Rețeta perfectă pentru CEL MAI BUN milkshake cu căpșuni, dulce, cremos, consistent și plin de arome! Căpșuni proaspete amestecate cu lapte, înghețată și vanilie, formând cel mai cremos milkshake de casă.
Se anunţă zile călduroase, mai ales la orele prânzului, aşa încât ne va prinde foarte bine să ne răcorim cu o băutură naturală, aromată și sănătoasă.
Un milkshake nu e doar o băutură răcoritoare, ci este şi foarte hrănitor și un mod minunat de a ne începe ziua sau de a lua o gustare plină de nutrienţi şi vitamine.
Se prepară atât de simplu, încât e gata în nici 5 minute. Cei mici chiar pot fi învăţaţi să îl prepare singuri, spre marea lor bucurie.
Mergi direct la:
Ingrediente
- Căpșuni: puteți folosi căpșuni proaspete sau congelate. Vara este cel mai bun sezon pentru a prepara cel mai bun milkshake din căpșuni roșii, dulci și bine coapte, deoarece acestea dau toată savoarea acestei băuturi.
- Înghețată de vanilie: în această rețetă de milkshake cel mai bine se potrivește înghețata de vanilie pe care o puteți înlocui cu un iaurt grecesc congelat, dacă doriți un milkshake cu mai puține calorii.
- Lapte: folosiți lapte integral sau 3.5% grăsime. Dacă aveți intoleranță la lactoza sau dacă doriți un milkshake vegan, puteți folosi o băutură vegetală, cum ar fi laptele de migdale, caju sau ovăz, etc.
Preparare
- În primul rand puneți paharele de milkshake la congelator pentru aproximativ 10 minute. Acest lucru va menține milkshake-ul rece pentru mai mult timp.
- Spălați căpșunile și uscațile. Dacă sunt prea mari, tăiați-le în jumătăți și puneți-le în vasul blenderului.
- Adăugați înghețata și laptele, apoi începeți să amestecați timp de zece până la douăsprezece secunde, până când obțineți o compoziție omogenă.
- Împărțiți milkshake-ul în pahare și decorați cu mentă proaspătă.
- Serviți imediat.
Rețete asemănătoare pe care să le încercați
Rețeta completă, cantități și mod de preparare
Milkshake cu căpşuni cremos și răcoritor
Echipamente necesare
Ingrediente
- 300 g căpşuni proaspete (sau congelate)
- 150 ml lapte rece (3,5% grăsime)
- 200 g înghețată de vanilie (sau iaurt grecesc congelat)
- mentă pentru decor
Instrucțiuni de preparare
- Puneți paharele de milkshake la congelator pentru aproximativ 10 minute. Acest lucru va menține milkshake-ul rece pentru mai mult timp.
- Puneți în blender: căpșunile spălate și curățate, laptele și înghețata.
- Mixați de câteva ori până aveți o compoziție omogenă
- Decorați cu frunze proaspete de mentă.
- Turnați în pahare și serviți imediat.
Note:
1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.
2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.
Zile aromate şi răcoroase vă doresc!
Lasă un comentariu