Go Back
Print
QR Code
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
4
votes
Paste cu nucă, scorţisoară şi miere
Categorie:
Deserturi
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
2 porţii
400
g
paste
150
g
nuci prăjite şi măcinate grosier
1
linguriţă de scorţişoară măcinată
1
linguriţă de coajă măcinată de portocală
4
linguriţe de zahăr brun
4
linguriţe de miere
opţional
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi se amestecă cu nuca măcinată, scorţişoara şi zahărul brun.
Se aşează frumos pe farfurii şi se "stropesc" cu câte o linguriţă de miere pe post de topping.
Fiind post eu le-am făcut aşa, simple, dar sunt şi mai bune dacă amestecaţi pastele cu puţin unt topit.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!