Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Torturi

Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

Publicat la 15 martie 2016 de Iuliana Sbîrnea - 23 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

389 shares
Mergi la rețetă

Când mi-am pus în cap să fac un tort cu zmeură nu prea ştiam cum vreau să fie şi ce-o să iasă. Ştiam doar că trebuie să consum zmeura congelată de astă vară, că mai e puţin şi apare cea proaspătă. Şi mai ştiam că vreau să fie fructat, aromat şi uşor.

Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

Am luat-o din aproape în aproape. M-am gândit că zmeura se combină bine cu vanilia, cu brânza ricotta şi cu iaurtul. Se combină ea excelent şi cu ciocolata dar deja făcusem tortul brownie cu zmeură şi cremă mascarpone  aşa că aş fi vrut de data asta altă combinaţie.

Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

Nici nu ştiu cum am ajuns la ideea unui entremet, adică a unui tort în mai multe straturi, texturi şi culori. Schiţa tortului de astăzi o puteţi vedea şi voi mai jos, sper să vă fie de ajutor dacă vă hotărâţi să îl faceţi.

Entremet cu ricotta, zmeura si iaurt

La exterior am înconjurat tortul cu decor de ciocolată albă marmorată cu piure de zmeură.

Mod de preparare entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

5 from 2 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 1 hour hour
Gătire: 15 minutes minutes
la rece: 6 hours hours
Timp total: 7 hours hours 15 minutes minutes
Număr de porții: 10
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

mixer Breville
mixer de mână

Ingrediente
 

blat Genoise cu vanilie - forma de 26 cm

  • 4 ouă
  • 80 g zahăr
  • 120 g făină cernută
  • 50 g unt topit şi răcit
  • ½ linguriţă de praf de copt
  • 1 linguriţă de extract de vanilie
  • 1 praf de sare

blag Genoise cu cacao - forma de 18 cm

  • 2 ouă
  • 40 g zahăr
  • 60 g făină cernută
  • 20 g unt topit si răcit
  • 1 vârf de linguriţă praf de copt
  • 15 g cacao neagră cernută
  • un praf de sare

cremă ricotta cu zmeură

  • 350 g ricotta
  • 200 ml smântână pentru frişcă (min 32% grăsime)
  • 160 g zahăr pudră (60 g în ricotta, 50 g în frişcă, 50 g în piureul de zmeură)
  • 300 g zmeură
  • 100 ml de apă
  • 10 g gelatină granule (1 pliculeţ)

crema de iaurt cu vanilie

  • 400 g iaurt gras
  • 200 g smântână pentru frişcă
  • 140 g zahăr pudră (50 g în frişcă, 90 g în iaurt)
  • 200 ml de apă
  • 20 g gelatină granule (2 plicuri)
  • seminţele de la o păstaie de vanilie

jeleu de zmeură

  • 200 g zmeură
  • 80 g zahăr
  • 100 ml de apă
  • 10 g gelatină granule (1 pliculeţ)

decor

  • 200 g ciocolată albă
  • 2 linguriţe piure de zmeură (păstrat de la jeleu)

Instrucțiuni de preparare
 

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade şi pregătim formele pentru blaturi tapetându-le cu hârtie de copt.

    blat Genoise cu vanilie

    • Mixăm ouăle cu zahărul timp de 5-7 minute până îşi triplează volumul.
    • Încorporăm făina cernută împreună cu sarea şi praful de copt.
    • Dăm deoparte într-un castron mai mic 4-5 linguri de aluat în care încorporăm untul topit şi răcit şi extractul de vanilie. Facem acest lucru pentru că untul e greu şi are tendinţa de a se duce pe fundul castronului, fiind apoi mai greu de încorporat (truc învăţat tot de la Olguţa).
    • Încorporăm acest aluat cu unt în aluatul de bază, omogenizăm şi turnăm în forma pregătită.
    • Coacem până devine ferm şi trece testul scobitorii (aprox. 15 minute). Atenţie, nu trebuie să se rumenească, ci trebuie să rămână deschis la culoare, galben frumos.
    • Lăsăm blatul să se răcească complet, apoi îl aşezăm pe un platou şi montăm în jurul lui un inel de tort.

