Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Băuturi reci

Şodou - leacul bunicii pentru durerile în gât

Publicat la 25 noiembrie 2016 de Iuliana Sbîrnea - 38 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

587 shares
Mergi la rețetă

S-ar putea crede că săptămâna asta mi-am pus în gând să-mi oripilez cititorii. Mai întâi v-am povestit despre coaja de lămâie păstrată la borcan, care s-a dovedit a fi ceva de neînghiţit neconceput pentru multe gospodine, iar acum, culmea culmilor, vin cu şodoul ăsta făcut cu ou crud! 😀

Dar ce să fac dacă asta mi-a recomandat prietena mea cea mai bună, care e farmacistă? Eu o sunasem de fapt să o întreb dacă pastilele de supt cu albastru de metilen sunt mai bune decât alea cu miere, ca să ştiu ce să cumpăr, iar ea mi-a retezat-o sec: ţi-a dat mamaia ta vreodată Strepsils când te durea în gât? Ce-i drept, mda...mamaia nu-mi dădea Strepsils. Şi mamaia, dar şi mama îmi făceau câte un şodou dulce şi bun, emolient pentru iritaţia de pe amigdalele mele şi care-mi lua durerea cu mâna. Al mamei era mai bun, că îi punea şi vanilie. Mai mare dragul să te doară gâtul în condiţiile astea!

Şodou - leacul bunicii pentru durerile în gât

N-au inventat bunicile noastre şodoul. El vine din franţuzescul chaudeau, semn că îl practică şi alte popoare, considerate mai elevate, deh!

De fapt, cel puţin  în cazul şodoului reticenţa faţă de gălbenuşul crud nu este deloc justificată. Gălbenuşul bătut spumă, se va găti imediat în contact cu laptele cald .  La urma urmei e ca atunci când mâncăm oul fiert cu gălbenuşul moale, nu-i aşa? Desigur, e preferabil să avem o sursă sigură de ouă sănătoase, de la găini de ţară.

Şodoul e un produs foarte perisabil, de aceea se bea imediat, cât este încă foarte cald. Dacă s-a răcit sau din cine ştie ce motive nu l-aţi băut la timp, cam în 15 minute, e de preferat să îl aruncaţi şi să faceţi altul.

Dacă beţi şodoul pentru calmarea durerilor de gât, vă recomand să îl faceţi simplu, doar cu ou, lapte şi miere. Orice alt adaos poate fi iritant pentru gât. Dar dacă luaţi şodoul ca pe un mic răsfăţ după o zi obositoare, atunci îi puteţi adăuga câteva seminţe dintr-o păstaie de vanilie, sau puţină scorţişoară, nucşoară, chiar şi puţin cardamon merge foarte bine dacă vă place aroma lui.Şodou - leacul bunicii pentru durerile în gât

Cum se prepară un şodou

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Şodou - leacul bunicii pentru durerile în gât

Şodou - leacul bunicii pentru durerile în gât

5 from 31 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 5 minutes minutes
Gătire: 5 minutes minutes
Timp total: 10 minutes minutes
Număr de porții: 1
Autor: Iuliana Sbîrnea

Ingrediente
 

  • 1 gălbenuş de ou crud (din sursă sigură, preferabil ou de ţară)
  • 200 ml de lapte cald
  • 2 linguri de miere
  • câteva seminţe de vanilie - opţional

Instrucțiuni de preparare
 

  • Puneţi gălbenuşul într-o cană şi îl bateţi cu o furculiţă să se desfacă şi să facă puţină spumă.
  • Adăugati mierea (şi vanilia - opţional) şi omogenizaţi.
  • Încălziţi laptele, dar nu trebuie să ajungă la temperatura de fierbere, ci doar să fie cald bine.
  • Turnaţi laptele peste gălbenuşul frecat cu miere amestecând continuu.
  • Se bea imediat, încet, cu înghiţituri mici.

Bine de știut:

Atenţie!! Dacă şodoul s-a răcit, sau nu s-a consumat în 15 minute, nu mai este bun şi trebuie aruncat!!!

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

Pentru că de obicei durerile în gât sunt inevitabil urmate de tuse, nu daţi fuga la farmacie după pastile! Faceţi acasă un sirop de ridiche neagră cu miere şi o să vedeţi ce rezultate bune are. Testat de mine cu succes!

Şodou - leacul bunicii pentru durerile în gât

Vă doresc o iarnă în care să nu aveţi nevoie de şodou - leacul bunicii pentru durerile în gât!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • Sticla si cana cu lapte de migdale
    Cum să faci lapte de migdale acasă - 2 ingrediente și 10 minute!
  • limonadă
    Rețeta simplă de limonadă cu aromă și culoare intensă
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • Sirop de catina cu miere
    Sirop de cătină cu miere - Rețetă naturală la rece, perfectă pentru imunitate
587 shares

Comentarii

  1. Neculae Marin a zis

    octombrie 06, 2024 at 9:50 pm

    5 stars
    Il voi prepara chiar maine!!!
    Nicky Marin

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      octombrie 06, 2024 at 10:30 pm

      Sănătate multă!

