Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Torturi

Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală

Publicat la 12 februarie 2021 de Iuliana Sbîrnea - 10 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

1981 shares
Mergi la rețetă Vezi rețeta video

Rețeta de tort Diplomat cu fructe și frișcă, îmbrăcat în pișcoturi se șampanie. Un tort ușor, pe gustul tuturor, potrivit în orice ocazie.

Tortul Diplomat este unul dintre torturile cele mai iubite ale românilor, martor al multor evenimente și sărbători din viețile noastre.

Că e Crăciun, Paște sau onomastica cuiva, un Diplomat e întotdeauna desertul potrivit cu care mergi la fix pentru că e ușor, cremos, foarte aspectuos și pe gustul tuturor.

Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală_felie

Fiind înconjurat de pișcoturi de șampanie, face parte din categoria acelor rețete de deserturi fără coacere care sunt mereu la mare căutare și pe bună dreptate, căci ne scutesc de o parte din muncă.

Totuși, nu orice desert fără coacere este un desert ușor de făcut, iar eu știu câteva persoane cărora acest tort le-a dat ceva bătăi de cap. Diplomatul are câteva mici secrete de care trebuie să ții cont dacă vrei să fii sigur că fructele stau toate la locul lor atunci când tai tortul și că pișcoturile nu cad ca popicele la prima atingere. Le veți afla pe toate din rețeta pas cu pas de mai jos sau din rețeta video 😉

Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală

Esențiale pentru reușita unui tort Diplomat

  • Un inel metalic de tort - folosim doar inelul, nu și baza metalică a formei. E drept că se poate construi tortul în orice vas căptușit cu folie alimentară și să îl răsturnăm după ce se întărește crema, dar personal, nu știu de ce, nu îmi place modul acesta de lucru.
  • Un platou plat, potrivit ca mărime. Dacă niciunul nu se potrivește, puteți folosi o tavă din carton, de unică folosință, așa cum am folosit eu.
  • Pișcoturi de șampanie sau puteți face voi două blaturi subțiri din pandișpan pe care să le folosiți sus și jos, de exemplu. În cazul acesta nu mai avem un desert fără coacere.
  • Gelatina nu are cum să lipsească din rețeta aceasta și vă recomand să folosiți foi, nu granule.
  • Coajă de portocală confiată. Este unul dintre ingredientele obligatorii în acest tort. Fără ea, nu există tort Diplomat. Găsiți pe blog și pe canaluld e YouTube rețeta mea de coajă de portocală confiată. Dacă nu vreți sau poate nu mai aveți timp să o faceți acasă, o puteți cumpăra online de aici .
  • Frișcă naturală, cremoasă și cu gust lăptos. Mi-e de neconceput să facă cineva tortul acesta atât de fin și de cremos cu așa-zisa "frișcă vegetală.
  • Vanilie naturală în cremă pentru că are o aromă subtilă și plăcută. Fie că folosiți zahăr vanilat Bourbon, păstaie de vanilie sau extract natural de vanilie, important este să nu folosiți esențe sintetice sau zahăr vanilinat care domină cu aroma lui chimică toate celelalte arome fine din acest tort.

Ce fructe se folosesc la tortul Diplomat?

Vom dori să folosim fructe diferite și divers colorate pentru ca vrem să avem o secțiune frumoasă și de asemenea un decor vesel.

Așa cum veți citi pe plicurile cu gelatină, există anumite fructe care în stare proaspătă conțin anumite enzime care nu vor permite gelatinei să se închege. Printre acestea sunt enumerate tocmai acele fructe pe care noi am fi foarte tentați să le folosim pentru ca au culori frumoase și arome deosebite: papaia, kiwi, ananas, mango. Le putem folosi, dar nu crude!

Am explicat într-un articol pe blog cum se folosește gelatina și care sunt riscurile să nu se întărească.

Atenție și la fructele care oxidează ușor și care vor avea un aspect tare neplăcut: banane sau chiar mere sau pere.

