Aprindeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtie de copt în tavă.
Spălați vișinele, îndepărtați sâmburii și codițele.
Presărați vișinele cu o lingură de făină și amestecați, apoi le lăsați deoparte cât timp vă ocupați de aluat.
Separați ouăle: albușurile într-un castron mai mic, gălbenușurile într-un castron mai mare.
Puneți un praf de sare peste albușuri și le mixați până devin spumă fermă ca la bezea.
Separat, mixați gălbenușurile împreună cu zahărul și zahărul Bourbon până când se deschid la culoare și își măresc volumul.
Adăugați uleiul, puțin câte puțin, mixând continuu, apoi laptele și coaja rasă de lămâie.
Cerneți făina și praful de copt peste spuma de gălbenușuri și o încorporați cu un tel de mână.
La final, tot cu un tel de mână, încorporați spuma de albușuri.
Turnați aluatul în tavă, peste hârtia de copt, nivelați și deasupra așezați vișinele trecute prin făină.
Dați tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până când prăjitura este ușor rumenită și trece testul cu scobitoarea.
Scoateți prăjitura din tavă ajutându-vă de hârtia de copt și lăsați-o să se răcească pe un grătar.
Tăiați prăjitura cuburi și opțional, o puteți presăra cu zahăr pudră.
Prăjitura se păstrează la temperatura camerei și se menține proaspătă timp de 3-4 zile.