Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Aperitive

Creveți saganaki - rețeta grecească cu brânză feta și sos de roșii

Publicat la 24 aprilie 2023 de Iuliana Sbîrnea - 2 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

110 shares
Mergi la rețetă Vezi rețeta video

Timp estimat pentru citit: 9 minute

Rețeta grecească de creveti Saganaki este o combinație perfectă între aromele intense de roșii, brânza Feta cremoasă și gustul proaspăt și suculent al creveților.

Numele "Saganaki" vine de la cuvântul grecesc "σαγανάκι", care se referă la o tigaie adâncă și rotundă, cu două mânere. Această tigaie este folosită în bucătăria grecească pentru a găti diverse preparate tradiționale.

Creveti saganaki reteta greceasca cu branza feta

În cazul rețetei de creveți Saganaki, denumirea se referă la faptul că această rețetă se prepară într-o tigaie Saganaki. Această rețetă, pe lângă creveții delicioși are și un sos foarte gustos, de roșii cu ceapă și usturoi. Brânza Feta este de asemenea un ingredient important, fiind topită în cuptor pentru a adăuga cremozitate și o textură bogată și delicioasă. Rețeta este foarte populară în Grecia și poate fi găsită în multe taverne grecești.

Vestea bună este că aceasta rețetă tradițională greceasca atât de apreciată de gurmanzi este foarte ușor de făcut și acasă. Deși grecii o servesc ca aperitiv, poate fi savurată la fel de bine și la prânz, la cină, precum și la ocazii speciale sau petreceri festive.

Dacă sunteți iubitori de brânză Feta și arome mediteraneene, încercați și rețeta de brânză Feta cu roșii la cuptor sau salata grecească cu brânză Feta.

Mergi direct la:
  • Ce ne trebuie pentru rețeta de creveți saganaki
  • Cum se pregătesc creveții saganaki
  • Cum se servesc
  • Cum se păstrează
  • Extra-sfaturi pentru cei mai buni creveți Saganaki
  • Întrebări frecvente
  • Alte rețete delicioase cu creveți
  • Cu ce poți servi acești creveți saganaki
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Ce ne trebuie pentru rețeta de creveți saganaki

Vă las mai jos, orientativ lista ingredientelor pentru această rețetă grecească de creveți saganaki, doar ca să vă orientați dacă aveți tot ceea ce vă trebuie sau ce înlocuiri puteți face.

Pentru cantitățile exacte ale ingredientelor, vedeți rețeta completă de la finalul postării, pe care o puteți tipări sau o puteți salva în telefon, ca să o aveți la îndemână atunci când preparați mâncarea.

Banner selgros
  • creveți - puteți folosi atât creveți proaspeți (gri), cât și creveți prefierți (roz)
  • brânză - nu încape discuție, rețeta de creveți Saganaki cere neapărat brânză Feta de oaie sau de capră. Totuși, dacă nu aveți Feta, o puteți înlocui cu o telemea grasă de-a noastră.
  • roșii - mâncarea aceasta se poate face cu roșii proaspete sau cu roșii cuburi din conservă. Dacă folosiți roșii proaspete - cherry sau prunișoare - le puteți tăia cubulețe și să le căliți odată cu ceapa. Dar pentru o aromă mai intensă, mie îmi place să bag roșiile în cuptor pentru câteva minute, cât să se crape și să miroasă puțin a roșii coapte.
  • legume - ceapă uscată, usturoi
  • ulei - firește, pentru un gust autentic mediteraneean, vom folosi ulei de măsline extravirgin
  • alcool - îl folosim în tigaia cu creveți. Eu am folosit în rețetă vin alb, dar grecii folosesc, firește, uzo.
  • condimente - sare, piper râșnit proaspăt, oregano, fulgi de chilli sau ardei iute, pătrunjel și felii de lămâie pentru servit

