Go Back
Print
QR Code
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
9
votes
Papricaș de pui cu găluște de făină
Cum să faci cel mai gustos
papricaș de pui cu găluște de făină
. Rețeta ardelenească de tocăniță de pui cu multă ceapă și sos de roșii.
Preparare
10
minutes
mins
Gătire
40
minutes
mins
Timp total
50
minutes
mins
Categorie:
Feluri de baza
Cuisine:
Romaneasca
Porții:
4
porții
Calories:
395
kcal
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
4
pulpe de pui (superioare, inferioare sau pulpe întregi)
3
cepe
1
ardei gras
3-4
căței de usturoi
40
ml
ulei
2
lingurițe
paprika (dulce, iute, afumată)
200
ml
apă
220
ml
suc de roșii
sare, piper, cimbru uscat, frunze de dafin
pentru găluște
2
ouă
3
linguri cu vârf
de făină
un praf de sare
Video
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!
Nutrition
Calorii:
395
kcal
|
Carbohidrați:
14
g
|
Proteine:
21
g
|
Grăsimi:
29
g
|
Colesterol:
180
mg
|
Fibre:
3
g
|
Zahăr:
7
g