    blat Genoise cu cacao

    • Procedam ca la blatul Genoise cu vanilie. Pudra de cacao se adaugă odată cu făina şi praful de copt.
    • Coacem, apoi lăsăm blatul la răcit.

    cremă ricotta cu zmeură

    • Facem un piure din zmeură pasată la blender şi 50 g de zahăr pudră. Îl lăsăm să dea câteva clocote cât să se lege puţin, apoi îl lăsăm la răcit. Eu am preferat să nu îl strecor, mi-a plăcut să se vadă şi să se simtă seminţele în cremă. Dar dacă doriţi o cremă mai fină, puteţi trece piureul printr-o sită după fierbere.
    • Atenţie! La acest pas nu uitaţi să daţi deoparte într-o ceşcuţă 2-3 linguriţe din piureul de zmeură, pe care le vom folosi la decorul exterior din ciocolată albă.
    • Punem gelatina la hidratat in 100 ml de apă rece, conform instrucţiunilor de pe plic.
    • Batem smântâna pentru frişcă împreună cu zahărul vanilat până devine fermă şi nu cade de pe teluri.
    • Încălzim gelatina la bain marie sau la cuptorul cu microunde cu mare grijă să nu o fierbem, căci prin fierbere îi distrugem proprietăţile. O lăsăm să se răcorească.
    • Frecăm puţin brânza ricotta cu zahărul pudră, doar cât să se desfacă.
    • Încorporăm frişca, piureul de zmeură şi gelatina în ricotta.
    • Turnăm crema ricotta cu zmeură peste blatul Genoise cu vanilie (blatul cel mare).
    • Nivelăm crema, apoi punem blatul Genoise de cacao în mijloc şi îl apăsăm uşor cu degetele ca să pătrundă în cremă uniform, până la nivelul acesteia. Trebuie sa arate ca în poza de mai jos, în partea dreaptă.
    • Dăm tortul la frigider pentru 15-20 de minute, timp necesar să se închege crema ca să putem turna următoarea cremă fără riscul ca cele două să se amestece.

    crema de iaurt cu vanilie

    • Punem gelatina la hidratat. 2 pliculeţe în 200 ml de apă rece, apoi o încălzim la bain marie sau la microunde şi o lăsăm la răcit.
    • Batem smântâna cu 50 g de zahăr pudră până când o transformăm într-o frişcă fermă.
    • Amestecăm iaurtul cu restul de zahăr şi cu seminţele unei păstăi de vanilie.
    • Încorporăm frişca şi gelatina hidratată în iaurt şi turnăm crema astfel obţinută peste tortul scos din frigider.
    • Dăm din nou tortul la rece pentru 30 de minute (crema de iaurt s-a închegat un pic mai greu decât cea de ricotta care are altă textură) sau la congelator pentru 15 minute.

    jeleu de zmeură

    • Facem un piure din zmeura pasată la blender şi zahăr. Fierbem 5-6 minute până se leagă un pic, apoi îl strecurăm. Nu am lăsat seminţele la jeleu pentru că am vrut să fie fin şi translucid.
    • Lăsăm piureul să se răcorească.
    • Hidratăm gelatina, o încălzim la bain marie sau la microunde o lăsăm să se răcorească puţin.
    • Încorporăm gelatina puţin câte puţin în piureul de zmeură amestecând foarte uşor ca să nu facă spumă. Dacă face spumă, aceasta va rămâne la suprafaţă şi nu vom obţine un jeleu clar şi limpede.
    • Turnăm jeleul peste crema de iaurt şi dăm la frigider pentru cel puţin 4 ore înainte de servire

    Bine de știut:

    Eu am vrut ca la acest tort sa simt din plin aroma zmeurei, a iaurtului acrişor şi a vaniliei. De aceea cremele mele nu sunt foarte dulci. Vă sfătuiesc să le gustaţi înainte de a le turna în forma de tort şi în funcţie de gusturile voastre, dacă le doriti mai dulci să mai adăugaţi zahăr pudră. Se va dizolva imediat, fără probleme.
    Valori nutriționale
    Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt
    Valori per porție
    Calorii
    721
    % doza zilnică recomandată*
    Grăsimi
     
