Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Băuturi reci

Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală

Publicat la 14 mai 2020 de Iuliana Sbîrnea - 11 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

2909 shares
Mergi la rețetă

Citește rețeta în 9 minute

În fiecare primăvară revin la această rețetă de socată naturală pe care o fac de ani de zile – e preferata familiei! În aprilie-mai nu îmi lipsește un borcan mare de socată pus la soare, pe balcon, cu flori parfumate și felii de lămâie care dansează în apă. Această băutură fermentată lent este naturală și răcoritoare, puțin acidulată și cu o aromă fină și inconfundabilă. Rețeta mea este simplă, fără drojdie, cu ingrediente pe care le avem deja în casă și cere doar 3-4 zile de răbdare.

Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie

Vara fac și suc parfumat din petale de trandafiri sau o minunată limonadă cu mentă. Dacă vă plac băuturile răcoritoare făcute în casă, poate veți dori să le încercați și pe acestea.

Mergi direct la:
  • Ingrediente pentru socată
  • Cum se face socata - rețeta VIDEO
  • Mod de preparare socată cu lămâie - rețeta explicată pas cu pas
  • Cât timp se lasă socata la fermentat?
  • Cum să fermentezi socata mai repede – trucuri simple
  • Cum se păstrează socata?
  • Întrebări frecvente
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Ingrediente pentru socată

  • 10 flori de soc mari – proaspăt culese.
  • 300 g zahăr – dacă vă place mai dulce, se poate ajusta.
  • 4 lămâi mici și zemoase – eu am folosit lime pentru o aromă mai intensă.
  • aprox. 3 litri de apă – folosiți apă plată, la temperatura camereri, nu carbogazoasă.

În plus, pregătiți și un borcan de sticlă transparentă de aprox. 4 litri – spălat bine înainte, fără urme de detergent, ca să nu interfereze cu fermentația.

Cum alegem florile pentru suc de soc natural

În fiecare primăvară țin neapărat să culeg florile de soc cu mâinile mele și pentru asta mergem cu mașina până la o pădure din apropierea orașului. Știu unde sunt tufele de soc de când eram mică, căci și atunci mergeam cu părinții la pădure să culegem urzici sau flori de salcâm pentru gogoși. E incredibil că după atâția ani tufele de soc sunt tot acolo unde erau în copilăria mea!

Vă recomand și vouă, dacă e posibil, să nu le cumpărați din piață, ci să culegeți florile de soc singuri. Florile trebuie să fie tinere, deschise, sănătoase, să nu fie uscate sau ofilite. Culegeți socul dintr-un loc puțin circulat, curat și nepoluat pentru că în felul acesta puteți face socata fără să spălați florile. Prin spălare, odată cu praful se duce și mare parte din polenul aromat și parfumat de pe florile de soc și astfel socata pierde din aromă.

cosulet de rachita cu flori de soc proaspat culese

Sfatul meu 👉 culegeți mai multe flori de soc și puneți-le la uscat! Sunt foarte bune și pentru ceai! Puteți face socată și iarna, din flori uscate, exact după metoda descrisă mai jos, dar aroma nu va fi la fel de pregnantă ca în varianta cu flori proaspete.

Cum se face socata - rețeta VIDEO

Vedeți în videoclipul de mai jos exact cum se pun florile în borcan și cât de tulbure devine băutura pe parcurs. Sunt și câteva trucuri utile pentru ca fermentația să decurgă ca la carte! Nu uitați să vă abonați la canalul meu de YouTube pentru mai multe rețete tradiționale reinterpretate cu un strop de modern: Abonare YouTube

Mod de preparare socată cu lămâie - rețeta explicată pas cu pas

preparare socata fara drojdie in borcan de sticla

1. Puneți zahărul, sucul de la 2 lămâi și 1 litru de apă într-un borcan mare și amestecați până se dizolvă zahărul.

flori proaspete de soc puse cu apă zahar și lamaie in borcan de sticla pentru prepararea socatei

2. Adăugați florile de soc (fără tijele grose) și celelalte 2 lămâi tăiate felii, apoi completați cu apă până aproape de marginea borcanului.

borcan cu socata la soare, pe balcon pentru fermentatie naturala fara drojdie

3. Acoperiți borcanul cu o farfurioară și lăsați soarele să-și facă magia timp de 2-4 zile, amestecând zilnic cu o lingură lungă. Atenție: Nu puneți capac etanș – lăsați loc gazelor de fermentație să iasă, altfel riscați să se creeze presiune.

