Go Back
Print
QR Code
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
3
votes
Cornuleţe din foietaj cu rahat
Cornuleţe din foietaj cu rahat o rețetă simplă și rapidă. Cornulețe foietate și delicioase!
Preparare
15
minutes
mins
Gătire
30
minutes
mins
Timp total
45
minutes
mins
Categorie:
Deserturi
Cuisine:
Romaneasca
Porții:
40
Calories:
69
kcal
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
400
g
aluat de foietaj
o foaie de
200
g
rahat
divers colorat
zahar pudra vanilat
pentru servit
Mod de preparare
se taie foaia de aluat pe lungime in 3 fasii egale
aceste fasii se taie apoi pe latime in 3-4 dreptunghiuri (depinde cat de mari doriti cornuletele)
fiecare dreptunghi se taie pe diagonala in cate 2 triunghiuri
se pune o bucatica de rahat pe latura mica fiecarui triunghi si se rasucesc apoi cornuletele
se pun in tava pe hartie de copt
se coc in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade, aproximativ 30 de minute, pana se rumenesc
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!
Nutrition
Calorii:
69
kcal
|
Carbohidrați:
8
g
|
Proteine:
1
g
|
Grăsimi:
4
g
|
Fibre:
0.2
g
|
Zahăr:
2
g