Go Back
+ servings
Chec vegan cu nucă de cocos și semințe de mac
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
0 from 0 votes

Chec de post cu nucă de cocos și semințe de mac

Preparare10 mins
Gătire40 mins
Timp total50 mins
Categorie: Desert
Porții: 1 chec

Ingrediente

deasupra

Mod de preparare

  • Aprindeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtie de copt în forma de chec.
  • Puneți într-un bol ingredientele uscate (mai puțin fulgii mari de cocos pe care îi vom pune deasupra) și le amestecați.
  • În alt vas amestecați ingredientele lichide, apoi le turnați peste cele uscate.
  • Mixați până obțineți o compoziție omogenă, de consistența unei smântâni foarte groase.
  • Turnați compoziția în forma de chec, nivelați și presărați deasupra fulgii mari de cocos.
  • Dați checul la cuptor pentru aproximativ 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
  • Lăsați checul să se răcească timp de 10 minute în formă, apoi îl scoateți pe un grătar ajutându-vă de hârtia de copt.
  • După răcire, pudrați checul cu zahăr vanilat și serviți alături de o ceașcă de ceai, lapte sau cafea.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!