Cum se pregătesc creveții saganaki

Iată mai jos rețeta pas cu pas pentru cei mai reușiți creveți saganaki la cuptor:

rosii cherry in tava

Într-o tavă micuță puneți 2 linguri de ulei de măsline, apoi roșiile cherry. Rotiți-le puțin în tavă să se îmbrace într-o peliculă de ulei, apoi presărați sare grunjoasă. Dați la cuptor, la 220 de grade pentru 10-15 minute, până când roșiile se coc, se crapă și miros frumos a roșii coapte.

creveti in tigaie

Puneți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați creveții, sare și piper. Apoi vinul alb. Gătiți creveții doar 20-30 de secunde pe fiecare parte, nu mai mult!

ceapa calita in tigaie

Într-o tigaie adâncă care va merge la cuptor puneți 3 linguri de ulei și căliți aici ceapa și usturoiul tocate mărunt, până când ceapa devine translucidă și se înmoaie puțin.

rosii coapte turnate in tigaie

Pasați roșiile coapte cu un pasator pentru cartofi și turnați-le în tavă peste ceapa călită. Tot aici scurgeți și sosul de vin din tigaia cu creveți. Adăugați oregano, piper măcinat și fulgi de chilli și lăsați sosul să se mai gătească 1-2 minute.

Creveti saganaki la cuptor

Dați tigaia deoparte, așezați creveții peste sosul de roșii, apoi brânza Feta sfărâmată. Dați tigaia la cuptor, la 200 de grade pentru 5-10 minute, doar până când se topește brânza Feta.

Creveti saganaki reteta greceasca cu branza feta

Serviți creveții Saganaki imediat, presărați cu pătrunjel proaspăt și cu felii de lămâie.

Sfat: dacă folosiți creveți congelați, lăsați-i să se dezghețe lent, peste noapte la frigider sau dacă vă grăbiți, puneți-i într-un vas cu apă rece.

Cum se servesc

Creveții Saganaki trebuie serviți imediat după ce îi scoateți din cuptor pentru a nu pierde din calitatea gustului și a texturii. De asemenea, asigurați-vă că aveți pâine proaspătă sau prăjită pentru a o înmuia în sosul delicios.

Creveti saganaki reteta greceasca cu branza feta

Cum se păstrează

Este de preferat să gătiți creveți Saganaki doar atât cât puteți mânca imediat. Dacă totuși ați făcut mai mulți și au mai rămas, îi puteți păstra în frigider, într-un recipient etanș, timp de 1-2 zile.

Este important să-i puneți în sosul lor și să-i acoperiți cu acesta pentru a-i menține fragezi și gustoși. Când doriți să îi încălziți, folosiți o tigaie adâncă cu puțin ulei sau, și mai simplu, îi puteți încălzi la cuptor, la 180 de grade pentru 15 minute, cu grijă să nu îi supra-gătiți.

Nu vă recomand să congelați creveții Saganaki, deoarece își pierd savoarea și textura.

Extra-sfaturi pentru cei mai buni creveți Saganaki

  • Dacă folosiți creveți congelați, lăsați-i să se dezghețe lent, peste noapte la frigider sau dacă vă grăbiți, puneți-i într-un vas cu apă rece.
  • Alegeți de la început o tigaie adâncă, pentru a avea suficient spațiu pentru sos, brânză și creveți.
  • Pentru o textură bogată și un gust intens, sosul de roșii trebuie să fie gătit bine: ceapa călită până când se înmoaie, iar roșiile, mai ales dacă sunt proaspete, trebuie gătite până scad și se îngroașă puțin.
  • Brânza Feta este un ingredient important în rețeta de creveți saganaki. Folosiți o brânză de calitate superioară pentru a obține cel mai bun gust și pentru a se topi frumos în cuptor într-un timp scurt.
  • Creveții se gătesc foarte repede. Gătiți în exces, ei își schimbă textura, nu mai sunt fragezi și devin "gumați". Asigurați-vă că îi gătiți maxim 30 de secunde pe fiecare parte. Aveți în vedere că se vor mai găti și în cuptor!
  • Nu țineți mâncarea prea mult în cuptor! Nu vrem să se rumenească, nici să scadă sosul, ci doar să se topească Brânza Feta și să se întrepătrundă aromele, atât!

