Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Deserturi de casa

Plăcintă cu mere și aluat fraged cu untură și smântână - o rețetă delicioasă!

Publicat la 24 octombrie 2023 de Iuliana Sbîrnea - 5 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

333 shares
Mergi la rețetă Vezi rețeta video

Timp estimat pentru citit: 10 minute

Două foi care se topesc în gură și umplură dulce-acrișoară și foarte aromată, așa este această plăcintă cu mere și aluat fraged făcut cu untură și smântână.

placinta cu mere si aluat fraged cu untura

Este minunată combinația aceasta de foi fragede cu untură și fructe cu gust proaspăt! Plăcinta cu foi fragede este un desert simplu, țărănesc, așa cum făceau bunicile noastre cu ceea ce aveau la îndemână prin ogradă.

Aluatul pentru foi este același cu cel pentru sărățelele cu untură, un aluat foarte versatil pe care îl putem folosi și la alte preparate, de exemplu la tarte, pateuri umplute cu brânză sau cu gem, etc.

Cu aceste foi fragede cu untură puteți pregăti plăcinte și cu alte umpluturi: dovleac, brânză, carne tocată, etc.

placinta cu mere si aluat fraged cu untura
Mergi direct la:
  • Ingrediente foi din aluat fraged cu untură
  • Ingrediente pentru umplutura de mere rase
  • Cum se face plăcinta cu mere și aluat fraged de casă
  • Cum se păstrează
  • Alte sfaturi pentru cea mai bună plăcintă cu mere și aluat fraged
  • Întrebări frecvente
  • Alte rețete delicioase cu mere
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Ingrediente foi din aluat fraged cu untură

ingrediente aluat fraged cu untura pentru placinta
  • 450 g făină - folosiți făină albă, de patiserie, tip 000
  • 10 g praf de copt - 1 pliculeț. Se poate înlocui cu bicarbonat și un acid.
  • ½ linguriță sare - echilibrează gustul. Nu o omiteți!
  • 10 g zahăr vanilat - de preferat zahăr Bourbon deoarece conține păstaie de vanilie măcinată și are o aromă fină, naturală
  • 150 g untură - o puteți înlocui cu unt cu 82% grăsime
  • 2 gălbenuşuri
  • 150 g smântână - folosiți smântână acră, fermentată, din cea pentru sarmale, cu procent de grăsime peste 20%. Se poate înlocui cu aceeași cantitate iaurt grecesc. Nu folosiți smântână sau iaurt degresat pentru că au o fracție prea mare de apă!

NOTĂ: eu nu am pus zahăr în aluat (în afara celui vanilat). Dacă doriți un desert mai dulce, puteți adăuga 2-3 linguri de zahăr pudră sau după gust.

Ingrediente pentru umplutura de mere rase

ingrediente umplutura placinta cu mere si aluat fraged
  • aprox. 1.5 kg mere - cântărite fără cotoare. Orice soi de mere este la fel de bun. Puteți decoji merele sau le puteți folosi cu tot cu coajă, după cum doriți
  • 100 g zahăr tos
  • 1 lingură amidon - îl folosim pentru a prelua umiditatea din mere. Amidonul ajută umplutura să rămână închegată.
  • 10 g zahăr vanilat Bourbon (1 pliculeț)
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată - opțional, o puteți omite dacă nu vă place
  • 2 linguri pesmet - îl vom presăra peste foaia de jos ca să nu se umezească în contact cu merele. Astfel va rămâne uscată și se va coace frumos.

NOTĂ: dacă doriți, puteți adăuga în umplutură și o mână de miez de nucă tocat grosier din cuțit sau câteva stafide. De asemenea, puteți face plăcinta cu foi fragede cu untură și cu alte umpluturi de exemplu cu dovleac ca la prăjitura turnată cu dovleac sau cu brânză dulce și stafide.

Cum se face plăcinta cu mere și aluat fraged de casă

Se face foarte ușor această plăcintă cu foi fragede pentru că aluatul se frământă în câteva minute și nu are nevoie de dospire.

