunt interesat...

      Răspunde
      • Iuliana

        ianuarie 04, 2020 at 6:12 pm

        Sunt FOARTE căsătorită și total dezinteresată 😀

        Răspunde
    8. Gloria

      ianuarie 02, 2020 at 9:40 pm

      Bună seara, Iuliana,eu sunt Gloria și te-am găsit prin peregrinările mele pe Pinterest. Citind parte din rețetele tale,am avut o bucurie de-a dreptul copilărească să văd că majoritatea sunt exact pe gustul meu. Îți mulțumesc pentru "întâlnire" și îți doresc un an plin de bucurii și realizări. În mod sigur ne vom "vedea"destul de des.😊

      Răspunde
      • Iuliana

        ianuarie 02, 2020 at 9:52 pm

        Bună Gloria, bine ai venit pe blogul meu!
        Mă bucur că suntem pe aceeași lungime de undă și îți mulțumesc mult că ți-ai făcut timp să îmi scrii câteva rânduri. Mă bucur mereu să am cititori prietenoși 🙂
        Te mai aștept pe la mine!
        Un 2020 plin de bucurii îți doresc! La mulți ani!

        Răspunde
    9. Cosmina Marginean

      octombrie 12, 2019 at 7:56 pm

      buna seara, imi plac retetele de pe blogul dvs. , ma bucur ca v-am descoperit. ca si dvs., nu am o pregatire speciala in cooking, dar sunt mare amatoare de mancare rafinata. o seara frumoasa,

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 12, 2019 at 8:30 pm

        Multumesc mult pentru mesaj, Cosmina!
        Te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    10. Simona

      aprilie 09, 2019 at 11:42 pm

      Buna Iuliana, îți multumesc pt răspuns. Acum l-am găsit doar. O sa încerc toate variantele menționate de tine, iar una o voi lua cu mine in concediu. Aici brutăriile fac o astfel de pâine dar când am întrebat dacă îmi pot da maia nu mi-au dat zicând ca e ușor de făcut. Așa a și fost, dar pierdusem încrederea după câteva eșuari lamentabile cu vreo 10 ani in urma. Fac pâine de când m-am mutat aici, dar cu drojdie, cu mici întreruperi. Sint f mulțumită de ultima pâine făcută, mi-a reușit din prima încercare metoda de SF. A crescut mai mult decât m-am așteptat. Încep sa fac impresie in jur😃 cu reușitele mele, reacția cea mai buna o am de la mine. Sufăr de IBS, dar acum nu mai am probleme. Deja te-am recomandat mai departe, sper sa ai mai mulți abonați... interesați de minunile tale. Nu am FB, mi-am făcut cont pe Instagram doar pt ați putea trimite poze cu reușitele mele. In curând o sa-mi fac timp sa-ți trimit. Îți multumesc din suflet!

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 10, 2019 at 7:20 am

        Haha, nici mie nu au vrut sa-mi dea maia brutariile din oras :)) Atunci m-am necajit, drept sa spun, dar acum imi spun ca bine au facut! Satisfactia ca painea asta e facuta de la zero doar de mine e nemaipomenita.
        Ma bucur ca ti-a iesit asa frumos painea. Si va iesi din ce in ce mai bine.
        Iti multumesc mult pentru mesaje.
        Imbratisari si nu numai bine iti doresc! Tinem legatura! 🙂

        Răspunde
        • Simona

          mai 04, 2019 at 3:44 pm

          Buna Iuliana, am postat, sper ca au ajuns unde trebuie, pe Instagram câteva poze cu pâinile mele. Nu-mi cresc in cuptor așa ca tie, cu toate ca-și triplează volumul in forme după ce urmez toți pașii pe care-i descrii tu. Diferența e ca eu fac cantitate mai mare, dar proporțiile sint aceleași.
          Între timp am reușit sa usuc maia pt păstrare , am și congelat, m-am mai liniștit in privința asta. 😊

          Răspunde
          • Iuliana

            mai 04, 2019 at 3:59 pm

            Buna Simona, m-am uitat acum si nu le vad. Ai pus vreun #hashtag? Sau spune-mi care e contul tau de Instagram. Sincera sa fiu, si pentru mine, Instagramul are inca multe secrete, dar ce sa facem, trebuie sa tinem pasul cu vremurile…
            Daca iti este mai usor, imi poti trimite pozele pe e-mail la bucatearomate@gmail.com

            Cum coci painea? In oala sau direct in tava? Daca o coci in oala ar trebui sa creasca, in tava se mai lasa...

            Răspunde
            • Simona

              mai 04, 2019 at 4:40 pm

              Pai mi-ai răspuns...😀, sint simonav76, cea cu rețeta de somon.
              Eu le coc direct pe piatra in cuptor.

            • Iuliana

              mai 04, 2019 at 4:43 pm

              Da, stiu. Intre timp am gasit pozele si pe Instagram 🙂

    11. Simona

      aprilie 05, 2019 at 9:51 am

      Ma bucur sa te cunosc, locuiesc in Stockholm de 17 ani si sint adeptul mancatului sanatos. Simona ma cheama, in cautarile mele desperat paine cu maia fara drojdie, retetele tale mi-au iesit cel mai bine. Am intrat pe un taram neaprofundat destul, dar cu o mare dorința de a reuși. Încă nu stăpânesc metoda f bine, explorez, dar am ținut neaparat sa-ți multumesc. Când am reușit prima data, după indicațiile tale, bucuria a fost nemarginita. Acum maiaua are vreo doua luni, intru in panica la ideea ca merg in concediu vreo 5 săptămâni din 17 Iunie și nu știu cum sa o păstrez pana ma întorc. Dacă ai timp te rog da-mi un sfat. Multumesc pt generozitatea ta, Simona.