    36
    g
    55
    %
    Colesterol
     
    195
    mg
    65
    %
    Carbohidrați
     
    87
    g
    29
    %
    Fibre
     
    4
    g
    17
    %
    Zahăr
     
    66
    g
    73
    %
    Proteine
     
    17
    g
    34
    %
    * Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

    Note:

    1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

    2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

    Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
    Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!
    Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

    Fie că a fost bucuria şi entuziasmul "construirii" primului meu entremet, fie că am ales eu o combinaţie de creme şi blaturi mai uşor de realizat, dar vă spun cu mâna pe inimă că tortul ăsta mi s-a părut mai simplu de făcut decât un tort clasic şi mai lipsit de riscul "să nu-ţi iasă", dacă respecţi paşii şi timpii de aşteptare. Nu zic că entremet-urile sunt simple, depinde de ingrediente, de creme, de mulţi factori. Zic doar că reţeta asta a mea, a fost mai uşor de făcut decât pare şi decât mă aşteptam eu să fie. Sper să am ambiţia să trec la un nivel următor de complexitate şi poate atunci voi da de greu, dar reţeta de azi vă îndemn să o faceţi fără teamă. E uşoară şi frumoasă. Dacă mi-a ieşit mie, sigur vă iese şi vouă! 🙂

    Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt
    Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt

    Poftă bună la entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt!

    👩‍🍳 Îți place genul acesta de rețete?

    Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

    🍪 Abonează-te aici

    Din aceeași categorie

    • Tort Paradis cu cremă de brânză (urdă) și fructe din compot
      Tort Paradis cu cremă de brânză și fructe – rețetă ușoară pentru ocazii speciale
    • tort cu crema de vanilie si blat cu cacao
      Tort cu cremă de vanilie și blat de cacao
    • tort rapid cu biscuiti lotus
      Tort rapid cu biscuiți - gata în 30 de minute, fără ouă și fără coacere
    • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
      Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
    389 shares

    Comentarii

    1. farcas delia a zis

      august 23, 2022 at 9:55 am

      Ouale se bat intregi la cele 2 blaturi (galbenus+albus) ?

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea a zis

        august 23, 2022 at 1:51 pm

        Da, la blatul Genoise ouăle se bat întregi. Iese mai puțin pufos decât un pandișpan, dar va fi totuși aerat și bun.

        Răspunde
    2. Elena a zis

      februarie 08, 2017 at 6:29 pm

      Ma întreb dacă acest tort poate fi congelat și îmbrăcat în glazura oglinda? Mulțumesc

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        februarie 08, 2017 at 7:46 pm

        Buna Elena, nu vad niciun motiv sa nu se poata congela, dar eu una nu am incercat.

        Răspunde
        • Elena a zis

          februarie 12, 2017 at 6:40 pm

          Mulțumesc 😊

          Răspunde
    3. Gabi a zis

      februarie 05, 2017 at 10:38 pm

      Blaturile nu se insiropeaza?

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        februarie 06, 2017 at 8:55 am

        Nu. Blaturile sunt foarte subtiri si vor fi usor umede. Nu se insiropeaza.

        Răspunde
    4. Brandusa a zis

      martie 21, 2016 at 12:59 pm

      E perfect, felicitari! Eu una nu am curaj sa ma apuc dar admir la altii care fac minuni.

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 21, 2016 at 1:10 pm

        Brandusa, curaj! Iti garantez eu ca tortul asta o sa-ti iasa 🙂

        Răspunde
    5. Mihaela Damaceanu a zis

      martie 18, 2016 at 8:31 pm

      Draga mea, bag de seama ca oricat te-as astepta eu pe jurnal, inima ta s-a mutat aici. Si studiind eu lucrurile mai bine, nici nu ma mira. Iuli, fotografiile sunt spectaculoase, tortul-pardon, entremet ma duce cu gandul la rafinamentul francezilor, denumirea lui-merci, de asemenea. iar eu ar trebui sa fac o inlocuire in blogrollul meu in constructie. Felicitari, draga mea, totul merge intr-o admirabil de exponentiala progresie! Intelegi tu. Pup!

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 19, 2016 at 10:35 pm

        Mihaela, multumesc mult! Esti tu prea generoasa cu aprecierile 🙂 Te pup!

        Răspunde
    6. Victoria a zis

      martie 18, 2016 at 10:06 am

      Un tort superb, abia astept sa il fac si ai dreptate ca nu pare dificil. Multumesc de reteta.

