Go Back
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Peşte prăjit în crustă de mălai

Categorie: Feluri de baza

Ingrediente

pentru 2 porţii

  • aprox. 400 g de peşte la alegere
  • sare şi piper după gust
  • 250 ml de ulei pentru prăjit
  • 100 g mălai

Mod de preparare

  • Peştele curăţat de solzi şi spălat, se porţionează după dorinţă.
  • Se condimentează cu sare şi piper proaspăt măcinat, apoi se trece prin mălai având grijă ca acesta să se lipească pe toate părţile.
  • Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte peştele pe ambele părţi până când devine rumen-auriu.
  • Se scoate peştele pe un şervet de hârtie care să absoarbă excesul de ulei.
  • Se serveşte cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă sau cu salată verde.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!