Spălați bine piersicile ca să îndepărtați puful.
Feliați piersicile, iar feliile mai mari tăiați-le în jumătăți.
Într-un castron puneți ouăle, sarea, zahărul, coaja rasă de lămâie și amestecați energic cu un tel sau cu un mixer de mână.
Peste ouă puneți brânza și smântâna. Omogenizați.
Aprindeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtie de copt în tavă sau o ungeți cu unt.
Ungeți cu unt topit o foaie de plăcintă.
Așezați felii de piersici din loc în loc, apoi "încrețiți" foaia de plăcintă ca o armonică (vezi video de mai jos).
Așezați foaia încrețită în tavă și procedați la fel până când terminați toate foile de plăcintă și toate feliile de piersici.
Turnați amestecul de ouă, iaurt și brânză în tavă, peste foile de plăcintă.
Dați tava la cuptor pentru 40-45 de minute până când plăcinta este coaptă și frumos rumenită deasupra.
Lăsați plăcinta să se răcorească puțin, apoi o pudrați cu zahăr (opțional) și e gata de servit.