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 05, 2019 at 4:36 pm

        Buna Simona.
        Iti multumesc mult pentru mesaj. Cea mai mare bucurie a mea legata de blog, este cand reusesc sa inspir pe cineva sa faca paine de casa si mai ales paine cu maia 🙂
        Asa simt si eu ca nu am aprofundat destul domeniul, parca la fiecare paine mai invat cate ceva, mai inteleg cate ceva despre maia sau despre aluat, dar ce multa bucurie imi aduce fiecare paine scoasa din cuptor! Cred ca numai un alt pasionat ma poate intelege.
        Eu cand plec pentru mai mult timp, fac tot posibilul sa hranesc maiaua imediat inainte de plecare, apoi o bag la frigider si il setez la temperatura cea mai scazuta (parca 4 grade are al meu). Uneori as fi vrut sa scot frigiderul din priza, dar l-am tinut doar pentru maia 🙂 Maiua a rezistat in acest fel 14 zile, mai mult nu am incercat. Dupa prima hranire era deja foarte bine.
        Am mai pastrat maia si la congelator, intr-un borcan cu capac. Eu am tinut-o 3 luni, dar am citit ca se poate pastra pana la un an. Am lasat-o sa se dezghete la temperatura camerei, apoi am hranit-o. A fost foarte bine dupa doua hraniri.
        Mai e o metoda de pastrare prin uscare. Eu nu am testat-o inca pentru ca mi-a fost mai usor cu congelatorul, dar ti-o spun pentru ca stiu persoane care o pastreaza asa. Cand maiaua este la punctul maxim, iei cateva lingurite de maia si le intinzi foarte bine pe o hartie de copt, in strat cat mai subtire ca sa fie usor de uscat. O lasi sa se usuce foarte bine in aer liber sau folosind doar ventilatorul cuptorului. Dupa ce e perfect uscata (atentie la asta, altfel va face mucegai!!), o desprinzi de pe hartie (vor rezulta niste fasii) si o depozitezi intr-o punga de hartie. Cand vrei sa o folosesti, va trebui sa o hidratezi mai intai, adica pui apa cat sa o acopere, apoi sa ii faci cateva hraniri si isi revin bacteriile alea bune 🙂
        Daca folosesti Facebook, iti recomand sa te inscrii in acest grup: https://www.facebook.com/groups/1989777297931464/?ref=bookmarks
        Sunt multi pasionati de paine cu maia acolo, unii cu foarte multa experienta si ai foarte multe de aflat si de invatat de la ei.
        Mult succes iti doresc! Sa faci paini de poveste! Te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    12. ANGELA

      octombrie 26, 2018 at 6:45 pm

      Buna seara Iuliana, ma numesc Angela si sint din Iasi. De 10 ani sint diagnosticata cu boala celiaca si urmez o dieta suta la suta fara gluten .Vreau sa ti multumesc pentru reteta de batoane de mamaliga, pe care o s o incerc in curind, deoarece eram interesata de ceva de rontait , fara gluten si usor de pregatit. Voi fi pe faza , in continuare la retetele pe care le postezi. Te imbratisez cu drag.

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 26, 2018 at 7:13 pm

        Draga Angela, multumesc mult pentru vizita si pentru mesaj.
        Imi pare rau sa aflu ca ai asemenea probleme de sanatate, dar din tonul mesajului cred ca esti o persoana puternica si optimista 🙂
        Am participat candva la o campanie de retete fara gluten, la care am folosit produsele de la Schar, pe care cred ca cei cu boala celiaca le cunosc foarte bine.
        Iti las aici link-ul cu cateva retete, poate te inspira: https://bucate-aromate.ro/tag/schar/
        Iti doresc multa sanatate si numai bine!

        Răspunde
    13. Raluca

      octombrie 20, 2018 at 9:45 am

      Buna Iuliana , am ajuns aici din întâmplare si totusi imi.esti de mare folos , am 20 de ani si sunt la inceput de drum in taina gatitului , desi.imi place foarte mult , nu prea am imaginatie , dar acum am toate retetele la indemana datorită tie . Multumesc.

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 20, 2018 at 2:56 pm

        Draga Raluca, multumesc si eu! Mesajul tau e o bucurie!
        Dacă deja la 20 de ani iti place sa gatesti, inseamna ca te asteapta un drum frumos inainte.
        Restul vin pe parcurs, curiozitatea, ideile, imaginatia 🙂
        Mult succes iti doresc. Daca ai nevoie de ajutor, sunt pe-aproape!

