Într-un castron puneți toate condimentele uscate: sare, piper măcinat, boia, pudră de usturoi și fuli de chilli. Presărați condimentele peste pulpe pe ambele părți și masați puțin.
Ungeți o tavă cu puțin unt și așezați aici carnea condimentată. Pe fiecare pulpă puneți câteva cuburi mici de unt rece.
Puneți în tavă ceapa tăiată sferturi, cățeii de usturoi și crenguțele de rozmarin. Presărați cu coajă rasă de lămâie și turnați berea.
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și o băgați în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40 de minute.
După cele 40 de minute, îndepărtați folia de aluminiu. Cu o lingură, stropiți pulpele cu sosul format în tavă și băgați tava din nou în cuptor pentru încă 15 minute ca să se rumenească pulpele. Eu în ultimele 5 minute am dat drumul și la grill.
Scoateți tava din cuptor, lăsați carnea să se odinească 10 minute, apoi e numai bună de servit lângă garnitura și salata preferată.