Întrebări frecvente

Ce sunt creveții Saganaki?

Creveți Saganaki este o rețetă tradițională grecească care constă în creveți prăjiți într-un sos de roșii și brânză feta. Este o rețetă simplă, dar plină de arome și gusturi delicioase.

Ce este brânza Feta și de ce este importantă în rețeta de creveți Saganaki?

Brânza Feta este o brânză sărată, făcută din lapte de oaie sau capră. Este un ingredient important în rețeta de creveți Saganaki deoarece se topește și se amestecă cu sosul de roșii, oferind o aromă și o textură bogată și delicioasă.

Ce este o tigaie Saganaki?

O tigaie Saganaki este o tigaie adâncă și rotundă, similară cu o tigaie de prăjit, dar cu pereții mai înalți. Este folosită în bucătăria grecească pentru a găti diverse preparate, cum ar fi fructe de mare sau brânză Feta cu roșii.

Alte rețete delicioase cu creveți

Iubitori de creveți? Pe Bucate Aromate găsiți și alte rețete la fel de simple și de bune. Iată mai jos câteva dintre ele:

  • creveti cu sos alb
    Creveți cu sos alb. Creveți în stil toscan.
  • paste negre cu creveți și usturoi (
    Paste negre cu creveți și usturoi
  • Salata de creveti cu cuscus
    Salată de creveți cu cușcuș și multe legume
  • Paste cu creveti si sos pesto
    Paste cu creveți și sos pesto - rețetă simplă și rapidă

Cu ce poți servi acești creveți saganaki

Iată cu ce poți întinge în sosul acela delicios de roșii și Feta topită:

  • Pâine cu făină integrală și semințe de in
    Pâine cu făină integrală și semințe de in (cu maia naturală)
  • Focaccia cu masline Kalamata si busuioc
    Focaccia cu măsline Kalamata și busuioc uscat
  • Pâine la tavă cu făină neagră şi seminţe de in
    Pâine la tavă cu făină neagră şi seminţe de in
  • Turte subţiri şi crocante la tigaie
    Turte subţiri şi crocante la tigaie (cu maia naturală)

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Creveti saganaki reteta greceasca cu branza feta

Creveți saganaki - rețeta grecească cu brânză Feta și sos de roșii

Rețeta grecească de creveti Saganaki este combinația perfectă între aroma intensă a roșiilor, brânza Feta cremoasă și prospețimea creveților.
5 from 2 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 20 minutes minutes
Gătire: 20 minutes minutes
Timp total: 40 minutes minutes
Număr de porții: 4
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

tigaie de fontă

Rețeta Video

Ingrediente
 

  • 350 g creveți (proaspeți sau prefierți)
  • 500 g roșii cherry (sau roșii prunișoare)
  • 1 ceapă mare (sau 2 mici)
  • 1 căpățână usturoi (6-8 căței)
  • 100 ml ulei de măsline
  • 50 ml vin alb (sau uzo)
  • 1 lingură oregano uscat
  • 1 linguriță fulgi de chilli (sau ardei iute - opțional)
  • sare și piper
  • 150 g brânză Feta
  • pătrunjel (pentru servit)
  • felii de lămâie (pentru servit)