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 18, 2016 at 10:16 am

        Nu e dificil deloc. Poate putin laborios, dar se rezolva cu putina rabdare 🙂

        Răspunde
    7. ileana a zis

      martie 15, 2016 at 6:55 pm

      se poate folosi extract de vanilie in loc de pastaie? cam cat trebuie? multumesc!

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 15, 2016 at 9:09 pm

        Poti pune o lingurita de extract in loc de o semintele unei pastai.

        Răspunde
    8. Nicoleta a zis

      martie 15, 2016 at 10:24 am

      Oare se poate inlocui zmeura cu capsuni? (eu am foarte multe pungi de capsuni in congelator) 🙂

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 15, 2016 at 10:25 am

        Cu siguranta merge la fel de bine si cu capsuni! 🙂

        Răspunde
    9. Dana Burlacu Visternicu a zis

      martie 15, 2016 at 10:06 am

      Foarte fain!
      Torturile sunt migaloase dar merita efortul.

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 15, 2016 at 10:10 am

        Asa e, Dana, bibilesti la unele poate si o zi intreaga, dar satisfactia de la final nu se compara cu nimic 🙂

        Răspunde
    10. Andrei Claudia a zis

      martie 15, 2016 at 9:55 am

      LA O TAVA DE 28 CATE OUA SI FAINA FOLOSESC? SI PT BLATUL GENOISE CU CACAO, CE DIMENSIUNI AR TREBUI SA AIBE TAVA?

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 15, 2016 at 10:06 am

        Pentru tava de 28 cm poti folosi cantitatile din reteta si vei avea un blat mai subtire, sau poti sa pui 5 oua si 100 g de faina. Blatul cu cacao are 18 cm.

        Răspunde
    11. Claudia a zis

      martie 15, 2016 at 9:28 am

      Confirm! Entremeturi nu sunt chiar asa greu de facut dupa cum par la prima vedere. Trebuie, cum zici si tu ceva rabdare ca in rest... inspiratie si materie prima sa ai 😉
      Tort entremet inca nu am facut dar am facut o prajitura in genul acesta, tot asa fructata si a fost foarte apreciata asa ca .... nu va fie teama de entremet 😉

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        martie 15, 2016 at 10:11 am

        Corect! Nu va temeti de entremet 🙂 Sunt frumos de facut, iar rezultatul merita tot efortul.

        Răspunde
    5 from 2 votes (2 ratings without comment)

    Lasă un comentariu Anulează răspunsul

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    iuliana sbirnea

    Bună, eu sunt Iuliana!

    Mă bucur că ești aici!

    Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

    Despre mine și povestea blogului

    📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

    Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

    Abonează-te aici 🍪

    Rețete noi

    • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
      Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
    • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
      Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
    • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
      Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
    • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
      Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

    Populare acum

    • Reteta tiramisu rapid fara oua
      Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
    • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
      Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
    • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
      Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
    • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
      Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

    • Salate

    • Paste
    • Rețete de sosuri delicioase
    • Supe
    • Rețete cu pește și fructe de mare

    VEZI TOATE CATEGORIILE

    Rețete de tort pentru orice sărbătoare

    • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
      Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
    • Tort de mere caramelizate
      Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
    • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
      Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
    • Tort cu spuma de capsuni
      Tort cu spumă de căpşuni
    ALTE REȚETE DE TORT

    Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

    • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
      Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
    • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
      Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
    • prajitura Ora 12 cu frisca
      Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
    • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
      Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
    ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

    Rețete actualizate

    • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
      Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
    • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
      Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
    • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
      Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
    • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
      Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

    Articole utile

    • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
      Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
    • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
      Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
    • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
      Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
    • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
      Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
    VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

    👩‍🍳 Îți place genul acesta de rețete?

    Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

    🍪 Abonează-te aici

    Footer

    ↑ SUS ↑
    • Despre
    • Colaborări
    • Contact
    • FAQ
    • Rețete
    • Articole
    • Blog
    • Newsletter

    Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

    Politica cookies

    Politica de confidențialitate

    Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

    👩‍🍳 Îți place genul acesta de rețete?

    Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

    🍪 Abonează-te aici

    Your vote:




    A rating is required
    A name is required
    An email is required

    Recipe Ratings without Comment

    Something went wrong. Please try again.