Pulpele de pui spalate şi curăţate se ung cu ulei, apoi se presară cu sare, piper, boia de ardei şi cimbru.
Se pun într-o tavă, se acoperă tava cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor pentru 20 -25 de minute până când devin fragede şi bine pătrunse. Dacă le doriţi mai rumene, mai lăsaţi-le încă 10 minute la cuptor neacoperite. Cât sunt pulpele la cuptor, ne ocupăm de garnitura de fasole verde.
Într-o tigaie încingem uleiul, apoi adăugăm ceapa tocată mărunt şi ardeiul gras tăiat cuburi. Când ceapa începe să se înmoaie, punem fasolea verde spălată şi curăţată. Turnăm o ceşcuţă mică de apă, condimentăm cu sare şi piper şi lăsăm să fierbă înăbuşit la foc mic, amestecând din când în când ca să nu se lipească. Dacă folosiţi fasole verde congelată nu e nevoie să o decongelaţi înaine, o puteţi adăuga aşa cum este.
Când fasolea este aproape gata, adăugăm sucul de roşii şi usturoiul trecut prin presă sau dat pe răzătoare.
Între timp sunt gata şi pulpele de pui. Aşezăm frumos pe farfurie o jumătate de pulpă şi 2-3 linguri din garnitura de fasole verde şi presărăm cu pătrunjel proaspăt. Noi am pus şi câte puţin piure de cartofi, ca să fie meniul complet :)