Go Back
Tagliatelle cu sos pesto
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 2 votes

Tagliatelle cu sos pesto

Categorie: Feluri de baza

Ingrediente

  • 250 g tagliatelle
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 3-4 linguri de sos pesto după gust
  • 50 g parmezan sau caşcaval ras

Mod de preparare

  • se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, nici mai mult, nici mai puţin
  • într-o tigaie, se pune 1 lingură de ulei de măsline şi când s-a încălzit puţin se adaugă cele 3-4 linguri de sos pesto
  • se amestecă puţin, doar cât "se desface" sosul pesto, nu e nevoie să fiarbă
  • pastele fierte se scurg de apă şi se amestecă cu pesto
  • se presară parmezan sau caşcaval ras
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!