        Răspunde
    14. Gina Bezi

      aprilie 18, 2018 at 10:32 am

      Buna Iuliana,
      În primul rând felicitāri pentru blog. E interesant si foarte frumos creat. Am început sā te vizitez pentru reteta de maia. Am reusit sa o fac si eu. Si vreau doar sa iti scriu ca din a 3-a zi nu am mai aruncat nimic din maiaua pe care o injumatatisem, ma refer la partea pe care nu am mai hranit-o ci am folosit-o pentru o focaccio minunata. A iesit super delicioasa si ma bucur ca m-am desteptat la timp. Ai avut dreptate gustul produselor cu maia este incomparabil mai bun decat cele facute doar cu drojdie. Iti multumesc si multe retete bune in continuare!

      Cu drag Gina B.

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 18, 2018 at 10:38 am

        Draga Gina, daca ai sti ce mult ma bucur cand imi scrie cineva ca a facut paine cu maia dupa explicatiile mele! 🙂
        Iti multumesc mult pentru mesaj. Sa faci paini magice in continuare!
        Numai bine,
        Iuliana

        Răspunde
    15. carmen

      aprilie 15, 2018 at 12:56 pm

      Am ajuns pe blogul tau cautand o reteta de creier pane fara sa fiu nevoie sa il mai prajesc in ulei. Si bine am facut. Pe langa reteta mi s-a deschis un mic univers al retetelor simple si gustoase . Felicitari!

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 16, 2018 at 7:29 am

        Iti multumesc mult pentru mesaj, Carmen!
        Ma bucur ca m-ai gasit si te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    16. carmen

      aprilie 15, 2018 at 12:53 pm

      intamplator sau nu rasfoiesc blogul tau si marturisesc ca imi place. mult succes in continuare.

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 16, 2018 at 7:30 am

        Multumesc mult! Numai bine si tie!

        Răspunde
    17. Elvira Jianu

      aprilie 04, 2018 at 12:24 pm

      Buna Iuliana,
      Cautam o retata de tort si am ajuns pe blogul tau.
      Iti multumesc ca mi-ai dat curaj sa realizez ce mi-am propus.
      Faci un lucru minunat! Iti urez succes in tot ceea ce faci!

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 04, 2018 at 1:40 pm

        Draga Elvira,
        Multumesc mult pentru mesaj si pentru urari.
        Sper ca ai gasit o reteta de tort pe gustul tau si ca rezultatul a fost o bucurie pentru toti cei care l-au gustat.
        Te astept cu drag sa revii pe blog si pentru alte retete 🙂

        Răspunde
    18. ANA VENERA

      octombrie 21, 2017 at 2:15 pm

      Draga Iuliana,
      Cautam o sursa de inspiratie pentru a pregati in mod netraditional gutuile si perele culese din gradina mea ( e prima recolta !!!). Blogul tau a fost primul in cautarea mea si la el am ramas.
      Am citit toate capitolele din el, am printat deja 9 retete si m-ai facut un om fericit. Stilul cald si explicit in care scrii retetele, incurajarea ca si eu, cel care le citeste pot sa le fac bine, te fac speciala. Parca stau la povesti cu cea mai veche si draga prietena.
      Imi aduci aminte de Silvia Jurcovan, din cartile de bucate ale domniei sale mi-am luat cunostintele culinare. Si dumneaiei a inceput prin a scrie retete pentru fiul plecat de acasa, de la Cluj, la Bucuresti.
      La tine gasesc un plus , adaptarea retetelor la stilul de viata de azi.Ce surpriza uriasa sa descopar ingrediente inedite, pe care le iubesc , folosite in retete- LAVANDA, SALVIA, iubesc reteta ta de maia.
      Am pus doua pungi cu gutui rase la congelator si astept reteta de prajitura cu gutui si nuci ( sau poate nu am vazut-o eu ? )
      Ma bucur ca te-am descoperit si am sa te urmaresc cu placere.
      Multa sanatate iti doresc, inspiratie si putere in a face tot ce iti doresti !

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 21, 2017 at 2:41 pm

        Draga Ana,
        Mesajul tau mi-a facut ziua asta de toamna aurie si mai frumoasa si iti multumesc foarte mult ca ti-ai facut timp sa imi scrii.
        E intotdeauna o bucurie sa aflu ca am inspirat sau ca macar am incurajat pe cineva intr-ale gatitului.
        Praitura cu nuci si gutui nu e inca pe blog, dar urmeaza cat de curand 🙂
        Numai bine iti doresc!

        Răspunde
    19. Iuliana

      septembrie 04, 2017 at 9:51 am

      Draga Lubita,
      Multumesc mult pentru vizita si pentru aprecieri. Ma bucur foarte tare sa vad galatencele noastre harnice si pricepute pe harta bloggingului culinar 🙂
      Si pentru mine blogul e un hobby, o relaxare, nu o meserie. Tot ce fac, e de drag si cu drag 🙂
      Ma duc sa iti fac o vizita pe site, sunt sigura ca voi gasi la tine retete minunate!
      Te mai astept cu drag pe la mine si poate cine stie, ne si intalnim la o cafea intr-o buna zi!