Socata fermentata natural, fara drojdie, servita rece

4. Când florile se lasă la fund și băutura capătă un parfum acrișor, socata e gata de servire. Strecurați-o și mutați-o în sticle curate, cu capac etanș, la frigider.

Cât timp se lasă socata la fermentat?

Socată e o mică ființă vie: are nevoie de timp, căldură și puțină grijă din partea noastră ca să ajungă la gustul perfect. În general, socata este gata în 2 până la 4 zile.
Dacă afară e foarte cald și borcanul stă într-un loc bine însorit, băutura poate fermenta chiar și în 48 de ore. Pe de altă parte, dacă zilele sunt mai răcoroase sau dacă ați folosit mai puțin zahăr, fermentația poate dura puțin mai mult, chiar 3-4 zile.

Ce influențează viteza de fermentare?

  • Temperatura de afară: Cu cât e mai cald (ideal peste 24°C), cu atât fermentația are loc mai repede.
  • Expunerea la soare: Un borcan ținut direct în bătaia soarelui va "lucra" mai sprinten decât unul pus la umbră.
  • Cantitatea de zahăr: Mai mult zahăr înseamnă hrană mai bogată pentru bacteriile bune din borcan, deci un ritm mai alert de fermentare.
  • Cantitatea de flori de soc: Dacă ați pus flori bogate în polen și foarte parfumate, procesul se accelerează.

Când știm că socata e gata?

  • Florile se lasă la fund și băutura devine ușor tulbure.
  • Mirosul e plăcut, ușor acrișor, floral.
  • Gustul este echilibrat: un pic dulce, un pic acidulat.

👉 Mic sfat de la mine: gustați socata încă din a doua zi și decideți după propriul gust cât de fermentată o preferați. Unora le place mai blândă și dulce, altora mai acidulată și ușor înțepătoare.

Cum să fermentezi socata mai repede – trucuri simple

Dacă ne gândim la iaurtul de de casă sau la pâinea cu maia sălbatică, știți deja că fermentația lentă, neforțată este cea mai bună și cea mai sănătoasa. Dar ce să facem, uneori pur și simplu nu avem răbdare să așteptăm 3-4 zile ca să bem un pahar de socată rece și aromată! Vestea bună este că există câteva trucuri pe care le putem aplica acestei rețete simple de socată pentru a grăbi fermentarea:

1. Folosiți un praf de drojdie

Deși eu una prefer socata fermentată natural, totuși, dacă vreți să accelerați procesul, puteți adăuga în borcan foarte puțină drojdie proaspătă sau uscată. Doar un vârf de cuțit de drojdie proaspătă sau câteva granule de drojdie uscată sunt suficiente, nu puneți mai mult!

👉 Bine de știut: drojdia poate lăsa un gust specific în socată și, la persoanele mai sensibile, poate provoca un mic disconfort digestiv. De aceea, e bine să folosiți doar o cantitate foarte mică sau să optați pentru fermentația naturală, dacă nu sunteți siguri că o tolerați bine.

Amestecare in borcanul cu socata cu lingura lunga de lemn

2. Adăugați o lingură de miere

Mierea este un ferment natural minunat! O singură lingură de miere adăugată la început, împreună cu zahărul, stimulează bacteriile bune care ajută fermentația. Bonus: dă un gust ușor floral și mai complex socatei.

