Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Fără carne

Bulz de Mămăligă: rețeta pentru cuptor sau air fryer. Care e mai bun?

Publicat la 4 iulie 2024 de Iuliana Sbîrnea - Lasă un comentariu - Această postare poate conține linkuri afiliate

17 shares
Mergi la rețetă Vezi rețeta video

Timp estimat pentru citit: 12 minute

Bulz de mămăligă, iată una dintre acele rețete tradiționale care te face să te simți ca acasă, indiferent unde te afli.

Sunt o iubitoare de rețete cu mămăligă și de brânzeturi, așa că am încercat multe variante de bulz. Astăzi vă voi arăta cum să adaptați rețeta de bulz tradițional pentru preparare la cuptor sau la air fryer, astfel încât să vă bucurați de două metode de preparare moderne și ușoare.

În final, vom compara cele două rezultate pentru a decide care e mai bun.

bulz de mămăligă la cuptor servit cu smântână și unt

Bulzul este o mâncare tradițională românească, fiind cunoscută și sub denumirile de „urs de mămăligă” sau „cocoloș”, în funcție de regiunea din care provine. Această rețetă simplă și consistentă este originară din zonele montane, fiind preparată de ciobani la stână cu ceea ce aveau la îndemână: mămăligă și brânză de oaie.

Fiind o mâncare de stână, varianta originală de bulz nu conținea carne sau ouă, ci doar brânză de burduf sau brânză de oi, fiind o masă rapidă și hrănitoare pentru ciobani, după o zi lungă de păstorit. În timp, rețeta s-a diversificat, adăugându-se smântână, unt și chiar ouă sau cârnați, însă esența sa a rămas neschimbată, păstrând gustul autentic al bucatelor de altădată.

Pe blogul meu veți găsi și o rețetă de bulz de pește care, dacă o încercați, s-ar putea să vă surprindă foarte plăcut!

bulz de mămăligă rumenit în cuptor
Mergi direct la:
  • Ingrediente pentru bulz de mămăligă
  • Cum să faci bulz de mămăligă - pas cu pas
  • Cum să gătești bulz tradițional la cuptor
  • Cum să gatești bulz de mămăligă cu brânză la air fryer
  • Comparație între Bulz de Mămăligă la Cuptor și la Air Fryer
  • Ce puteți înlocui în rețetă
  • Cum se servește
  • Cum se păstrează
  • Alte sfaturi pentru reușita rețetei
  • Întrebări frecvente
  • Încearcă și alte rețete
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Ingrediente pentru bulz de mămăligă

Rețeta de bulz pleacă de la rețeta de mămăligă care trebuie să fie mai degrabă vârtoasă, nu moale. Avem nevoie de o mămămligă din care să putem modela ușor bulgărași de brânză care să își păstreze bine forma și să nu se crape la copt.

mămăligă la răcit pentru bulz
  • 700 g mălai - dacă aveți un mălai de la țară, din porumb simplu măcinat la moară, cât mai puțin prelucrat, veți obține un bulz cu gust și textură autentică
  • 2 litri apă - pentru fiert mămăliga
  • 2 lingurițe de sare - nu omiteți sarea! Mămăliga fără sare este fadă!
  • ~ 350 g brânză - puteți folosi brânză de burduf, brânză de oi, telemea, caș, cașcaval afumat sau o combinație a acestora.

opțional - pentru servit

  • 500 g smântână - bulzul crocant se potrivește bine alături de o smântână grasă și cremoasă. Folosiți smântână fermentată, acră, nu smântână pentru lichidă pentru gătit!
  • 100 g unt - pentru un plus de savoare
  • 100 g brânză rasă - pentru a o presăra deasupra bulzului cald

Nu uitați să vedeți cardul de rețetă de la final, dacă doriți să tipăriți rețeta!

Cum să faci bulz de mămăligă - pas cu pas

Prepararea mămăligii:

preparare mămăligă pentru rețeta de bulz la cuptor sau la air fryer

1. Într-o oală mare, aduceți apa la fierbere și adăugați sarea. Turnați mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor.

fierbere mămăligă pentru bulz

2. Reduceți focul și fierbeți mămăliga timp de 15-20 de minute, până când devine groasă și se desprinde de pe marginea oalei.