      Răspunde
    20. Lubita

      septembrie 03, 2017 at 9:28 am

      Buna ziua draga Iuliana
      Fiind Duminica,zi de odihna am inceput sa mai privesc prin blogosfera noastra culinara asta fiind pasiunea mea si ce sa vezi,am dat de blogul tau!
      Multumesc pentru faptul ca mi te-a scos in cale cum se zice,pentru ca ai un blog apreciat din partea mea numai la superlativ din toate punctele de vedere si te felicit pentru asa ceva!!
      Eu tot din Galati sunt si ma bucur sa mai intalnesc pe cineva din Galati,am si eu un blog,nu e cine stie ce,nu e performant si nici nu castig nimic de pe urma muncii mele pentru ca nici nu stiu si pentru ca nu as avea timp sa ma ocup cu astfel de probleme.
      Am ajuns sa-mi fac blog la indemnul copiilor,pentru ca in 2001 cand am iesit la pensie,mai aveam putin si intram in depresie pentru ca nu aveam activitate si uite asa incet incet am inceput sa-mi umplu timpul iar acum daca trece o zi si eu nu sunt in bucatarie,mi se pare ceva anormal!!
      Multumesc pentru faptul ca "m-ai ascultat"iti doresc tot binele din lume,multa putere de munca si o toamna bogata,daca tot a venit toamna!
      PS m-am abonat ca sa fiu cat mai aproape de minunatele si delicioasele tale retete!!
      Nu stiu daca te intereseaza dar poate vrei sa-ti arunci ochii si sa-ti faci o parere despre blogul meu
      Lulu-Povesti din bucatarie

      Răspunde
    21. KIMPAN DAN CARMEN

      iulie 05, 2017 at 8:43 am

      BUNA DIMINEATA MA NUMESC CARMEN SI SUNT DIN MARAMURES IMI PLAC FOARTE MULT RETETELE DUMNEAVOASTRA DE PRAJITURI SI MAI ALES LEGUMELE LA BORCAN SUNT SUPER

      Răspunde
      • Iuliana

        iulie 05, 2017 at 11:55 am

        Multumesc mult, Carmen! Te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    22. Alexandra

      mai 14, 2017 at 12:36 am

      Saru'mana. Am ajuns din intamplare pe blogul dvs, cautand o reteta pt o crema de tort. Ma bucur ca ales sa intru si sa citesc cat mai multe retete si sunt nerabdatoare sa incerc tortul cu iaurt si fructe de padure . O seara buna

      Răspunde
      • Iuliana

        mai 14, 2017 at 7:40 am

        Bine ai venit, Alexandra! Sa imi spui cum ti-a iesit tortul! Succes! 🙂

        Răspunde
    23. Irina

      aprilie 12, 2017 at 7:51 pm

      Buna seara, draga Iuliana! Vreau sa iti multumesc mult pt.reteta de prajitura cu gem si bezea, de care mi-era dor , nu am mai gustat-o de cand eram copil...si mai vreau sa iti spun " La multi ani!" (chiar daca nu stiu exact data, stiu ca impartim aceeasi zodie si e timpul nostru)
      Te sarut, mult succes in toate! 🌺🌺🌺

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 12, 2017 at 9:10 pm

        Buna Irina! Ma bucur mult ca ti-am indulcit amintirile cu prajitura cu gem si bezea 🙂
        Multumesc mult pentru urari. La multi ani si tie, frumosi si plini de bucurii!

        Răspunde
    24. Dali Da

      martie 04, 2017 at 10:22 pm

      Buna si eu sunt din Galați dar locuiesc de multi ani in București.
      Căutam pe net o rețeta pentru batoane Fitness făcute acasa si am ajuns pe blogul tai.
      Am scos-o din cuptor , aștept sa se răcească ca sa o bag la frigider 😊

      Răspunde
      • Iuliana

        aprilie 12, 2017 at 9:15 pm

        Vai, mii de scuze ca raspund asa tarziu! Nu stiu cum de nu am vazut comentariul tau pana acum!
        Sper ca ti-au placut batoanele. Te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    25. N.

      februarie 17, 2017 at 11:41 pm

      Dragă Iuliana, este prima dată când găsesc un blog de rețete descrise simplu, clar, fără înflorituri inutile, cu rețete corecte, pe care dacă le aplici îți iese ce trebuie și fără greșeli de scriere. Dar mai important, e prima dată când simt că în spatele rețetelor este un om fain. Spor la treabă și mulțumim pentru efort și informații!

      Răspunde
      • Iuliana

        februarie 18, 2017 at 7:36 am

        Draga N, iți mulţumesc mult pentru vizită şi pentru cuvintele frumoase. Valoreaza foarte mult pentru mine.
        Sper să găseşti în continuare aici o sursă de inspiraţie.
        Ta mai aştept pe la mine.

        Răspunde
    26. Iulia

      februarie 17, 2017 at 4:58 pm

      Draga Iuliana, am ajuns aici manata de cautarile mele in domeniul raw vegan. Hoinarind din blog in blog am ajuns si aici, recomandarea venind de pe blogul "retetele mele dragi".
      Imi place cum e organizat site-ul, e clar si pe intelesul tuturor, chiar daca retetele nu sunt fotografiate pas cu pas. Te anunt de pe acum ca am sa-ti "fur" cateva retete, cele vegane mai ales. Eu nu sunt o incepatoare in ale gatitului (la cei 54 de ani ai mei), ba chiar din contra. Doar ca de vreo trei saptamani am dat-o pe alimentatie sanatoasa (din motive medicale pe care nu are rost sa le insir aici). Cautam modalitati de preparare a semintelor de quinoa, chia, psyllium, in, canepa.
      Si eu sunt inginer. Constructor hidrotehnician.

