Go Back
+ servings
Omleta la cuptor cu piept de pui si spanac_felie
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 2 votes

Omletă la cuptor cu piept de pui și spanac

Această rețetă de omletă la cuptor se pregătește într-o clipă! Este plină de legume colorate și putem găti mai multe porții deodată.
Preparare10 minutes
Gătire30 minutes
Timp total40 minutes
Categorie: Aperitive
Cuisine: Romaneasca
Porții: 4
Calories: 297kcal

Ingrediente

  • 4 ouă XL
  • 150 g friptură rece de pui sau șuncă, mușchiuleț, kaiser, salam, etc.
  • 150 g brânză
  • 50 g măsline fără sâmburi
  • ½ ardei kapia
  • o mână de spanac baby
  • pătrunjel
  • sare, piper, oregano, chilli, nucșoară
  • un cub de unt pentru uns tava

Mod de preparare

tavă de 20x20 cm

  • Tăiați cubulețe legumele, verdețurile și carnea. Dați brânza pe răzătoare sau o sfărâmați cu dinții unei furculițe.
  • Ungeți tava cu unt, puneți toate ingredientele și amestecați-le să le distribuiți uniform.
    ingrediente pentru omleta in tava
  • Bateți ouăle, adăugați condimentele.
  • Turnați spuma de ouă în tavă, peste celelalte ingrediente și amestecați ca să ajungă peste tot.
  • Dați omleta la cuptor pentru aprox. 30 de minute. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit la 180 de grade.
    Omleta la cuptor cu piept de pui si spanac_reteta
  • Serviți omleta caldă sau rece. Dacă mai rămâne, păstrați-o la frigider într-un recipient cu capac pentru 3-4 zile.
    Omleta la cuptor cu piept de pui si spanac_reteta

Video

Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 297kcal | Carbohidrați: 5g | Proteine: 24g | Grăsimi: 20g | Colesterol: 262mg | Fibre: 1g | Zahăr: 2g | Vitamina A: 2722IU | Calciu: 241mg