Spaghete cu sos de avocado şi roşii cherry
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest

Spaghete cu sos de avocado şi roşii cherry

Preparare10 mins
Gătire10 mins
Timp total20 mins
Categorie: Feluri de baza
Porții: 2
Autor: Bucate Aromate

Ingrediente

  • 160 g spaghete Antonio di Vaio
  • 2 litri de apă
  • 2 buc. avocado
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 5-6 frunze de busuioc proaspăt
  • 100 g roşii cherry
  • 150 g boabe de porumb fiert
  • sucul de la o jumătate de lămâie
  • sare după gust

Mod de preparare

  • Puneţi apa la fiert cu o linguriţă rasă de sare.
  • Fierbeţi spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet (8 minute).
  • Între timp pasaţi pulpa de avocado impreună cu usturoiul, busuiocul, sare şi suc de lămâie după gust. Veţi obţine un sos fin şi cremos.
  • Când spaghetele sunt fierte şi scurse de apă, adăugaţi porumbul fiert şi amestecaţi-le cu sosul de avocado.
  • Puneţi deasupra roşiile cherry tăiate felii şi pentru că avocado oxidează foarte uşor, e de preferat să le serviţi imediat.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!