Go Back
Pastă de avocado cu sfeclă roşie şi usturoi
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 4 votes

Pastă de avocado cu sfeclă roşie şi usturoi

Categorie: Aperitive

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 200 g sfeclă roșie fiartă sau coaptă
  • 2-3 căței de usturoi
  • miezul de la 4-5 nuci
  • 50 ml ulei de măsline
  • sare piper, suc de lămâie - după gust

Mod de preparare

  • Avocado se taie în două bucăți pe lungime, se aruncă sâmburele, apoi se curăţă de coajă și se taie bucăți mai mici.
  • La fel și sfecla, fiartă sau coaptă, se curăţă de coajă și se taie cuburi sau se dă pe răzătoare.
  • Se pun toate ingredientele în blenderul vertical și se mixează până obținem o pastă fină și omogenă.
  • Gustați și potriviți de sare și piper sau mai adăugați suc de lămâie dacă vă place mai acrișoară.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!