Fructele de pădure sunt minunat colorate și aromate, dar imaginați-vă puțin cam ce se întâmplă dacă puneți zmeură și afine în cremă. Fructele vor păta crema, iar culorile se vor amesteca acolo într-un mod pe care nu îl veți putea controla sau corecta.

Așadar, ca să nu riscăm nimic, după mine, cel mai sigur este să folosim fructe din compot. Eu am cumpărat o cutie mare de 800 g cu mix de fructe și a fost perfectă. Am avut 500 g de fructe pentru tort, iar siropul l-am folosit pentru înmuiat pișcoturile de șampanie.

În schimb, la decor, mai ales dacă le puneți peste un strat generos de frișcă, puteți folosi orice fructe doriți. Măcar acolo aveți mână liberă! 🙂

Cum se face crema pentru un tort Diplomat cu fructe și frișcă

Umplutura tortului de astăzi pleacă de la o cremă de ouă fiartă pe baie de abur și aromatizată cu vanilie.

În această cremă vom dizolva gelatina, apoi o vom amesteca cu frișca naturală și cu o parte din fructe.

Va rezulta o cremă fină, mătăsoasă, aerată și răcoritoare.

Mod de preparare tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală

Veți găsi mai jos rețeta pas cu pas în format scris, pe care o puteți scoate la imprimantă ca să o aveți la îndemână sau dacă doriți să o păstrați la colecția voastră de rețete.

În caz de nevoie, dacă nu ați mai lucrat cu frișcă naturală, puteți citi aici cum se bate corect frișca din smântână.

La finalul rețetei scrise veți găsi și rețeta în format video postată pe canalul de YouTube al blogului. Acolo puteți vedea exact cum am procedat eu cu pișcoturile de șampanie, cu fructele și cum am pregătit crema.

Iar dacă vă plac rețetele video, vă recomand să vă abonați la canalul de YouTube pentru că săptămânal public acolo 2 rețete noi. Click aici pentru abonare!

tort cu frișcă și pișcoturi de șampanie
tort cu frișcă și fructe

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală_felie

Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală

Rețeta de tort Diplomat cu fructe și frișcă, îmbrăcat în pișcoturi se șampanie. Un tort ușor, pe gustul tuturor, potrivit în orice ocazie.
5 from 22 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 30 minutes minutes
Gătire: 5 minutes minutes
la rece: 8 hours hours
Timp total: 8 hours hours 35 minutes minutes
Număr de porții: 10
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

formă rotundă cu inel
mixer Breville
mixer de mână

Rețeta Video

Ingrediente
 

baza și marginile tortului - formă cu diametrul de 24 cm

  • aprox. 32 buc pișcoturi de șampanie
  • 150 ml sirop din compot

crema Diplomat

  • 600 ml smântână pentru frișcă ((min. 32% grăsime))
  • 5 ouă
  • 160 g zahăr
  • un praf de sare
  • 2 linguri extract de vanilie
  • 30 g gelatină foi

fructe

  • 100 g stafide
  • 500 g cocktail de fructe din compot
  • 50 g coajă confiată de portocale
  • 20 ml rom (pentru înmuiat stafidele)

decor

  • 400 ml smântână pentru frișcă ((min. 32% grăsime))
  • 40 g zahăr pudră
  • aprox. 100 g fructe proaspete la alegere

Instrucțiuni de preparare
 

pregătiri

  • Puneți la rece smântâna pentru frișcă, bolul și telurile cu care veți bate smântâna.
  • Puneți stafidele la înmuiat în apă cu rom cât să le depășească.
  • Puneți fructele din compot să se scurgă într-o sită. Nu aruncați siropul!
  • Tăiați mărunt coaja confiată de portocale.

