Go Back
+ servings
Pulpe dezosate cu condimente la cuptor
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 10 votes

Pulpe dezosate cu condimente la cuptor

Preparare10 minutes
Gătire30 minutes
Timp total40 minutes
Categorie: Feluri de baza
Porții: 2

Ingrediente

  • 500 g carne de pui piept, pulpe, pulpe dezosate
  • ½ linguriţă de seminţe de chimen
  • ½ linguriţă de cimbru uscat
  • ½ linguriţă boia de ardei dulce
  • 3 căţei de usturoi tocaţi mărunt
  • 50 ml de vin alb
  • sare piper proaspăt măcinat
  • 100 ml de ulei

Mod de preparare

  • Aprindeţi cuptorul la 190 de grade.
  • Carnea se spală cu apă rece şi se curăţă bine de pieliţe şi de resturile de fulgi, apoi se unge cu 50 ml de ulei şi se presară cu condimentele din listă.
  • Restul de ulei îl folosim ca să ungem o tavă care va merge la cuptor.
  • Aşezaţi carnea în tavă şi turnați vinul.
  • Acoperiţi tava cu o folie de aluminiu şi daţi-o la cuptor pentru 20 de minute. După acest timp, scoateţi folia de aluminiu, şi mai lăsaţi carnea la cuptor încă 10 minute, timp suficient ca să se rumenească frumos.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!