      Răspunde
      • Iuliana

        februarie 17, 2017 at 5:10 pm

        Buna Iulia!
        Iti multumesc pentru vizita. Nu stiu cat de mult te vei putea inspira de la mine, caci recunosc ca nu am prea multe retete "sanatoase". Dar perseverez!
        Ma bucur ca se inmultesc inginerii care ma viziteaza 🙂
        Iti doresc multa sanatate si te mai astept cu drag pe la mine.

        Răspunde
    27. Luminita

      noiembrie 13, 2016 at 8:21 pm

      Pumpkin Spice Latte - ca sa folosesc o expresie la moda "m-a dat pe spate" !
      Draga Iuliana, aceasta reteta m-a facut sa te caut pe blog. Nu imi amintesc de cand citesc "bucate -aromate" pe google+ dar astazi mi-am zis - "stai putin, poate este cineva care locuieste aproape si ma duc direct la o ceasca de Pumpkin Spice Latte"! Ghinion insa, nu voi ajunge la timp sau daca voi ajunge totusi, o sa-mi fie asa de foame de o sa mananc tot ce ai in camara, gatit- negatit. Valcea -Galati cale de "cinci pîni"!
      Pacat, orice dovleac as coace nu va ajunge niciodata "crema de cafea", noi toti din familie (5 la numar) mancam dolveac copt cu magiun de prune si scortisoara, asta imediat ce-l scot din cuptor, cate odata mai ramane ceva coaja daca nu cumva o mancam si pe aceea.
      Nu am incercat retetele tale, dar recunosc ca imi plac povestile care le insotesc si parca le savurez aroma printre cuvinte.
      Iti doresc numai bine, cat mai multe realizari, iar daca te gandesti sa editezi vreo carte cu retete "cat ai pocni din degete" te rog, sa ma anunti.
      Cu prietenie si admiratie ,
      Luminita
      P.S. Sunt tot inginer si imi place mancarea gata facuta !

      Răspunde
      • Iuliana

        noiembrie 13, 2016 at 11:03 pm

        Hei, buna Luminita! 🙂
        Sa stii ca mi-ar fi facut mare placere sa te astept cu un pumpkin spice latte. Dar poate aveti vreodata drum spre Delta sau poate mai venim noi vreodata pe la Olanesti sau Horezu si il aduc la pachet 🙂
        Multumesc mult pentru mesaj. Numai bine iti doresc!

        Răspunde
    28. fidanidis daniela

      octombrie 22, 2016 at 6:05 pm

      iuliana ma bucur ca existi si tu si blogul tau.Doresc sa ai multe realizari pe toate planurile si la cat mai multe retete

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 22, 2016 at 9:53 pm

        Iti multumesc mult, Daniela! 🙂
        Te astept si pe tine la premii, aici: https://bucate-aromate.ro/2016/10/3-ani-de-blog-si-3-daruri-pentru-prieteni/

        Răspunde
    29. Liv

      octombrie 12, 2016 at 10:16 am

      buna!mereu mi.am dorit sa pot fi capabila sa gatesc mult mai bine,bucataria este un domeniu foarte nesigur pt mine. desi imi place sa gatesc nu prea am talent, îndemânare.. sunt ca si tine berbec si rabdarea nu e punctul meu forte. intr.un fel m.ai inspirat si iti multumesc. nu multa lume ma inspira.

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 12, 2016 at 9:44 pm

        Sunt foarte convinsa ca esti capabila sa faci multe lucruri faine in bucatarie. Berbecii sunt capabili de tot ce-si propun, nu-i asa? 😉
        Ia-o usor, incepe cu ce iti place sa mananci sau cu ingredientele care iti plac, joaca-te cu ele, combina-le in retete simple. Apoi incet-incet prinzi curaj si gatitul va deveni o bucurie, ai sa vezi. Succes, Liv! Te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    30. Jacota Constantin

      octombrie 07, 2016 at 5:45 am

      Un blog culinar util, scris cu dragoste, nefițos... Am incercat mai mult de 12 retete și toate s-au dovedit a fi ”valide” și gustoase ... Am respectat pașii sugerați. Vă voi urmări ori de câte ori sunt în pană de idei...

      Răspunde
      • Iuliana

        octombrie 07, 2016 at 7:39 am

        Va multumesc mult pentru aprecieri si va mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    31. doina

      septembrie 16, 2016 at 11:55 am

      Citind postarile tale cu vinete mi-am adus aminte de o reteta pe care o faceam toamna si iarna pentru copii mei pe vremea cand erau elevi si luau pachetele cu mancare la scoala. Ai nevoie de paine , rosii, telemea sau cascaval, vinete, ceapa, usturoi, cimbru, sare, piper. Cantitatile sunt la latitudinea fiecaruia.Vinetele se curata de coaja se taie cubulete se stropesc cu ulei se sareaza , se amesteca si se dau pe o tava la cuptor cam 30 min. la 200gr., pana sunt moi si cremoase.Ceapa se inmoaie usor in putin ulei se adauga cimbru, sare, usturoiul zdrobit, vinetele. Se amesteca usor si se pune cate un pic de umplutura intre feliile de paine se pun felii de rosii si branza rasa sau sfaramata. Se pune la toaster sau grilul eletric si coace.E de la sine inteles ca atunci cand le faceam pentru scoala nu puneam usturoi in ele ci un pic de busuioc. Este un fel bun pentru cina cu un pahar de vin langa.Am vazut pe facebook ceva asemanator cu lipii libaneze in loc de paine si mult mai condimentate un fel de shaorma vegetala.Pupici cu drag.

