Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Rețete cu căpșuni

Milkshake cu căpșuni, cremos și răcoritor

Publicat la 22 mai 2014 de Iuliana Sbîrnea - Lasă un comentariu - Această postare poate conține linkuri afiliate

131 shares
Mergi la rețetă

Rețeta perfectă pentru CEL MAI BUN milkshake cu căpșuni, dulce, cremos, consistent și plin de arome! Căpșuni proaspete amestecate cu lapte, înghețată și vanilie, formând cel mai cremos milkshake de casă.

milkshake cu capsuni

Se anunţă zile călduroase, mai ales la orele prânzului, aşa încât ne va prinde foarte bine să ne răcorim cu o băutură naturală, aromată și sănătoasă.

Un milkshake nu e doar o băutură răcoritoare , ci este şi foarte hrănitor și un mod minunat de a ne începe ziua sau de a lua o gustare plină de nutrienţi şi vitamine.

Se prepară atât de simplu, încât e gata în nici 5 minute. Cei mici chiar pot fi învăţaţi să îl prepare singuri, spre marea lor bucurie.

milkshake cu capsuni
Mergi direct la:
  • Ingrediente
  • Preparare
  • Rețete asemănătoare pe care să le încercați
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Ingrediente

  • Căpșuni: puteți folosi căpșuni proaspete sau congelate. Vara este cel mai bun sezon pentru a prepara cel mai bun milkshake din căpșuni roșii, dulci și bine coapte, deoarece acestea dau toată savoarea acestei băuturi. 
  • Înghețată de vanilie: în această rețetă de milkshake cel mai bine se potrivește înghețata de vanilie pe care o puteți înlocui cu un iaurt grecesc congelat, dacă doriți un milkshake cu mai puține calorii.
  • Lapte: folosiți lapte integral sau 3.5% grăsime. Dacă aveți intoleranță la lactoza sau dacă doriți un milkshake vegan, puteți folosi o băutură vegetală , cum ar fi laptele de migdale, caju sau ovăz, etc.
milkshake cu capsuni

Preparare

  • În primul rand puneți paharele de milkshake la congelator pentru aproximativ 10 minute. Acest lucru va menține milkshake-ul rece pentru mai mult timp.
  • Spălați căpșunile și uscațile. Dacă sunt prea mari, tăiați-le în jumătăți și puneți-le în vasul blenderului.
  • Adăugați înghețata și laptele, apoi începeți să amestecați timp de zece până la douăsprezece secunde, până când obțineți o compoziție omogenă.
  • Împărțiți milkshake-ul în pahare și decorați cu mentă proaspătă.
  • Serviți imediat.

Rețete asemănătoare pe care să le încercați

  • Oreo milkshake
    Oreo milkshake
  • limonadă
    Rețeta simplă de limonadă cu aromă și culoare intensă
  • Smoothie cu mere coapte
    Smoothie cu mere coapte, scorțișoară și cocos
  • un pahar inalt cu ayran pe fund de lemn si servet in carouri verzi
    Ayran clasic cu mentă

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

milkshake cu capsuni

Milkshake cu căpşuni cremos și răcoritor

Milkshake cu căpşuni, o băutură hrănitoare, aromată şi răcoroasă. Se poate face cu căpşuni proaspete sau congelate, va fi la fel de bun.
5 from 3 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 10 minutes minutes
Timp total: 10 minutes minutes
Număr de porții: 2
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

blender
blender

Ingrediente
 

  • 300 g căpşuni proaspete (sau congelate)
  • 150 ml lapte rece (3,5% grăsime)
  • 200 g înghețată de vanilie (sau iaurt grecesc congelat)
  • mentă pentru decor

Instrucțiuni de preparare
 

  • Puneți paharele de milkshake la congelator pentru aproximativ 10 minute. Acest lucru va menține milkshake-ul rece pentru mai mult timp.
  • Puneți în blender: căpșunile spălate și curățate, laptele și înghețata.
  • Mixați de câteva ori până aveți o compoziție omogenă
  • Decorați cu frunze proaspete de mentă.
  • Turnați în pahare și serviți imediat.
Valori nutriționale
Milkshake cu căpşuni cremos și răcoritor
Valori per porție
Calorii
301
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
14
g
22
%
Colesterol
 
53
mg
18
%
Carbohidrați
 
39
g
13
%
Fibre
 
4
g
17
%
Zahăr
 
32
g
36
%
Proteine
 
7
g
14
%
Vitamina A
 
564
IU
11
%
Calciu
 
247
mg
25
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

Zile aromate şi răcoroase vă doresc!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • Crumble cu capsuni si fulgi de ovaz
    Crumble cu căpșuni și fulgi de ovăz
  • Prăjitură cu mascarpone și gem de căpșuni (fără coacere)
    Prăjitură fără coacere cu mascarpone și gem de căpșuni
  • prajitura cu capsuni si crema de branza
    Prăjitură rapidă cu brânză dulce și căpșuni
  • inghetata de capsuni cu lapte condensat
    Înghețată de căpșuni cu lapte condensat
131 shares
5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x