Paste cu nucă
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest

Paste cu nucă, scorţisoară şi miere

Categorie: Deserturi
Autor: Iuliana S. / bucate-aromate.ro

Ingrediente

2 porţii

  • 400 g paste
  • 150 g nuci prăjite şi măcinate grosier
  • 1 linguriţă de scorţişoară măcinată
  • 1 linguriţă de coajă măcinată de portocală
  • 4 linguriţe de zahăr brun
  • 4 linguriţe de miere opţional

Mod de preparare

  • Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi se amestecă cu nuca măcinată, scorţişoara şi zahărul brun.
  • Se aşează frumos pe farfurii şi se "stropesc" cu câte o linguriţă de miere pe post de topping.
  • Fiind post eu le-am făcut aşa, simple, dar sunt şi mai bune dacă amestecaţi pastele cu puţin unt topit.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!