cum montăm fursecurile în forma de tort

  • Așezați inelul metalic pe un platou potrivit ca mărime.
  • Înmuiati pișcoturile pentru 1 secundă în siropul de la compot și le așezați vertical, în interiorul cercului metalic. Aveți grijă să le așezați pe toate în aceeași poziție, adică cu partea presărată cu zahăr în exterior, ca să se vadă frumos la final.
  • După ce ați terminat de așezat fursecurile pentru exteriorul tortului, așezați pișcoturi și pe fundul platoului. Acestea vor rigidiza toată structura și vor constitui baza tortului. Încercați să nu lăsați goluri, rupeți pișcoturile la dimensiunea necesară și acoperiți toate spațiile.

fructele

  • Scurgeți stafidele de romul în care au stat.
  • Într-un castron amestecați fructele din compot cu stafidele și coaja de portocală confiată. Trebuie să le aveți la îndemână atunci când montați tortul.

crema Diplomat

  • Pregătiți 2 oale care să intre una într-alta. În oala mare puneți apă la fiert. Fundul oalei mai mici nu trebuie să atingă nivelul apei.
  • În oala mai mică spargeți cele 5 ouă.
  • Peste ouă puneți zahărul și sarea. Amestecați puțin cu un tel de mână.
  • Puneți oala cu ouă peste oala mai mare în care fierbe apa.
  • Amestecați continuu cu un tel de mână până când zahărul este complet dizolvat iar crema de ouă se deschide la culoare și dă semne că începe să se îngroașe. În acel moment dați cratița deoparte. Ouăle trebuie să fie fierbinți, dar să nu fiarbă, să nu se gătească. Toată operațiunea ar trebui să dureze undeva cam între 5 și 8 minute.
  • Nu aruncați apa caldă din oală, e posibil să aveți nevoie de ea mai târziu!
  • Lăsați crema de ouă să se răcorească puțin, dar nu de tot. Din când în când mai amestecați în ea cu un tel de mână ca să nu facă pojghiță deasupra.
  • Puneți foile de gelatină la înmuiat în apă rece cât să le acopere pentru 5 minute.
  • Între timp bateți smântâna până devine frișcă fermă care nu cade de pe teluri.
  • La acest moment crema de ouă ar trebui să se fi răcorit puțin, dar să nu fie rece de tot. Puneți în ea extractul de vanilie și amestecați.
  • Stoarceți foile de gelatină și puneți-le în crema de ouă. Amestecați să se dizolve.
  • Aduceți aproape: inelul de tort cu pișcoturile montate, castronul cu fructele pregătite, crema de ouă (cu gelatina în ea) și bolul cu frișcă.
  • Atenție! din acest moment trebuie să vă mișcați foarte repede ca să nu se întărească crema.
  • Aveți, așadar, de amestecat o cremă de ouă călduță, o frișcă foarte rece și fructe. Dacă amestecați pur și simplu crema de ouă cu frișca, gelatina va acționa imediat în contact cu frișca rece și se va întări instantaneu.
  • Puneți puțină frișcă în crema de ouă ca să răciți amestecul. Cam 2 linguri mari de frișcă. Amestecați energic după fiecare. Abia după aceea turnați toată crema de ouă în bolul cu frișcă și omogenizați.
  • Puneți apoi în cremă cam ¼ din cantitatea de fructe și amestecați.
  • Dacă puneți toate fructele în cremă, când veți turna crema în formă, fructele se vor duce la fund și nu veți avea o secțiune frumoasă a feliei de tort. De aceea vom turna alternativ în formă, straturi de cremă și de fructe.

umplerea tortului cu cremă

  • Începem imediat să turnăm ¼ din cremă în formă, apoi ⅓ din fructe, iar ¼ din cremă, apoi ⅓ din fructe și tot așa. Deasupra, ultimul strat va fi de cremă. Nivelăm rapid și cu atenție după fiecare strat de cremă ca să nu rămână goluri de aer.
  • Veți observa că e din ce în ce mai greu de lucrat cu crema pentru că are tendința de a se întări.
  • Dacă cumva se întărește atât de tare încât să nu mai puteți lucra cu ea, există 2 soluții să o înmuiem ca să ne putem termina treaba: fie o încălziți puțin la bain marie (de aceea am spus să păstrați apa caldă din oală), fie o încălziți 10-20 de secunde la microunde. Atenție să nu o încălziți prea mult, să nu ajungă la fierbere pentru că se distruge gelatina!
  • După ce ați terminat de pus toate fructele și de turnat toată crema, dați tortul la frigider pentru cel puțin 6 ore sau cel mai sigur, de pe o zi pe alta.