      Răspunde
    • Roxana A. a zis

      decembrie 22, 2024 at 1:19 pm

      5 stars
      Nu obișnuiesc să las comentarii, dar conform că asta merge fantastic de bine.

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea a zis

        decembrie 22, 2024 at 4:59 pm

        Mă bucur că v-a fost de folos rețeta. Sănătate multă și numai bine!

        Răspunde
  2. Dinu a zis

    decembrie 10, 2022 at 8:57 pm

    Doamnelor,
    NICIODATA sa nu puneti miere intr-un preparat fierbinte. Distrugeti acest miraculos aliment-medicament -mierea. La mai mult de 40*C mierea devine otrava pentru organism.
    La chaudeau frecati galbenusul doar cu putin zahar brut. Daca vreti sa va prieasca mierea consumati-o ca atare -rece. Itrebati-i pe cel care produc miere si o comercializeaza daca pentru a ”stoarce” toata mierea din fagure o incalzesc la peste 40*C. O miere corect ”mulsa” se zahariseste dupa cel mult 1 an daca a fost scoasa din fagure.
    Deci, nu indulciti bauturile calde cu miere!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      decembrie 11, 2022 at 8:42 am

      Haideți să ne mai informăm puțin și să nu mai scriem prostii pe unde apucăm!
      Mierea nu devine otravă în nicio situație. E drept că le temperaturi mari își pierde din proprietățile benefice, dar în niciun caz nu omoară oameni!

      Răspunde
      • Vlad Angela a zis

        decembrie 14, 2022 at 2:49 pm

        5 stars
        Mulțumesc frumos pentru rețetă! Si eu am trecut de durerile de gât din copilarie, cu shodou. Nu mai știam exact cum se prepară si am gasit rețeta ta!

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea a zis

          decembrie 14, 2022 at 3:00 pm

          Multă sănătate vă doresc și numai bine!

          Răspunde
      • Miri a zis

        octombrie 09, 2023 at 3:27 pm

        5 stars
        Aveți dreptate, doamna Iuliana. Soțul este apicultor, mierea își pierde din proprietățile benefice la peste 40 de grade, dar nu devine toxică. În plus, sunt prăjituri cu miere coapte la 180 de grade și nu sunt toxice, doar că mierea respectivă își pierde toate proprietățile benefice după coacere.
        Șodoul cu miere merge făcut cu lapte la 40 de grade și atunci sunt active toate proprietățile benefice și din miere și din ou.
        Când eram mică , doamna de la cor ne punea să bem ou crud când făceam roșu în gât, cu tot cu albuș, deci sigur gălbenușul crud nu dăunează nici el. ????

        Răspunde
  3. Georgeta a zis

    octombrie 02, 2022 at 1:22 pm

    Iuliana așa e lumea de când e ea!...Nu te întrista ! Fiecare apreciază ce-l interesează în fapt chiar el să transmită!...Dar să ignori măcar o parte din leacurile care în urmă cu foarte mulți ani au rezolvat problemele sănătății , mi se pare ....,, discutabil "... ! Măcar admițând că până la medicină nu se coafau viruși, bacterii și alte chimii pe post de tratamente. Atunci mama natură oferea soluții. E adevărat că multe sunt depășite , însă tot din vina omului ....De la mine vei avea mereu o floare !

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      octombrie 02, 2022 at 1:34 pm

      Mulțumesc frumos, Georgeta, dragă! <3

      Răspunde
    • Henea elena a zis

      decembrie 11, 2022 at 8:10 am

      Eu folosesc această retete si este un miracol va recomand

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea a zis

        decembrie 11, 2022 at 8:39 am

        Mulțumesc! Multă sănătate!

        Răspunde
  4. Andreea a zis

    iulie 25, 2022 at 8:37 am

    5 stars
    Superb

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      iulie 25, 2022 at 8:43 am

      Multumesc frumos!

      Răspunde
  5. Florentina a zis

    martie 09, 2022 at 5:51 pm

    Foarte bun, Testat. Imi plac povestile foarte mult!
    Felicitari!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      martie 09, 2022 at 6:02 pm

      Mulțumesc mult! Mă bucur că v-a fost de folos.

      Răspunde
      • Madalin a zis

        decembrie 17, 2023 at 6:33 am

        Îmi amintesc ca mama îmi făcea mereu minunăția asta când răceam. Am recurs și eu acum,după 20 de ani,la aceasta metoda. După ceai de ceapa,usturoi crud și alte leacuri băbești încercate in lupta cu acest virus nou care ne bântuie,am recurs la aceasta rețeta. Sper sa fie cu succes. Eu am fiert laptele,pentru ca ouăle erau din comerț și n-am vrut să-i dau salmonelei vreo șansă

        Răspunde
  6. Chloe a zis

    martie 02, 2022 at 10:10 pm

    5 stars
    Eu cautam sa-mi amintesc cum se numeste preparatul, asa am nimerit aici si mi-a placut mult povestea 🙂

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      martie 03, 2022 at 7:17 am

      Mulțumesc frumos pentru vizită! <3

      Răspunde
  7. LARRY FREDDY a zis

    februarie 17, 2022 at 10:51 pm

    BUNA SEARA .