La final, în caseta cu cardul complet de rețetă veți găsi și videoclipul cu varianta video în care am explicat rețeta pas cu pas, cu mici trucuri pentru cea mai bună plăcintă!

aluat fraged cu untura si smantana

Puneți toate ingredientele din lista pentru aluat într-un castron și frământați până obțineți un aluat moale ca o plastilină și nelipicios.

aluat fraged cu untura si smantana - la frigider

Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale, le ambalați în folie alimentară și le băgați la frigider cât timp vă ocupați de mere.

mere rase la robot pentru placinta

Dați merele pe răzătoarea cu găuri mari sau la robot. Le puteți curăța de coajă sau nu, după cum preferați. Eu nu le-am curățat.

mere stoarse de suc in strecuratoare de inox

Puneți merele rase într-o strecurătoare și le apăsați bine cu palmele ca să scurgeți sucul în exces. Sucul colectat e foarte bun de băut, nu îl aruncați!

scortisoara peste mere rase

Peste merele stoarse puneți: zahărul, vanilia și scorțișoara. Dacă aveți mere foarte zemoase și nu ați reușit să le stoarceți foarte bine, puneți și 1 lingură de amidon. Amestecați să se omogenizeze.

margini indreptate la foaie de aluat fraged cu untura

Scoateți aluatul din frigider și întindeți prima foaie la dimensiunile tăvii (la mine 30x25cm). Dacă e nevoie îndreptați marginile tăindu-le cu o rolă de cornulețe.

umplutura de mere turnata in tava

Așezați foaia în tavă peste hârtia de copt. Peste aluat presărați pesmetul, apoi turnați umplutura de mere și nivelați.

foaie de aluat fraged cu untura intepata cu furculita

Întindeți și a doua foaie de aluat și o așezați peste umplutură. Înțepați aluatul din loc în loc cu o furculiță.

placinta cu mere la cuptor

Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 175-180 de grade pentru aprox. 40 de minute. Faceți testul cu scobitoarea ca să vă asigurați că blatul este bine copt și în mijloc.

placinta cu mere si aluat fraged feliată

Lăsați prăjitura să se răcească, apoi o tăiați și opțional, înainte de servire o presărați cu zahăr pudră.

Nu uitați să vedeți și varianta video a rețetei de plăcintă cu mere și aluat fraged la sfârșitul postării!

Cum se păstrează

Plăcinta cu mere și aluat fraged se păstrează foarte bine la temperatura camerei pentru 2-3 zile.

Nu o păstrați la frigider pentru că foile absorb umiditatea și devin cleioase și neplăcute.

felie de placinta

Alte sfaturi pentru cea mai bună plăcintă cu mere și aluat fraged

  • Puteți curăța merele de coajă, dacă doriți sau le puteți rade cu tot cu coajă. Dacă le curățați, veți avea o umplutură mai fină, mai cremoasă. Dacă le păstrați, umplutura va fi mai texturată, dar mai aromată, cu gust mai intens.
  • Cântăriți aluatul și împărțiți-l în mod egal, pentru ca ambele foi de plăcintă, atât cea de sus, cât și cea de jos să fie de grosime egală.
  • Din aluatul rămas după ce ați îndreptat marginile foilor, puteți modela câteva pateuri umplute cu gem sau cu brânză.
  • Înțepați foaia de sus cu dinții unei furculițe pentru ca plăcinta să poată "respira" în cuptor, iar foaia să nu se umfle.
  • Transferați cu grijă plăcinta pe un grătar de răcire, ajutându-vă de marginile hârtiei de copt. Mai ales când e caldă, e foarte fragedă și se poate rupe!
  • Tăiați plăcinta numai după ce se răcește!

Întrebări frecvente

Pot înlocui untura cu unt în această rețetă?

Da, puteți înlocui untura cu unt în această rețetă. Aluatul va avea un gust puțin diferit, dar tot va fi delicios. Asigurați-vă că utilizați aceeași cantitate de unt ca și untură din rețetă.

Cum pregătesc merele pentru plăcinta cu mere?

