Aprindeți cuptorul la 190 de grade și puneți hârtie de copt în tava de la aragaz.
Puneți 2 foi de plăcintă suprapuse pe blatul de lucru.
Tăiați foile în două jumătăți pe lung, apoi fiecare jumătate, pe lat, în 3 părți egale. Veți obține, așadar, 6 pătrate/dreptunghiuri.
Stropiți fiecare dreptunghi cu un fir subțire de ulei vegetal.
Împărțiți pachetul de halva în 24 de bucăți cât puteți de egale.
Puneți câte o bucată de halva pe fiecare dreptunghi, apoi împăturiți foile de plăcintă și rulați-le exact ca pe sarmale.
Procedați la fel și cu restul foilor de plăcintă.
Puneți pachețelele în tavă, stropiți-le din nou cu foarte puțin ulei și dați tava la cuptor pentru 15-20 de minute, sau până când foile de plăcintă s-au uscat, au devenit crocante și s-au rumenit frumos.
Serviți pachețelele crocante cu halva după ce se răcesc. Opțional, le puteți pudra cu zahăr înainte de servire.