Tăiați pieptul de pui cubulețe de aproximativ 3 cm. Condimentați cu: sare, piper, boia, usturoi pudră și fulgi de ardei iute. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați-l deoparte 15 minute, cât vă ocupați de legume.
Curățați și tăiați cartofii în felii subțiri de 0.5 cm, iar ceapa solzișori.
Ungeți o tavă cu ulei și puneți aici feliile de ceapă, peste ele așezați feliile de cartofi, iar peste cartofi puneți cuburile de carne condimentată.
Într-un vas amestecați ouăle cu smântâna și condimente: sare, piper, oregano, nucșoară. Turnați amestecul în tavă.
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și dați-o la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade. Cuptorul să fie preîncălzit!
După cele 40 de minute, îndepărtați folia, presărați cașcavalul și puneți feliile de roșii deasupra și lăsați tava la cuptor încă 15 minute sau până când mâncarea se rumenește deasupra. Dacă aveți funcție grill, o puteți folosi în această etapă.
Serviți mâncarea caldă, presărată cu pătrunjel proaspăt sau păstrați-o la frigider în caserole cu capac.