decor

  • A doua zi bateți cei 400 ml de smântână cu cele 40 g de zahăr pudră până obțineți o frișcă fermă, care își menține frumos forma.
  • Decorați tortul cu frișcă, folosind un poș cu dui stelat. Peste frișcă puneți felii de fructe proaspete.
  • Acum tortul e gata de servit. Poftă bună!
Valori nutriționale
Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală
Valori per porție
Calorii
556
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
40
g
62
%
Colesterol
 
226
mg
75
%
Carbohidrați
 
46
g
15
%
Fibre
 
2
g
8
%
Zahăr
 
31
g
34
%
Proteine
 
8
g
16
%
Vitamina A
 
1789
IU
36
%
Calciu
 
87
mg
9
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!
Tort Diplomat cu fructe și frișcă naturală

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • Tort Paradis cu cremă de brânză (urdă) și fructe din compot
    Tort Paradis cu cremă de brânză și fructe – rețetă ușoară pentru ocazii speciale
  • tort cu crema de vanilie si blat cu cacao
    Tort cu cremă de vanilie și blat de cacao
  • tort rapid cu biscuiti lotus
    Tort rapid cu biscuiți - gata în 30 de minute, fără ouă și fără coacere
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
1981 shares

Comentarii

  1. Claudia a zis

    august 10, 2024 at 3:22 pm

    5 stars
    Tortul diplomat l-am facut de ziua baiatului meu, a împlinit 18 ani.
    A avut un succes fantastic, toți invitatii l-au apreciat.
    Multumesc ptr reteta.

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      august 10, 2024 at 3:35 pm

      Mă bucur foarte mult că a ieșit bine tortul! Să vă trăiască băiatul și să fie sănătos!

      Răspunde
  2. Catalina Iantschi a zis

    mai 16, 2024 at 11:13 pm

    5 stars
    Rețeta este simpla iar tortul a ieșit bestial!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      mai 17, 2024 at 6:59 am

      Mă bucur foarte mult! Să îl mâncați sănătoși!

      Răspunde
  3. Elena Dolniceanu a zis

    decembrie 31, 2023 at 1:15 pm

    5 stars
    Multumesc pentru reteta, foarte bine a iesit. Am folosit prima data gelatina foi si am adaptat cantitatea. Am gasit Gelatina Platinum (se pare ca sunt diferite nivele de gelificare si Platinum e cel mai puternic). Am folosit 10 foi, aproximativ 15 grame.
    E mai usor de lucrat cu gelatina foi decat granule, o sa caut numai foi in viitor.
    Un an nou fericit, la multi ani!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      ianuarie 01, 2024 at 10:43 am

      Mă bucur că a ieșit bine tortul! La mulți ani! Numai bucurii în 2024!

      Răspunde
  4. Claudia zavada a zis

    mai 14, 2023 at 9:20 pm

    Nu pot sa cred,a ieșit delicios,va mulțumesc din suflet pt retetă!❤

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      mai 14, 2023 at 9:53 pm

      Mă bucur foarte mult că a ieșit bine! Felicitări! Să îl mâncați sănătoși!

      Răspunde
  5. Mirela Loncar a zis

    februarie 17, 2023 at 3:03 pm

    5 stars
    Doamna Sbirnea, fac tortul pentru a 3 a oara dupa reteta dumneavoastra. Familia si prietenii nu mai vor alta reteta...doar asta! Nu e foarte dulce si are o aroma senzationala!! Va multumesc

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      februarie 17, 2023 at 3:54 pm

      Ce bucurie îmi faceți!
      Vă mulțumesc tare mult pentru mesaj!

      Răspunde
5 from 22 votes (18 ratings without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x