3. Amplasați borcanul într-un loc foarte cald

Ține-ți borcanul într-un loc însorit. Temperatura ideală pentru o fermentație rapidă e între 24-28°C.

4. Folosiți flori de soc cât mai parfumate

Florile foarte proaspete și intens parfumate au deja pe ele bacterii naturale care ajută fermentația. Dacă sunt culese dintr-un loc curat și nu sunt spălate sub jet de apă, vor fermenta mai repede.

Mic sfat de final 👉 Dacă alegeți varianta cu drojdie sau miere, socata va fermenta mult mai rapid – chiar și în 24-36 de ore! Așa că fiți cu ochii pe borcan și gustați-o des, ca să nu devină prea acidulată.

Cum se păstrează socata?

După ce a fost strecurată, socata se păstrează la frigider, în sticle cu capac, bine închise. E bună timp de 3-4 zile. Nu recomand congelarea, pentru că își pierde farmecul și textura efervescentă.

Întrebări frecvente

Socata a făcut puțină spumă – e normal?

Da! Asta înseamnă că fermentația e activă. Totul e în regulă.

Pot să pun mai puțin zahăr?

Da, dar fermentația va fi mai lentă.

Socata mea e tulbure – e stricată?

Nu! Socata e întotdeauna tulbure. Se limpezește puțin după strecurare.

Pot să pun mai mult zahăr?

Puteți pune până la 400-500 g dacă o preferați mai dulce, dar nu exagerați – va fermenta mai repede și poate deveni prea acidă.

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie

Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală

Află cum se face socata de casă fermentată natural - rețeta tradițională de socată fără drojdie explicată pas cu pas + VIDEO.
5 from 12 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 10 minutes minutes
fermentație - minim: 2 days days
Timp total: 2 days days 10 minutes minutes
Număr de porții: 3 litri
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

Un borcan de sticlă de cel puțin 4 litri..

Ingrediente
 

  • 10 flori de soc mari
  • 300 g zahăr
  • 4 lămâi mici, zemoase (eu am folosit 4 lime)
  • aprox. 3 litri de apă

Instrucțiuni de preparare
 

  • Puneți zahărul, sucul de la 2 lămâi și 1 litru de apă într-un borcan mare și amestecați până se dizolvă zahărul.
    preparare socata fara drojdie in borcan de sticla
  • Adăugați florile de soc (fără tijele grose) și celelalte 2 lămâi tăiate felii, apoi completați cu apă până aproape de marginea borcanului.
    flori proaspete de soc puse in borcan cu apa zahar si lamaie pentru socata fermentata lent
  • Acoperiți borcanul cu o farfurioară și lăsați soarele să-și facă magia timp de 2-4 zile, amestecând zilnic cu o lingură lungă. Atenție: Nu puneți capac etanș – lăsați loc gazelor de fermentație să iasă, altfel riscați să se creeze presiune.
    borcan cu socata la soare, pe balcon pentru fermentatie naturala fara drojdie
  • Când florile se lasă la fund și băutura capătă un parfum acrișor, socata e gata de servire. Strecurați-o și mutați-o în sticle curate, cu capac etanș, la frigider.
    Socata fermentata natural, fara drojdie, servita rece

Bine de știut:

Nouă nu ne place socata prea dulce, de aceea folosesc puțin zahăr. Gustați înainte de a lăsa sucul la fermentat și dacă doriți o băutură mai dulce, puteți să mai adăugați zahăr, după ce în prealabil îl dizolvați în puțină apă.
Valori nutriționale
Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
Valori per porție
Calorii
385
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
0.3
g
0
%
Carbohidrați
 
100
g
33
%
Zahăr
 
100
g
111
%
Calciu
 
1
mg
0
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

Dacă ți-a plăcut rețeta de socată, spune-mi în comentarii cum ți-a ieșit și distribuie articolul mai departe! 💛

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • Sticla si cana cu lapte de migdale
    Cum să faci lapte de migdale acasă - 2 ingrediente și 10 minute!
  • limonadă
    Rețeta simplă de limonadă cu aromă și culoare intensă
  • Sirop de catina cu miere
    Sirop de cătină cu miere - Rețetă naturală la rece, perfectă pentru imunitate
  • Suc de sfeclă roșie cu morcov
    Suc de sfeclă roșie cu morcov și mandarine
2909 shares

Comentarii

  1. Maria Popescu a zis

    iunie 06, 2023 at 6:14 pm

    Unde gasesc reteta de suc de soc cu doar 2 linguri de miere, cuisoare, drojdie, praf de scortisoara di o lamaie ?

