Puneți într-un castron: făina, drojdia, sarea și zahărul. Începeți să turnați lapte și apă și frământați 15 minute la mână sau 5-7 minute la robot.
Aluatul va fi moale și lipicios. Ungeți un castron cu puțin ulei și transferați aici aluatul. Acoperiți castronul și lăsați aluatul să dospească 40-50 de minute sau până își dublează volumul.
Împărțiți aluatul în 6 părți egale pe care le modelați în formă de bilă. Așezați bilele de aluat într-o tavă unsă cu ulei. Ungeți și bilele la suprafață ca să nu se usuce. Acoperiți tava cu o folie de plastic și lăsați bilele de aluat să se odihnească 15 minute.
Ungeți masa cu ulei și întindeți fiecare langoș cu palmele, nu cu sucitorul, în discuri de 20-22 cm. Langoșii trebuie să fie mai subțiri în mijloc și mai groși pe margini.
Puneți uleiul să se încălzească foarte bine și păjiți pe rând langoșii, pe ambele părți, până când se rumenesc (aprox. 1 minut fiecare).
Scoateți langoșii pe prosoape de hârtie care să absoarbă uleiul și serviți-i cât sunt calzi, cu toppingul preferat.