Tocați mărunt ceapa și 4 căței de usturoi.
Într-o tigaie încăpătoare puneți uleiul la încins și căliți ceapa și usturoiul pentru 2-3 minute.
Puneți și pulpele de pui în tigaie, presărați condimentele peste ele și lăsați-le să se rumenească puțin pe toate părțile.
Turnați vinul alb, puneți capacul și lăsați pulpele să se gătească pentru 15-20 de minute, amestecând din când în când să nu se lipească de tigaie.
La final turnați sucul de roșii în tigaie și lăsați tigaia pe foc încă 10 minute. Dacă mai e nevoie de lichid, puteți să mai completați cu puțină apă.
Stingeți focul, presărați ceilalți 4 căței de usturoi tocați mărunt, pătrunjel proaspăt și lăsați mâncarea să se odihnească 5 minute sub capac înainte de servire.
Serviți pulpele cât sunt calde, alături de o salată și pâine proaspătă sau cu mămăliguță.