Cum se pregătește bulzul

bucăți de mămăligă la răcit

3. Tăiați mămăliga bucăți egale cu o ață și lăsați-le să se răcească puțin ca să le puteți modela cu mâna.

cum se umple mămăliga cu brânză

4. Lucrați cu palmele ușor umezite cu apă. Adăugați în mijlocul fiecărei porții o cantitate generoasă de brânză rasă sau tăiată cuburi.

bile de mămăligă cu brânză în mijloc modelate cu palemele umezite

5. Împăturiți mămăliga peste brânză, formând bile compacte de mărimea unei mingii de tenis.

bulz de mămăligă pregătit pentru gătire la cuptor sau air fryer

6. Procedați la fel până terminați de făcut toți bulgărașii. Mie mi-au ieșit 12 bucăți.

Cum să gătești bulz tradițional la cuptor

grătarul cuptorului trebuie încălzit

7. Preîncălziți cuptorul la 200°C și încălziți grătarul pentru 5 minute. Dacă așezați bulzul pe grătarul rece, mămăliga se va lipi. Puteți pune bulzul și direct în tavă, peste hârtia de copt dacă doriți, dar bulgărașii gătiți pe grătar vor fi mai crocanți la exterior.

bulz de mămăligă la pe grătar în cuptor

8. Coaceți bulzul timp de 45 de minute.

fâșii de unt peste bulz la cuptor

9. Deschideți ușa cuptorului și așezați câte o fâșie de unt pe fiecare bulz.

bulz de mămăligă gătit la cuptor

10. Dați din nou tava la cuptor pentru încă 5 minute, timp în care porniți și grill-ul de deasupra pentru a rumenii mămăliga.

Cum să gatești bulz de mămăligă cu brânză la air fryer

coșul air fryer-ului trebuie încălzit în prealabil

11. Preîncălziți coșul friteuzei cu aer cald pentru 3 minute la 200°C.

cum se așează bulzul în air fryer

12. Așezați bilele de mămăligă în coșul air fryer-ului, având grijă să nu le aglomerați.

unt peste bulz gătit la air fryer

13. Gătiți timp de 25 de minute, apoi scoateți coșul și puneți pe fiecare bulz câte o fâșie de unt.

bulz de mămăligă gătit la air fryer

14. Gătiți încă 5 minute ca să se topească untul peste mămăligă.

Comparație între Bulz de Mămăligă la Cuptor și la Air Fryer

Bulzul la cuptor necesită aproximativ 45 de minute pentru a se rumeni perfect, în timp ce bulzul la air fryer se gătește în doar 25 de minute datorită circulației intense a aerului cald, dar nu va fi la fel de rumenit.

Bulzul de mămăligă la cuptor are o textură mai crocantă la exterior, în timp ce bulzul pregătit în air fryer tinde să fie mai uniform rumenit și mai puțin crocant.

ComparațieBulz la CuptorBulz la Air Fryer
Timp de Gătire45 de minute25 de minute
TexturăCrocant la exterior, rumenit frumos și moale la interiorMai puțin rumenit și mai puțin crocant
GustAromă mai profundăGust intens
Ideal pentruMese de familie sau pentru mai multe persoaneMese rapide și porții mici (2-3 persoane)

Indiferent de metoda pe care o alegeți, vă garantez că bulzul de mămăligă va fi o experiență delicioasă, numai bună de împărtășit cu familia extinsă sau cu un grup de prieteni strâși în jurul mesei.

Încercați ambele variante și descoperiți care vi se potrivește mai bine! Apoi spuneți-mi și mie în comentarii cum v-a plăcut!

Ce puteți înlocui în rețetă

  • Brânza: Puteți folosi orice tip de brânză care vă place sau aveți la îndemână: mozzarella pentru un efect mai elastic, feta pentru o notă mai sărată.
  • Smântâna: Înlocuiți cu iaurt grecesc pentru o variantă mai ușoară.
  • Untul: Puteți renunța la unt dacă vă temeți că sunt prea multe grăsimi în acest preparat.

Cum se servește

Bulzul de mămăligă se servește de obicei cald, imediat după ce a fost preparat, pentru a savura textura crocantă la exterior și umplutura cremoasă de brânză din interior.

