Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from 1 vote
Peşte prăjit în crustă de mălai
Categorie:
Feluri de baza
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
pentru 2 porţii
aprox. 400 g de peşte la alegere
sare şi piper după gust
250
ml
de ulei pentru prăjit
100
g
mălai
Mod de preparare
Peştele curăţat de solzi şi spălat, se porţionează după dorinţă.
Se condimentează cu sare şi piper proaspăt măcinat, apoi se trece prin mălai având grijă ca acesta să se lipească pe toate părţile.
Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte peştele pe ambele părţi până când devine rumen-auriu.
Se scoate peştele pe un şervet de hârtie care să absoarbă excesul de ulei.
Se serveşte cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă sau cu salată verde.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!