Puneți uleiul într-o cratiță încăpătoare și căliți aici toate legumele tăiate cubulețe mici.
Adăugați carnea tocată și lăsați-o să se călească împreună cu legumele până ce își schimbă culoarea. Amestecați continuu să nu se ardă.
Adăugați vinul și amestecați, apoi sucul de roșii.
Turnați jumătate din cantitatea de supă (sau apă), cimbrul și frunza de dafin și lăsați sosul să se gătească la foc mic. Verificați din când în când să nu scadă lichidul prea mult.
Pe măsură ce sacade sosul, adăugați și restul de supă. Păstrați tot timpul focul la minim. Fierberea ar trebui să dureze în jur de 2 ore.
paste bolognese
Fierbeți pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scurgeți pastele, le puneți înapoi în oala în care au fiert și turnați peste ele sosul bolognese pregătit mai sus.
Adăugați parmezanul ras și amestecați. Serviți imediat cu busuioc proaspăt.