Pentru a păstra textura crocantă, evitați să acoperiți bulzul imediat după gătire. Lăsați-l să respire pentru câteva minute înainte de servire.

Iată câteva sugestii pentru a servi bulzul:

  • cu smântână și brânză rasă: așezați bilele de bulz pe un platou și adăugați smântână deasupra. Presărați generos cu brânză rasă pentru un plus de savoare.
  • cu unt topit: topiți untul și turnați-l peste bulzul cald. Acesta va adăuga o notă de bogăție și va intensifica gustul brânzei.
  • cu carne: deși varianta originală nu include carne, puteți adăuga cârnați prăjiți sau bacon crocant alături de bulz pentru o masă mai consistentă și mai bogată în proteine.
  • cu ouă prăjite: alăturați bulzului un ou prăjit, cu gălbenușul ușor moale, pentru o combinație delicioasă și sățioasă.
bulz de mămăligă la air fryer în farfurie cu smântână și unt

Cum se păstrează

La frigider: Păstrați bulzul în recipiente etanșe timp de 2-3 zile.

Congelare: Bulzul poate fi congelat până la 3 luni.

Îl puteți reîncălzi în cuptor, la microunde sau în air fryer direct din congelator, ajustând timpul de gătire.

Alte sfaturi pentru reușita rețetei

  • Asigurați-vă că mămăliga este destul de groasă pentru a putea fi modelată și a forma bile compacte.
  • Tăiați mămăliga bucăți cu o ață și lăsați-o să se răcorească puțin ca să o puteți modela cu palmele. Nu o lăsați prea mult pentru că se usucă și se întărește și nu va mai putea fi modelată!
  • Fiți generoși cu brânza! O cantitate mai mare de brânză în interior va face bulzul mult mai gustos.
  • Pentru varianta la cuptor, puneți sub grătar o tavă cu hârtie de copt. Dacă cumva se scurge brânza e bine să nu ajungă pe tabla cuptorului pentru că se va arde și va fumega.
  • Spre finalul gătirii , cu 10 minute înainte ca bulzul să fie gata, deschideți cuptorul sau cuva air fryer-ului și puneți câte un cub mic pe fiecare bulgăre de mămăligă. Se va topi și va îmbrăca bulzul în arome delicioase!

Întrebări frecvente

Ce tip de brânză este cel mai bun pentru bulz?

Brânza de burduf sau brânza de oi sunt tradiționale și oferă un gust autentic, dar bulzul iese foarte gustos și cu alte tipuri de brânză.

Cum aș mai putea găti bulzul?

Bulzul se poate pregăti și pe un grill așezat pe plită sau în tigaie, adaptând timpii de gătire corespunzător. E de așteptat să se facă puțin fum în bucătărie.

Pot adăuga și alte ingrediente în bulz?

Sigur că da! Puteți adăuga bucăți de bacon, felii de cârnați sau ciuperci, de exemplu, pentru un plus de savoare.

Cum știu că bulzul este gata?

Bulzul este gata când este bine rumenit și crocant la exterior.

Încearcă și alte rețete

Vrei să încerci și alte rețete asemănătoare? Iată ce mai găsești pe blog:

  • mamaliga
    Cum se face mămăliga?
  • mic dejun cu mamaliga rece si oua ochiuri pe farfurie alba
    Mămăligă rece cu ochiuri și bacon - rețetă pentru micul dejun
  • Batoane de mămăligă la cuptor cu sos de roșii și usturoi
    Batoane de mămăligă la cuptor cu sos de roșii și usturoi
  • pasat cu lapte si unt
    Păsat cu lapte și unt - rețeta tradițonală de crupe de porumb fierte în lapte

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

bulz de mămăligă la cuptor servit cu smântână și unt

Rețeta de Bulz de Mămăligă: Cum Să faci Bulz la Cuptor și la Air Fryer

Descoperă cum să prepari bulz de mămăligă atât la cuptor, cât și la air fryer, cu această rețetă detaliată! Delicios în ambele variante!
No ratings yet
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 15 minutes minutes
Gătire: 30 minutes minutes
Timp total: 45 minutes minutes
Număr de porții: 12 bucăți (~4-6 porții)
Autor: Iuliana Sbîrnea

