• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Bucate Aromate
  • Rețete
  • Newsletter
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Newsletter
  • Despre
  • Contact
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Rețete
    • Newsletter
    • Despre
    • Contact
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Acasă » Recipes » Înghețată

    Îngheţată vegană de caise cu cocos şi migdale

    Publicat la 15 iunie 2017 de Iuliana Sbîrnea - Lasă un comentariu - Această postare poate conține linkuri afiliate

    Mergi la rețetă

    Vară, soare şi căldură mare! Cu ce altceva să îmblânzim mai plăcut căldura verii, dacă nu cu o îngheţată vegană de caise cu cocos şi migdale?

    Am pe blog multe reţete de îngheţată, fel de fel: cu friscă, cu cremă de ouă, cu mascarpone, etc. Preferata mea este totuşi îngheţata cu fructe, indiferent ce are la bază.

    Inghetata vegana de caise cu cocos si migdale

    De data asta, inspirată fiind de tortul de îngheţată cu cocos şi căpşuni, am făcut tot o îngheţată vegană folosind însă pulpa aromată şi frumos colorată a caiselor de sezon. Este o reţetă foarte uşoară, atâta doar, trebuie să aveţi în congelator o punguţă cu fructe congelate şi o cutiuţă cu cremă de cocos pe uşa frigiderului. Dacă le aveţi pe acestea, treaba e ca şi rezolvată, nu mai trebuie decât să le învârtiţi de câteva ori la blender şi îngheţata e gata de servit! Vă povestesc mai jos 😉

    Mod de preparare îngheţată vegană de caise cu cocos şi migdale

    Inghetata vegana de caise cu cocos si migdale

    Îngheţată vegană de caise cu cocos şi migdale

    5 from 2 votes
    Tipărește
    Pregătire: 10 minutes
    Timp total: 10 minutes
    Număr de porții: 6 -8

    Ingrediente
     

    • 5-6 caise
    • 1 banană foarte bine coaptă
    • 200 ml cremă de cocos de la frigider (ca aceasta de aici)
    • 2 linguriţe de unt de cocos
    • îndulcitorul preferat (după gust (sirop de arţar, stevia, etc))
    • migdale mărunţite şi fulgi de migdale

    Instrucțiuni de preparare
     

    • Taiaţi fructele felii şi băgati-le la congelator.
    • Când fructele sunt congelate, puneţi-le împreună cu restul ingredientelor din listă într-un blender vertical si mixaţi până obţineţi o compoziţie omogenă şi cremoasă.
    • Serviţi îngheţata imediat, presărată cu migdale mărunţite şi fulgi de migdale, sau păstraţi-o într-o caserolă la congelator.
    • Dacă păstraţi îngheţata la congelator, e bine să o scoateţi cu 15-20 de minute înainte de servire pentru a avea timp să se înmoaie puţin.

    Note:

    1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

    2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

    Ai încercat rețeta? Spune-mi părerea ta în comentarii!

    Inghetata vegana de caise cu cocos si migdale

    Vă doresc zile cu soare din plin, răcorite cu o îngheţată vegană de caise cu cocos şi migdale!

    Alte rețete din aceeași categorie

    • Tort vegan de îngheţată cu cocos şi căpşuni
    • Înghețată de casă cu căpșuni
    • Îngheţată cu banane, cocos şi ghimbir
    • Îngheţată cremoasă de mure

    Reader Interactions

    Lasă un comentariu Anulează răspunsul

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Recipe Rating




    Bara principală

    Sunt Iuliana Sbîrnea, autoarea blogului Bucate Aromate!

    Vei găsi aici peste 1000 de rețete din care să te inspiri, precum și multe articole interesante.
    Dacă ai întrebări, le aștept în comentarii, iar dacă vrei să afli mai multe despre mine și blog, citește aici →

    Cauți o rețetă?

    Rețete de sezon

    • Pastă de ardei kapia pentru iarnă. Bulion de ardei.
    • Ardei iuți în oțet pentru iarnă - cea mai simplă rețetă
    • Chifteluțe din dovlecei cu sos de iaurt și usturoi
    • Mâncare de dovlecei cu orez, cea mai bună și mai ieftină mâncare de vară

    Categorii recomandate

    retete conserve pentru iarna
    Rețete de conserve
    retete de muraturi
    Rețete de murături

    Nou pe blog

    • Tarator - supă rece de castraveți cu iaurt și nuci
    • Paste cu ciuperci și sos de roșii
    • Shakshuka, mâncare simplă cu ouă ochiuri în sos de roșii
    • Ciulama de ciuperci cu smântână și mămăliguță
    • Rețete cu dovlecei
    • Rețete cu caise

    Băuturi reci pentru zile fierbinți

    • Rețeta simplă de limonadă cu aromă și culoare intensă
    • Ayran clasic cu mentă
    • Milkshake cu căpșuni, cremos și răcoritor
    • Smoothie cu piersici și busuioc roșu

    Mai multe rețete →

    Torturi festive

    • Entremet cu ricotta, zmeură şi iaurt
    • Tort muşuroi de cârtiţă cu banane și cremă mascarpone
    • Tort cu blat brownie, cremă de ciocolată şi trandafiri
    • Tort de mere caramelizate și blat de pandișpan

    Mai multe rețete de tort →

    Abonează-te pe YouTube!

    Bucate Aromate youtube

    Descarcă gratuit mini-cărțile de bucate!

    ebooks gratuite

    Footer

    ↑ SUS ↑
    • Politica cookies
    • Politica de confidențialitate

    • Contact
    • Blog
    • FAQ

    Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).


    Copyright © 2022 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.