      Răspunde
      • Iuliana

        septembrie 16, 2016 at 2:53 pm

        Vai, vai ce bine suna reteta asta!
        Multumesc, Doina draga ca ti-ai facut timp sa o scrii.
        Sper sa o pun in practica cat de curand. Pupici! 🙂

        Răspunde
    32. Imca

      septembrie 09, 2016 at 2:34 pm

      Buna Iuliana,
      Ma numesc Imca si urmaresc cu multa placere blogul si retele tale. Eu am deja 66 de ani si pasiunea mea este gatitul - citesc cu placere retete noi si dietetice. Tocmai de aceea imi plac retetele tale care sunt usoare si destul de dietetice. Iti multumesc pentru retete.
      Cu drag,
      Imca

      Răspunde
      • Iuliana

        septembrie 11, 2016 at 11:29 pm

        Buna Imca,
        66 de ani e o varsta frumoasa. Multi inainte sanatosi si plini de bucurii!
        Iti multumesc mult pentru vizita si pentru aprecieri. Te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
        • doina

          septembrie 12, 2016 at 11:45 am

          Buna draga mea , ma bucur ca s-a mai abonat o bunicuta la blogul tau . Ii urez bun venit doamnei Imca . Tie iti doresc o saptamana frumoasa . Cu drag Doina .

          Răspunde
          • Iuliana

            septembrie 13, 2016 at 4:38 pm

            🙂

            Răspunde
            • ELENA CHIRITA!

              decembrie 05, 2021 at 4:59 pm

              Buna și bine te am găsit sănătoasă,azi îmi trebuie o rețeta de plachie dar fără nimic prăjit ca e de regim și nu am voie la ficat!Avand in vedere ca am găsit caras in Wembley vreau o rețeta de la noi de acasă!

            • Iuliana

              decembrie 05, 2021 at 5:04 pm

              Bună! Carasul e minunat pentru plachie!
              Uite aici rețeta scrisă: https://bucate-aromate.ro/2014/10/plachie-de-peste/
              Avem și varianta video, aici:https://youtu.be/btQdzV39VYc
              Poți sări peste etapa cu călitul legumelor.
              Succes!

    33. Suzana

      august 26, 2016 at 11:15 am

      Felicitari draga Iuliana! Ma bucur sa te vad si sa citesc despre tine. Ai unul dintre cele mai frumoase bloguri de la noi, ordonat si ingrijit imi place foarte mult prezentarea. Ai retete moderne si usoare, o adevarata sursa de inspiratie pentru mine. Iti doresc mult succes si sa mergi inainte pe drumul tau ca si pana acum.

      Răspunde
      • Iuliana

        august 26, 2016 at 3:33 pm

        Multumesc mult! Te mai astept cu drag pe la mine 🙂

        Răspunde
    34. MARIANA TAMAS

      august 18, 2016 at 8:37 am

      Buna, Iuliana! Sunt Mariana si ma bucur ca am descoperit blogul tau. Prezentarea retetelor este minunata pentru ca transmiti intr-o forma eleganta si plina de bucurie nu doar informatii despre retete ci si o parte din sufletul tau. Multumesc!

      Răspunde
      • Iuliana

        august 18, 2016 at 8:54 am

        Bine ai venit, Mariana! Multumesc mult pentru comentariu 🙂

        Răspunde
    35. Ligia

      august 11, 2016 at 11:13 pm

      Te urmaresc si eu de mult timp, dar nu ti-am scris pana acum. E blogul meu preferat si cred ca este unul dintre cele mai corecte de pe la noi. Am incercat multe retete ale tale si toate au iesit bine pentru ca sunt bine explicate si cu detalii. Multumesc pentru retete si mult succes mai departe. Ligia.

      Răspunde
      • Iuliana

        august 12, 2016 at 9:50 am

        Multumesc si eu pentru aprecieri si mesaj 🙂

        Răspunde
    36. doina

      august 09, 2016 at 11:42 am

      Buna dimineata draga mea, abia azi am avut curiozitatea sa vad mai multe despre tine desi aveam impresia ca te cunosc deja din postari . Ma bucur ca nu m-am inselat , esti asa cum mi-am inchipuit : vesela , deschisa, cu mult bun simt, pasionata de lucruri frumoase . Avem multe in comun desi eu sunt o leoaica meticuloasa si perfectionista.. Cum stii deja am 61 de ani am lucrat 30 de ani la A.T.I( anestezie -terapie intensiva )la spitalul judetean din Suceava. Am doi copii mari la casele lor (din pacate pe alte meleaguri) De 15 ani ne-am mutat In Radauti un orasel numai bun pentru pensionari cu multa verdeata si liniste.Am facut 3 ani cursuri de medicina alternativa ( fitoterapie ) si acum am un mic magazin naturist.Ma bucur ca te-am descoperit si-ti doresc numai bine .Cu drag Doina .