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      iunie 07, 2023 at 7:05 am

      Nu știu unde găsiți, eu nu am așa ceva.

      Răspunde
  2. Dana a zis

    iunie 06, 2021 at 12:19 am

    Buna ziua! Foarte frumos prezentata reteta de socata! Voiam sa va intreb daca ar merge oare si mierea in loc de zahar, sau pe langa zahar. Multumesc!

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      iunie 06, 2021 at 8:14 am

      Da, o puteți face cu miere în loc de zahăr. Va avea o aromă specială 🙂

      Răspunde
  3. Morar Viorica a zis

    mai 16, 2020 at 6:04 pm

    Multumes pt raspuns. Nu pot sa ma hotarasc .pana una alta folosesc vechile metode .Cuptorul cu vas de apa si oala de fonta .O dumineca frumoasa

    Răspunde
    • Gami Sturm a zis

      iunie 08, 2023 at 9:06 am

      Buna ziua, am si eu o intrebare: Ce se intâmpla daca pun cantitate dubla de flori de soc? Impiedica procesul de fermentare?

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea a zis

        iunie 08, 2023 at 9:21 am

        Nu, procesul de fermentare depinde doar de zahăr și de temperatura la care stă borcanul. Puteți pune mai multe flori și veți avea o aromă mai intensă.

        Răspunde
        • Gami Sturm a zis

          iunie 08, 2023 at 11:54 pm

          Multumesc frumos pentru rāspuns. Deci sa înteleg că zahărul ajută la fermentare? Întreb asta pentru că la mine nu a fermentat si nu știam de ce. Am pus flori multe și zahăr mai puțin si nici nu prea a fost soare.

          Răspunde
          • Iuliana Sbîrnea a zis

            iunie 09, 2023 at 7:14 am

            Da, soare+zahăr = fermentare garantată. Cu cât aveți mai mult din amândouă cu atât fermentează mai repede. Fermentează și cu mai puțin, dar în timp mai lung.

  4. Morar Viorica a zis

    mai 15, 2020 at 11:22 am

    Draga Iuliana sunt Omi si te rog sa ma ajuti cu un sfat legat de formele de ceramica cu capac pt copt painea.Cerzi ca painea coapta in aceste forme este la fel de gustoasa ca cea pe care o coc in cuptor cu vasul de apa.?Te rog sa ma ajuti cu un raspuns pt ca as dori sa achitionez unul dar fiind destul de scump nu as vrea sa risc .Multumesc mult. O zi frumoasa.

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      mai 15, 2020 at 12:20 pm

      Dragă Omi, nu am încercat să fac pâine într-un astfel de vas. Știu persoane care îl folosesc și sunt foarte mulțumite de el, pâinea crește foarte frumos. Dar eu nu am gustat niciodată o pâine coaptă așa, deci nu pot să fac o diferență de gust.
      La mine acasă, cea mai bună pâine iese coapta în tavă și cu vas cu apă. Dar din ce în ce mai des am început să coc și eu pâinea într-o cratiță cu capac (e o cratiță emailată, dar mai groasă) pentru că mă tem că atâta abur o să îmi strice, în timp, cuptorul. La început făceam diferența de gust, dar cu timpul ne-am obișnuit.
      Nu știu cât te-am ajutat. Sper să iei decizia cea mai buna. O zi frumoasă!

      Răspunde
5 from 12 votes (12 ratings without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x