Go Back
Print
QR Code
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
2
votes
File de cod la cuptor cu muștar și parmezan
Cauți o idee ușoară și rapidă pentru prânz sau cină? Acest file de cod la cuptor în crustă de parmezan e gata în mai puțin de 30 de minute!
Preparare
5
minutes
mins
Gătire
20
minutes
mins
Timp total
25
minutes
mins
Categorie:
Rețete cu peşte
Cuisine:
internationala
Porții:
2
Calories:
343
kcal
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
300
g
file de cod
marinadă
2
linguri
muștar de Dijon
1
lingură
miere
sucul de la ½ de lămâie
40
ml
ulei de măsline
sare și piper
crusta crocantă
3
linguri rase
pesmet
1
linguriță
boia dulce
3
linguri
parmezan ras
1
lingură
pătrunjel tocat
Mod de preparare
Într-un vas, amestecați toate ingredientele din lista pentru marinadă: muștar, miere, suc de lămâie, ulei de măsline, sare și piper.
Ungeți o tavă cu ulei. Turnați 2 linguri de marinadă pe fundul tăvii, apoi așezați fileul de cod. Turnați deasupra restul marinadei.
În alt vas amestecați ingredientele pentru crustă: pesmet, parmezan, boia și pătrunjel. Presărați-le peste peștele din tavă.
Dați vasul la cuptor, la 200 de grade pentru 20 de minute. Serviți imediat, alături de o salată sau garnitura preferată.
Video
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!
Nutrition
Calorii:
343
kcal
|
Carbohidrați:
3
g
|
Proteine:
28
g
|
Grăsimi:
24
g
|
Colesterol:
66
mg
|
Fibre:
0.3
g
|
Zahăr:
1
g