Instrucțiuni de preparare
 

  • Într-o tavă micuță puneți 2 linguri de ulei de măsline, apoi roșiile cherry. Rotiți-le puțin în tavă să se îmbrace într-o peliculă de ulei, apoi presărați sare grunjoasă. Dați la cuptor, la 220 de grade pentru 10-15 minute, până când roșiile se coc, se crapă și miros frumos a roșii coapte.
  • Puneți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați creveții, sare și piper. Apoi vinul alb. Gătiți creveții doar 20-30 de secunde pe fiecare parte, nu mai mult!
  • Într-o tigaie adâncă care va merge la cuptor puneți 3 linguri de ulei și căliți aici ceapa și usturoiul tocate mărunt, până când ceapa devine translucidă și se înmoaie puțin.
  • Pasați roșiile coapte cu un pasator pentru cartofi și turnați-le în tavă peste ceapa călită. Tot aici scurgeți și sosul de vin din tigaia cu creveți. Adăugați oregano, piper măcinat și fulgi de chilli și lăsati sosul să se mai gătească 1-2 minute.
  • Dați tigaia deoparte, așezați creveții peste sosul de roșii, apoi brânza Feta sfărâmată. Dați tigaia la cuptor, la 200 de grade pentru 5-10 minute, doar până când se topește brânza Feta.
  • Serviți creveții Saganaki imediat, presărați cu pătrunjel proaspăt și cu felii de lămâie.

Bine de știut:

  • Dacă folosiți creveți congelați, lăsați-i să se dezghețe lent, peste noapte la frigider sau dacă vă grăbiți, puneți-i într-un vas cu apă rece.
  • Alegeți de la început o tigaie adâncă, pentru a avea suficient spațiu pentru sos, brânză și creveți.
  • Pentru o textură bogată și un gust intens, sosul de roșii trebuie să fie gătit bine: ceapa călită până când se înmoaie, iar roșiile, mai ales dacă sunt proaspete, trebuie gătite până scad și se îngroașă puțin.
  • Brânza Feta este un ingredient important în rețeta de creveți saganaki. Folosiți o brânză de calitate superioară pentru a obține cel mai bun gust și pentru a se topi frumos în cuptor într-un timp scurt.
  • Creveții se gătesc foarte repede. Gătiți în exces, ei își schimbă textura, nu mai sunt fragezi și devin "gumați". Asigurați-vă că îi gătiți maxim 30 de secunde pe fiecare parte. Aveți în vedere că se vor mai găti și în cuptor!
  • Nu țineți mâncarea prea mult în cuptor! Nu vrem să se rumenească, nici să scadă sosul, ci doar să se topească Brânza Feta și să se întrepătrundă aromele, atât!
 
Valori nutriționale
Creveți saganaki - rețeta grecească cu brânză Feta și sos de roșii
Valori per porție
Calorii
420
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
32
g
49
%
Colesterol
 
174
mg
58
%
Carbohidrați
 
10
g
3
%
Fibre
 
1
g
4
%
Zahăr
 
4
g
4
%
Proteine
 
24
g
48
%
Vitamina A
 
848
IU
17
%
Calciu
 
267
mg
27
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • pogacele cu untura cu seminte de negrilixa si susan
    Pogăcele fragede cu brânză și untură - rețetă tradițională românească, pas cu pas
  • hummus cu dovlecei si nuci
    Hummus cremos cu dovlecei și nuci - Rețetă rapidă și sănătoasă
  • pasta de ardei copti cu nuci reteta muhammara
    Pastă de ardei copți cu nuci (muhammara) - rețeta de post pentru micul dejun
  • Castron cu salată ciuperci cu maioneză presărată cu pătrunjel.
    Salată de ciuperci cu maioneză dietetică și usturoi - rețeta pas cu pas
110 shares

Comentarii

  1. Raluca Mocanu a zis

    octombrie 02, 2024 at 1:40 pm

    5 stars
    Caut de multă vreme, rețete bune cu creveți. Detaliile date aici sunt foarte utile și m-au ajutat mult. Mulțumesc.

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      octombrie 02, 2024 at 4:16 pm

      Mă bucur foarte mult că v-a plăcut rețeta! Să vă fie de bine!

      Răspunde
5 from 2 votes (1 rating without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x