      Răspunde
      • Iuliana

        august 10, 2016 at 2:26 pm

        Buna Doina! Uite ca ne-am mai gasit un punct comun: si baiatul meu e la casa lui pe alte meleaguri 🙂 Un mic magazinas cu produse naturiste mi se pare job-ul perfect pentru o doamna. Candva am visat si eu la ceva de genul asta, dar lucrurile s-au asezat in alt mod pentru mine.
        Multumesc mult pentru mesaje, imi prinde bine sa te stiu aici. Imbratisari!

        Răspunde
    37. Ionela

      iulie 06, 2016 at 8:01 pm

      Buna, Iuliana! Din Noiembrie 2015 astept cu nerăbdare si curiozitate mail-ul tau cu retetele săptămânii. M-am bucurat sa aflu ca ai copilărit la Giurgiu, eu sunt din Giurgiu. Felicitări! Succes in tot ce ti-ai propus!

      Răspunde
      • Iuliana

        iulie 08, 2016 at 10:40 am

        Ionela draga, multumesc mult de tot pentru mesaj. Sunt nascuta la Giurgiu si crescuta la bunici, la Malu. Pentru mine acolo e "acasa" si acolo inca e familia mea, oamenii pe care ii iubesc cel mai mult pe lumea asta. Te mai astept pe la mine. Te pup!

        Răspunde
    38. corinabanuta@yahoo.com

      martie 26, 2016 at 8:07 pm

      Buna. Sunt Corina. O leoaica aclimatizata la malul marii. Am ajuns pe site Ul tau urmarind un grup dukan. M am regasit putin in povestea ta. Eu am inceput cu o pagina de Fb pe care imparteam retetele dietetice pana la moment ul in care mi am dorit mai mult. Mi am facut de curand blogul meu rouascolection blogspot.com si m am bucurat de a aprecieri la prima postare. Iti doresc succes.

      Răspunde
      • Iuliana

        martie 26, 2016 at 8:21 pm

        Multumesc pentru vizita, Corina!
        Mult succes si tie 🙂

        Răspunde
    39. Cristina

      august 19, 2015 at 4:54 pm

      Felicitari, Iulia pentru tot ce ai realizat aici! Si eu si colegele ne inspiram foarte des de la tine. Nici nu stii tu de cate ori pe zi te pomenim! Multumim ca ne dai idei si ne scoti mereu din impas cand nu mai stim ce sa punem pe masa mofturosilor de acasa :))) Te pup si te imbratisez. Si te astept oricand cu o cafea mare sa mai stam de vorba.

      Răspunde
      • Iuliana

        august 20, 2015 at 7:27 am

        Mulțumesc, draga mea si ție, si colegelor. Va astept cu poze si impresii despre retetele testate. Si sa știți ca accept si critici, nu doar laude 😉

        Răspunde
    40. Sofi

      aprilie 07, 2015 at 1:23 pm

      Frumoasa prezentarea ta si tu esti o frumoasa. imi place ca ai multe retete de post foarte usoare, nu gasesc in alta parte atat de multe. Felicitari.

      Răspunde
      • Iuliana

        august 20, 2015 at 7:26 am

        Mulțumesc 🙂

        Răspunde
    41. Mihaela Stere

      aprilie 06, 2015 at 7:28 pm

      Ai un blog foarte frumos, cu retete excelente. Ma bucur ca l-am descoperit, te urmăresc mereu. Cu drag, Mihaela.

      Răspunde
      • Iuliana

        august 20, 2015 at 7:25 am

        Mulțumesc Mihaela, te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
    42. carmen

      ianuarie 25, 2015 at 1:08 pm

      Felicitari Iuliana,sper sa ai un an plin de realizari in 2015,,..

      Răspunde
      • Iuliana

        ianuarie 25, 2015 at 4:17 pm

        Multumesc, Carmen! Un an bun si frumos si tie!

        Răspunde
    43. Avi Fel

      noiembrie 26, 2014 at 7:08 pm

      Hello Iuliana !
      Azi am auzit de una din retetele aromate...am intrat pe site si am ajuns si prin Cartea ta de retete.
      Mi-a placut. Nu am pregatit si nu am gustatory inca nimic. Mi a placut prezentarea ta.
      Avi

      Răspunde
      • Iuliana

        noiembrie 26, 2014 at 9:06 pm

        Draga Avi, multumesc pentru vizita si te mai astept pe la mine 🙂

        Răspunde
      • andreea

        martie 25, 2022 at 10:25 am

        Bună ziua și felicitări sincere!
        Idee: ce părere aveți sa va creați propria aplicație cu rețete în forță blog și video? Ar fi utila, iar data fiind calitatea postarilor dvs, cu siguranță aplicația ar aduce multă valoare în viețile noastre!

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea

          martie 26, 2022 at 6:58 am

          Mulțumesc mult! Mă voi gândi! 🙂

          Răspunde
    44. doinapirvulescu

      septembrie 22, 2014 at 10:35 am

      Draga mea prietena Iuliana,
      nu gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie admiratia pentru ceea ce faci!Citind retele tale cred ca o sa imi iau inima in dinti si o sa incerc si eu sa fac prajituri!Totdeauna mi-a fost teama ca nu ies destul de aratoase,dar cum explici tu parca am capatat putin curaj ca nu e imposibil!Ce-i drept prefer prajiturile facute de tine sau de doamna(mama ta).Te pup!Felicitari!Si promit sa incerc cat mai multe retete!

