Fursecuri americane cu unt și ciocolată
Rețeta de fursecuri americane cu ciocolată, cu gust bogat de unt și aromă de vanilie. Numai bune de pus lângă un pahar cu lapte.
Preparare15 minutes mins
Gătire15 minutes mins
la rece2 hours hrs
Timp total2 hours hrs 30 minutes mins
Categorie: Deserturi
Cuisine: Romaneasca
Porții: 15 fursecuri
Calories: 221kcal
Mixați untul cu zahărul, zahărul Bourbon și sarea până când zahărul este dizolvat și untul devine spumos.
Adăugați oul și extractul de vanilie și mixați din nou.
Cu o spatulă încorporați făina și praful de copt.
La final adăugați picăturile de ciocolată și amestecați cu spatula să le distribuiți în aluat.
Acoperiți aluatul cu o folie alimentară și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 2 ore.
Aprindeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtie de copt în tavă.
Luați bucăți din aluat folosind o lingură pentru înghețată și așezați fursecurile în tavă lăsând 2-3 cm între ele pentru ca se mai lățesc puțin la copt.
Coaceți fursecurile 12-15 minute până când se rumenesc ușor pe partea care a fost în contact cu tava.
Când le scoateți din cuptor, fursecurile vor fi foarte moi. Lăsați-le să se răcorească puțin în tavă, abia apoi le mutați pe un grătar.
Calorii: 221kcal | Carbohidrați: 24g | Proteine: 3g | Grăsimi: 12g | Colesterol: 40mg | Fibre: 1g | Zahăr: 9g