Îndreptaţi marginile blatului, apoi tăiaţi-l în două bucăţi egale pe lungime.
Păstraţi deoparte cam un sfert din cantitatea de cremă, o vom folosi deasupra, la ultimul strat.
Restul de cremă o împărţiti în 2 părti egale.
Puneţi jumătate din cremă peste unul din blaturi.
Deasupra stratului de cremă aşezaţi pişcoturile de şampanie trecute câte 1 secundă prin cafea (ca la tiramisu).
Peste pişcoturi puneţi cealaltă jumătate de cremă, iar deasupra ultimul blat. Presaţi uşor ca blatul să se lipească de cremă.
Peste blat, întindeţi uniform crema păstrată deoparte.
Presăraţi peste cremă cele 2 linguriţe de ness (pentru uşurinţă folosiţi o strecurătoare). Nessul se va topi in contact cu crema şi va forma o glazură lipicioasă şi delicioasă.
Radeţi puţină ciocolată deasupra pentru un aspect mai frumos.
Păstraţi prăjitura la rece cel puţin 4 ore înainte de servire. De preferat ar fi să o lăsaţi de pe o zi pe alta pentru a avea timp blaturile să se înmoaie în contact cu crema.
Feliaţi prăjitura cu un cuţit cu lama fină şi bine ascuţită.