Îndepărtați osul și pielea de la pieptul de pui. Osul îl puneți la fiert pentru 30-40 de minute cu 1 litru de apă și un praf de sare. Îndepărtați spuma care se formează.
Condimentați pieptul de pui cu sare și piper pe ambele părți. Puneți-l într-o tavă și dați-l la cuptor, la 200 de grade (cuptorul preîncălzit) pentru aprox. 40-45 de minute. La jumătatea timpului îl întoarceți pe partea cealaltă.
Într-o oală încăpătoare (4-5 litri) puneți 2 linguri de ulei și căliți legumele tăiate cubulețe mici, pentru 3-4 minute.
Adăugați 3 litri de apă caldă, sare și piper și lăsați supa să fiarbă acoperită cu capac pentru 20-25 de minute până când legumele sunt gătite.
Adăugați roșiile și usturoiul trecut prin presă și lăsați supa să mai fiarbă 5 minute.
Acum puteți da deoparte câte porții doriți pentru supa vegană. Adăugați fasole, năut sau linte fiartă, o mână de spanac și lăsați supa pe foc 5 minute, doar cât să se împrietenească aromele.
În oala mare completați cu 1 litru de apă caldă și puneți tortellini la fiert. Îi lăsați să fiarbă cu 5 minute mai puțin decât timpul indicat de pachet.
Adăugați spanacul și fierbeți încă 5 minute. Supa vegetariană e gata, puteți da deoparte câte porții doriți.
Între timp osul de pui a fiert, strecurăm supa printr-o sită. Scoatem și pieptul de pui din cuptor și imediat îl desfacem cu 2 furculițe.
În oala mare cu supă punem supa de pui și pieptul de pui. Mai lăsăm 5 minute pe foc mic și putem servi supa cu pătrunjel și parmezan ras, după gust.