Înainte de a folosi merele în plăcintă, trebuie să le curățați și să le tăiați în felii subțiri. Puteți alege să le curățați de coajă sau să le păstrați cu coajă, în funcție de preferințele dumneavoastră. Dacă doriți să adăugați mai multă aromă, puteți presăra merele cu puțin suc de lămâie sau scorțișoară.

Pot folosi alt tip de fructe în loc de mere pentru această rețetă?

Da, puteți folosi și alte fructe în loc de mere pentru această rețetă. Fructe precum piersici, prune sau gutui pot fi folosite pentru a obține o plăcintă delicioasă. Asigurați-vă doar că ajustați cantitatea de zahăr în funcție de fructul pe care îl alegeți.

placinta cu mere

Alte rețete delicioase cu mere

Vrei să încerci și alte rețete asemănătoare? Iată ce mai găsești pe blog:

  • Prăjitură turnată cu mere
    Prăjitură turnată cu mere rase - rețeta simplă, de post
  • platou cu bucati patrate de prajitura cu bezea si mere rase
    Prăjitură cu mere și bezea - desert de toamnă simplu și ieftin
  • Prajitura simpla cu mere si lapte batut
    Prăjitură simplă cu mere și lapte bătut
  • Reteta prajitura cu mere si crema de vanilie
    Prăjitura cu mere și cremă de vanilie - rețetă simplă și delicioasă

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

placinta cu mere si aluat fraged cu untura

Plăcintă cu mere și aluat fraged cu untură - o rețetă delicioasă!

Foi care se topesc în gură și umplură dulce-acrișoară și aromată. Așa este această plăcintă cu mere și aluat fraged cu untură și smântână!
5 from 10 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 30 minutes minutes
Gătire: 40 minutes minutes
Timp total: 1 hour hour 10 minutes minutes
Număr de porții: 15
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

robot philips
robot de bucătărie

Rețeta Video

Ingrediente
 

aluat fraged cu untură (tavă ~30x25 cm)

  • 450 g făină tip 000
  • 10 g praf de copt (1 pliculeț)
  • ½ linguriță sare
  • 10 g zahăr Bourbon (1 pliculeț)
  • 150 g untură (sau 170 g unt)
  • 2 gălbenuşuri
  • 150 g smântână fermentată

umplutură de mere cu scorțișoară

  • 1.5 kg mere (cântărite fără cotoare)
  • 100 g zahăr tos
  • 1 lingură amidon
  • 10 g zahăr Bourbon (1 pliculeț)
  • 1 linguriță scortisoară măcinată
  • 2 linguri pesmet

în plus

  • zahăr pudră pentru servit

Instrucțiuni de preparare
 

aluat fraged cu untură și smântână

  • Puneți toate ingredientele din lista pentru aluat într-un castron și frământați până obțineți un aluat moale ca o plastilină și nelipicios.
    aluat fraged cu untura si smantana
  • Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale, le ambalați în folie alimentară și le băgați la frigider cât timp vă ocupați de mere.
    aluat fraged cu untura si smantana - la frigider

umplutură de mere cu scorțișoară

  • Dați merele pe răzătoarea cu găuri mari sau la robot. Le puteți curăța de coajă sau nu, după cum preferați. Eu nu le-am curățat.
    mere rase la robot pentru placinta sau gem de mere
  • Puneți merele rase într-o strecurătoare și le apăsați bine cu palmele ca să scurgeți sucul în exces. Sucul colectat e foarte bun de băut, nu îl aruncați!
    mere stoarse de suc in strecuratoare de inox
  • Peste merele stoarse puneți: zahărul, vanilia și scorțișoara. Dacă aveți mere foarte zemoase și nu ați reușit să le stoarceți foarte bine, puneți și 1 lingură de amidon. Amestecați să se omogenizeze.
    scortisoara peste mere rase

