Go Back
+ servings
Cele mai simple paste cu brânză
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 12 votes

Cele mai simple paste cu brânză

Vrei o mâncare rapidă la care să nu folosești cuptorul? Încearcă o porție din cele mai simple paste cu brânză! Sunt sățioase și delicioase!
Preparare10 minutes
Timp total10 minutes
Categorie: Retete de paste
Cuisine: Romaneasca
Porții: 1
Calories: 595kcal

Ingrediente

  • 90 g paste la alegere (am folosit tagliatelle)
  • 20 g unt 82% grăsime
  • 40 g brânză uscată (am folosit telemea)
  • un praf de sare pentru apa în care fierb pastele

Mod de preparare

  • Puneți la fiert 1 litru de apă cu aprox. 1 linguriță rasă de sare.
  • Când apa fierbe, adăugați pastele și lăsați-le să fiarbă conform instrucțiunilor de pe pachet.
  • Cu 5 minute înainte să fie gata pastele, puneți untul să se topească într-o tigaie încăpătoare.
  • Scurgeți pastele și puneți-le peste untul topit. Amestecați pentru ca untul să îmbrace toate pastele.
  • Radeți și brânza în tigaie și amestecați ca să se topească în contact cu pastele fierbinți.
  • Serviți aceste paste simple cu brânză imediat, cât sunt calde încă.

Video

Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 595kcal | Carbohidrați: 66g | Proteine: 19g | Grăsimi: 29g | Colesterol: 154mg | Fibre: 3g | Zahăr: 3g