Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
2
votes
Tagliatelle cu sos pesto
Categorie:
Feluri de baza
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
250
g
tagliatelle
1
lingură de ulei de măsline
3-4
linguri de sos pesto
după gust
50
g
parmezan
sau caşcaval ras
Mod de preparare
se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, nici mai mult, nici mai puţin
într-o tigaie, se pune 1 lingură de ulei de măsline şi când s-a încălzit puţin se adaugă cele 3-4 linguri de sos pesto
se amestecă puţin, doar cât "se desface" sosul pesto, nu e nevoie să fiarbă
pastele fierte se scurg de apă şi se amestecă cu pesto
se presară parmezan sau caşcaval ras
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!