cum se montează plăcinta cu mere și aluat fraged

  • Scoateți aluatul din frigider și întindeți prima foaie la dimensiunile tăvii (la mine 30x25cm). Dacă e nevoie îndreptați mariginile tăindu-le cu o rolă de cornulețe.
    margini indreptate la foaie de aluat fraged cu untura
  • Așezați foaia în tavă peste hârtia de copt. Peste aluat presărați pesmetul, apoi turnați umplutura de mere și nivelați.
    umplutura de mere turnata in tava
  • Întindeți și a doua foaie de aluat și o așezați peste umplutură. Înțepați aluatul din loc în loc cu o furculiță.
    foaie de aluat fraged cu untura intepata cu furculita

cocere și servire

  • Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 175-180 de grade pentru aprox. 40 de minute. Faceți testul cu scobitoarea ca să vă asigurați că blatul este bine copt și în mijloc.
    placinta cu mere la cuptor
  • Lăsați prăjitura să se răcească, apoi o tăiați și opțional, înainte de servire o presărați cu zahăr pudră.
    placinta cu mere si aluat fraged feliată

Bine de știut:

  • Puteți curăța merele de coajă, dacă doriți sau le puteți rade cu tot cu coajă. Dacă le curățați, veți avea o umplutură mai fină, mai cremoasă. Dacă le păstrați, umplutura va fi mai texturată, dar mai aromată, cu gust mai intens.
  • Cântăriți aluatul și împărțiți-l în mod egal, pentru ca ambele foi de plăcintă, atât cea de sus, cât și cea de jos să fie de grosime egală.
  • Din aluatul rămas după ce ați îndreptat marginile foilor, puteți modela câteva pateuri umplute cu gem sau cu brânză.
  • Înțepați foaia de sus cu dinții unei furculițe pentru ca plăcinta să poată "respira" în cuptor, iar foaia să nu se umfle.
  • Transferați cu grijă plăcinta pe un grătar de răcire, ajutându-vă de marginile hârtiei de copt. Mai ales când e caldă, e foarte fragedă și se poate rupe!
  • Tăiați plăcinta numai după ce se răcește!
Valori nutriționale
Plăcintă cu mere și aluat fraged cu untură - o rețetă delicioasă!
Valori per porție
Calorii
312
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
13
g
20
%
Colesterol
 
41
mg
14
%
Carbohidrați
 
45
g
15
%
Fibre
 
3
g
13
%
Zahăr
 
20
g
22
%
Proteine
 
5
g
10
%
Vitamina A
 
152
IU
3
%
Calciu
 
25
mg
3
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • merdenele cu umplutură de brânză sărată și foi cumpărate
    Merdenele cu brânză sărată - rețeta rapidă cu foi cumpărate
  • placinta cu lapte si fructe de padure
    Plăcintă cu lapte, vanilie și fructe de pădure
  • gogoși umplute cu gem de căpșuni
    Gogoși la air fryer - rețeta de gogoși pufoase umplute cu gem
  • cheesecake copt fara blat
    Cheesecake copt fără blat - rețeta spaniolă de cheesecake basc sau "ars"
333 shares

Comentarii

  1. Simina a zis

    martie 14, 2025 at 7:21 pm

    5 stars
    Am facut prajitura, cu mici modificari: 200 gr unt 65% grăsime, plus 1 lingura de unsoare si am călit merele. Foaia de deasupra am facut-o tip grilaj si am pus si cele 2 albusuri batute spuma si presarat cu zahar. A iesit crocantă si ffff buna.

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      martie 15, 2025 at 7:02 am

      Cred că a fost tare frumoasă cu grilaj deasupra. Felicitări!

      Răspunde
  2. Vasiliche Silvia a zis

    noiembrie 02, 2023 at 10:41 pm

    Voi comenta după ce voi face rețeta cu făină de orez pt ca eu nu cons gluten. Mulțumesc pentru idee.

    Răspunde
    • Cati R. a zis

      octombrie 28, 2024 at 12:38 am

      5 stars
      Dupa gustul meu,cred ca e cea mai buna ! Va multumim!

      Răspunde
      • Iuliana Sbîrnea a zis

        octombrie 28, 2024 at 7:36 am

        Mă bucur tare mult!

        Răspunde
5 from 10 votes (8 ratings without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x