    Răspunde
    • LARRY FREDDY a zis

      februarie 17, 2022 at 10:53 pm

      TOCMAI AM FACUT SODOUL SI ESTE FOARTE BUN . RECOMAND .

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea a zis

        februarie 19, 2022 at 7:30 am

        Mă bucur că v-a fost de folos rețeta.

        Răspunde
  8. Denis a zis

    februarie 07, 2020 at 11:19 am

    Referitor la comemtariul cu laptele contrazis la dureri de git. Se zice ca laptele formeaza o pielita la incalzire, si aceasta pielita acopera glandele si sub pielita microbii se inmultesc si mai rapid. Oricum si eu folosesc acest remediu in special la bronsite dar mai adauc in cana o lingurita de untura de bursuc. Foarte bine ajuta la curatirea plamanilor si ameliorarea tusei.

    Răspunde
    • Stefan a zis

      octombrie 03, 2021 at 12:35 pm

      Foarte buna rețetă, mulțumim. Dar apropo de comentariul lui Denis, câteva fibre de coadă de veverită africana adăugate la rețetă te fac sa auzi chiar și șoaptele de la marginea orașului. Trece orice durere de urechi. E ok cu untura de bursuc, dar pune și coada de veve, musai 🤣🤗👍

      Răspunde
    • Covrig Madalina a zis

      ianuarie 22, 2022 at 2:22 pm

      5 stars
      Doar bun?! Delicios!!! Acum ca sunt mare si il beau imediat ce ma doare gatul. Cea mai buna metoda de a te trata de durere in gat! Mama imi facea sodouri cand eram mica si ii multumesc ca nu m-a tratat cu medicamente si antibiotice, leacurile bunicilor sunt cele mai bune!

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea a zis

        ianuarie 23, 2022 at 9:15 am

        Așa este! Mulțumesc frumos pentru comentariu.

        Răspunde
  9. Stela a zis

    martie 22, 2019 at 11:29 am

    Bun...testat

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      martie 22, 2019 at 11:34 am

      Sănătate! 🙂

      Răspunde
  10. Nicolae a zis

    februarie 26, 2019 at 11:48 am

    Cata rautate, Doamne!!! -_- Daca nu va intereseaza astfel de postari, nu le cautati, mergeti la farmacie unde nu va spune nimeni nicio poveste, va ia banii si-ati plecat, ce-i asa greu ?!

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      februarie 26, 2019 at 11:54 am

      🙂

      Răspunde
  11. Ovidiu a zis

    octombrie 11, 2018 at 9:47 am

    Laptele nu e recomandat la dureri de gat.

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      octombrie 11, 2018 at 12:52 pm

      Poți să ne și argumentezi sau trebuie să ne mulțumim cu atât?

      Răspunde
  12. Floricelerozsielefanteipufosi a zis

    noiembrie 27, 2017 at 5:22 am

    Ce imi place este ca toate retetele incep cu o poveste...cand mama mea intra in camera si simteam cum mirosul umplea toata colturile incaperii eu eram, la fel ca si acum, intr-o stare de bucurie sa vad cum...si scrieti o gramada de tampenii despre cum preferati sa stati pe scaun cand mancati. Pe bune e o pierdere de timp sa dau scroll pana la partea care ma intereseaza: incrediente, cum se prepara si atat. Viata voastra nu ma intereseaza. Nu va mai comportati ca niste romantici incurabili...

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      noiembrie 27, 2017 at 7:32 am

      Comentariul dumneavoastra e o mare pierdere de vreme. In timpul asta puteati da scroll sa aflati ce va intereseaza si erati mai castigat. Pentru mine nu e nici o pierdere daca apasati cruciulita din dreapta sus si mergeti pe alte site-uri cu mai putine povesti. In rest, numai bine va doresc!

      Răspunde
    • Sorin Pascu a zis

      octombrie 08, 2022 at 11:04 am

      Se poate ca ești genul de persoana care se ghidează în viata după "reperul": ce bagi în gura și ce tragi în p...lă.
      In viata este despre mai mult de atât!
      Trist...

      Răspunde
  13. Claudia a zis

    noiembrie 25, 2016 at 11:19 am

    Ooo, da pot confirma ca asta eera leacul pe care il foloseam cand eram copil. Singura problema e ca oua ala trebuie sa fii sigur ca e proaspat. In rest nu ai alte griji.

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      noiembrie 25, 2016 at 11:07 pm

      Mie mi-l dadea mama si inainte de serbare ca "sa am voce". Uitasem, acum mi-am amintit 🙂

      Răspunde
5 from 31 votes (24 ratings without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x