Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
3
votes
Bruschette cu roşii şi usturoi
Preparare
10
minutes
mins
Gătire
10
minutes
mins
Timp total
20
minutes
mins
Categorie:
Aperitive
Porții:
20
m
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
pâine tăiată felii
sunt excelente cu pâine neagră sau pâine cu seminţe
câteva roşii de bine coapte
dacă sunt de grădină e şi mai bine
ulei de măsline extravirgin
2-3
căţei de usturoi uscat
pătrunjel proaspăt tocat
Mod de preparare
se pun la prăjit felii din pâinea preferată
se taie roşiile cubuleţe cât mai mici
se taie mărunt usturoiul şi pătrunjelul şi se amestecă cu roşiile
se lasă deoparte 5-10 minute să împrumute arome una de la alta
alegem un căţel de usturoi mai mare şi frecam cu el feliile aspre de pâine prăjită pentru a căpăta aromă
stropim feliile fiecare felie de pâine cu ulei de măsline extravirgin
aşezăm deasupra amestecul de roşii, usturoi şi pătrunjel tocat
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!