Rețeta Video

Ingrediente
 

  • 700 g mălai
  • 2 litri apă
  • 2 lingurițe rase sare
  • ~ 350 g brânză (de burduf, de oi, telemea, cașcaval afumat, sau combinații)

optional - pentru servit

  • 500 g smântână
  • 100 g unt
  • 100 g brânză rasă

Instrucțiuni de preparare
 

pregătire mămăligă

  • Într-o oală mare, aduceți apa la fierbere și adăugați sarea. Turnați mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor.
    preparare mămăligă pentru rețeta de bulz la cuptor sau la air fryer
  • Reduceți focul și fierbeți mămăliga timp de 15-20 de minute, până când devine groasă și se desprinde de pe marginea oalei.
    fierbere mămăligă pentru bulz
  • Tăiați mămăliga bucăți egale cu o ață și lăsați-le să se răcească puțin ca să le puteți modela cu mâna.
    bucăți de mămăligă la răcit

cum se pregatește bulzul

  • Lucrați cu palmele ușor umezite cu apă. Adăugați în mijlocul fiecărei porții o cantitate generoasă de brânză rasă sau tăiată cuburi.
    cum se umple mămăliga cu brânză
  • Împăturiți mămăliga peste brânză, formând bile compacte de mărimea unei mingii de tenis.
    bile de mămăligă cu brânză în mijloc modelate cu palemele umezite
  • Procedați la fel până terminați de făcut toți bulgărașii. Mie mi-au ieșit 12 bucăți.
    bulz de mămăligă pregătit pentru gătire la cuptor sau air fryer

gătire bulz la cuptor

  • Preîncălziți cuptorul la 200°C și încălziți grătarul pentru 5 minute. Dacă așezați bulzul pe grătarul rece, mămăliga se va lipi. Puteți pune bulzul și direct în tavă, peste hârtia de copt dacă doriți, dar bulgărașii gătiți pe grătar vor fi mai crocanți la exterior.
    grătarul cuptorului trebuie încălzit
  • Coaceți bulzul timp de 45 de minute.
    bulz de mămăligă la pe grătar în cuptor
  • Deschideți ușa cuptorului și așezați câte o fâșie de unt pe fiecare bulz.
    fâșii de unt peste bulz la cuptor
  • Dați din nou tava la cuptor pentru încă 5 minute, timp în care porniți și grill-ul de deasupra pentru a rumenii mămăliga.
    bulz de mămăligă gătit la cuptor

gătire bulz la air fryer

  • Preîncălziți coșul friteuzei cu aer cald pentru 3 minute la 200°C.
    coșul air fryer-ului trebuie încălzit în prealabil
  • Așezați bilele de mămăligă în coșul air fryer-ului, având grijă să nu le aglomerați.
    cum se așează bulzul în air fryer
  • Gătiți timp de 25 de minute, apoi scoateți coșul și puneți pe fiecare bulz câte o fâșie de unt.
    unt peste bulz gătit la air fryer
  • Gătiți încă 5 minute ca să se topească untul peste mămăligă.
    bulz de mămăligă gătit la air fryer
Valori nutriționale
Rețeta de Bulz de Mămăligă: Cum Să faci Bulz la Cuptor și la Air Fryer
Valori per porție
Calorii
406
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
21
g
32
%
Colesterol
 
57
mg
19
%
Carbohidrați
 
47
g
16
%
Fibre
 
4
g
17
%
Zahăr
 
2
g
2
%
Proteine
 
10
g
20
%
Vitamina A
 
601
IU
12
%
Calciu
 
184
mg
18
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • farfurie cu placinte cu foi subtiri de casa pe fund de lemn
    Plăcinte cu foi subțiri de casă și brânză sărată – preparare pas cu pas
  • Taci și Înghite – Rețeta Tradițională de Mămăligă în Straturi cu Brânză și Afumătură
  • tigaie cu piperchi targasiti reteta aromana
    Piperchi Țârgâsiti - Rețetă Tradițională Aromână din Dobrogea
  • reteta traditionala de ciulama de dovlecei cu smantana si marar
    Rețeta de ciulama de dovlecei cu smântână și mărar - rapidă și gustoasă
17 shares

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required
x