Go Back
+ servings
Ceai cu trandafiri, hibiscus si cardamom
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Ceai cu trandafiri, hibiscus și cardamom

Preparare5 minutes
Gătire2 minutes
Timp total7 minutes
Categorie: Bauturi
Porții: 1

Ingrediente

  • boboci de trandafir comestibili!
  • seminţe de cardamom
  • pudră de hibiscus sau 1 pliculeţ cu ceai de hibiscus
  • opţional - miere de albine pentru îndulcit

Mod de preparare

  • Se pun într-o ceaşcă 3-4 boboci de trandafir si 2-3 seminţe de cardamom.
  • Se adaugă un vârf de cuţit de pudră de hibiscus (e foarte concentrată) sau 1 pliculeţ cu ceai de hibiscus.
  • Se toarnă apă clocotită şi se lasă la infuzat 3-4 minute.
  • Opţional se îndulceşte cu miere de albine.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!