Cele mai simple paste cu brânză
Vrei o mâncare rapidă la care să nu folosești cuptorul? Încearcă o porție din cele mai simple paste cu brânză! Sunt sățioase și delicioase!
Preparare10 minutes mins
Timp total10 minutes mins
Categorie: Retete de paste
Cuisine: Romaneasca
Porții: 1
Calories: 595kcal
- 90 g paste la alegere (am folosit tagliatelle)
- 20 g unt 82% grăsime
- 40 g brânză uscată (am folosit telemea)
- un praf de sare pentru apa în care fierb pastele
Puneți la fiert 1 litru de apă cu aprox. 1 linguriță rasă de sare.
Când apa fierbe, adăugați pastele și lăsați-le să fiarbă conform instrucțiunilor de pe pachet.
Cu 5 minute înainte să fie gata pastele, puneți untul să se topească într-o tigaie încăpătoare.
Scurgeți pastele și puneți-le peste untul topit. Amestecați pentru ca untul să îmbrace toate pastele.
Radeți și brânza în tigaie și amestecați ca să se topească în contact cu pastele fierbinți.
Serviți aceste paste simple cu brânză imediat, cât sunt calde încă.
Calorii: 595kcal | Carbohidrați: 66g | Proteine: 19g | Grăsimi: 29g | Colesterol: 154mg | Fibre: 3g | Zahăr: 3g