      Răspunde
      • Iuliana

        septembrie 22, 2014 at 2:31 pm

        Multumesc mult, Doina!
        Esti tu modesta, ca eu imi amintesc un Craciun cand am primit cadou de la tine un ditamai tortul frumos si delicios. Ba chiar am si o poza cu tortul in brate, stii? 🙂
        Sper sa avem ocazia sa prajiturim candva impreuna. Te pup!

        Răspunde
    45. Nicoleta

      septembrie 03, 2014 at 9:49 am

      Buna Iuliana , eu sunt Nicoleta si îmi pare bine ca din întâmplare am ajuns pe blogul tau. Faci o treaba minunata. Îmi plac rețetele tale pentru ca sunt simple ,ușor de făcut si nu necesita foarte mult timp petrecut in bucătărie.

      Răspunde
      • Iuliana

        septembrie 03, 2014 at 10:01 am

        Bine ai venit Nicoleta, ma bucur sa te cunosc. Iti multumesc tare mult pentru feed-back, inseamna foarte mult pentru mine 🙂

        Răspunde
        • Ilie Mioara

          mai 18, 2022 at 3:51 pm

          Bună am și eu o întrebare cum se face niște pulpe la cuptor cu sos de roșie mă puteti ajuta și pe mine vă rog frumos . Cu drag .Ilie Mioara

          Răspunde
          • Iuliana Sbîrnea

            mai 18, 2022 at 4:56 pm

            Bună ziua! Uitați aici o rețetă https://bucate-aromate.ro/2020/09/pulpe-de-pui-la-tigaie-cu-ceapa/

            Răspunde
      • Bebe Dinu

        august 02, 2022 at 12:29 pm

        Faceți un lucru bun,vă respect ,am stat în Galați ,( Mazepa) Am mincat din bucatele Gălățene, sincer le duc dorul,de aceia prepar foarte mult din rețetele DVS. Mult respect.

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea

          august 02, 2022 at 2:07 pm

          Mulțumesc frumos!
          Salutări din Galați, de lângă Grădina Publică! 🙂

          Răspunde

    Lasă un comentariu Anulează răspunsul

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Recipe Rating




    Bara principală

    Cauți o rețetă?

    Rețete de sezon

    • Chec simplu cu cacao şi nuci
    • Griș cu lapte cremos. 3 idei delicioase de servire
    • Ciorbă de burtă ca la restaurant - rețeta simplă
    • Spaghete cu creveţi, sos de roşii şi usturoi

    Categorii recomandate

    Rețete dietetice
    retete 30 minute
    Rețete rapide
    Rețete fără carne

    Nou pe blog

    • Aripioare de pui la cuptor cu cartofi - rețeta de aripioare picante
    • Brânzoaice moldovenești cu brânză de vaci și stafide - rețeta de poale-n brâu
    • Șnițel de pui cu pesmet - rețeta simplă de șnițel pane
    • Cornuri pufoase cu ciocolată (Nutella sau Finetti) - rețeta de cornuri cu unt

    Aperitive rapide

    • Sărăţele cu brânză şi chimen
    • Ruladă aperitiv în 2 variante - cu brânză şi pate de ficat
    • Covrigei de casă cu telemea - cea mai rapidă rețetă
    • Aperitive cu pește - platou festiv gata în 30 de minute
    ALTE REȚETE DE APERITIVE

    Cele mai bune prăjituri

    • Prăjitura chinezoiaca cu glazură de gălbenuș
    • Prăjitură simplă cu mere și lapte bătut
    • Prăjitura Figaro cu bezea, nucă și gem. Gustul copilăriei cu câteva ingrediente!
    • Napolitane cu cremă caramel în foi Lica
    ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

    Torturi festive

    • Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală
    • Tort Medovik - rețeta de tort rusesc cu miere și smântână
    • Tort spirală cu cremă de mascarpone şi vişine
    • Tort de mere caramelizate și blat de pandișpan
    MAI MULTE REȚETE DE TORT

    Rețete de post

    mancaruri de post
    Mâncăruri de post
    deserturi de post
    Deserturi de post

    Footer

    ↑ SUS ↑
    • Politica cookies
    • Politica de confidențialitate

    • Contact
    • Blog
    • FAQ

    Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).


    Copyright © 2022 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

    Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de navigare pe siteul nostru.

    Poți afla mai multe despre cookie-uri sau să le dezactivezi în pagina de setări.

    Powered by  GDPR Cookie Compliance
    Privacy Overview

    Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browserul dumneavoastră și efectuează funcții cum ar fi recunoașterea dumneavoastră atunci când vă întoarceți pe site-ul nostru, ajutând echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsiți cele mai interesante și mai utile.

    Cookie-urile strict necesare

    Cookie-urile strict necesare trebuie să fie activate în orice moment, astfel încât să vă putem salva preferințele pentru setările cookie-urilor.

    Dacă dezactivezi aceste cookie-uri, nu vom putea să-ți salvăm preferințele. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când vizitezi acest sit va trebui să activezi sau să dezactivezi cookie-urile din nou.