Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
4
votes
Pastă de avocado cu sfeclă roşie şi usturoi
Categorie:
Aperitive
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
1
avocado
200
g
sfeclă roșie fiartă sau coaptă
2-3
căței de usturoi
miezul de la 4-5 nuci
50
ml
ulei de măsline
sare
piper, suc de lămâie - după gust
Mod de preparare
Avocado se taie în două bucăți pe lungime, se aruncă sâmburele, apoi se curăţă de coajă și se taie bucăți mai mici.
La fel și sfecla, fiartă sau coaptă, se curăţă de coajă și se taie cuburi sau se dă pe răzătoare.
Se pun toate ingredientele în
blenderul vertical
și se mixează până obținem o pastă fină și omogenă.
Gustați și potriviți de sare și piper sau mai adăugați suc de lămâie dacă vă place mai acrișoară.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!