Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Rețete cu vișine sau cireșe

Prăjitură pufoasă cu vișine sau cu cireșe

Publicat la 29 iunie 2021 de Iuliana Sbîrnea - 27 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

2543 shares
Mergi la rețetă Vezi rețeta video

Oricând ți-e poftă de ceva dulce și bun, încearcă această prăjitură pufoasă cu vișine sau cireșe. Spornică, ieftină și cu ingrediente puține.

Întotdeauna e bine venită o rețetă simplă și bună de prăjitură cu fructe, nu-i așa? Mai ales dacă este ieftină, se face ușor și dacă e incredibil de pufoasă! Și cum în perioada asta avem mare belșug de vișine și cireșe, acestea sunt vedetele rețetei de astăzi 🙂

prajitura cu visine

De ce este atât de pufoasă această prăjitură cu vișine?

Cred că se vede foarte bine în fotografii cât de frumos a crescut aluatul acestei prăjituri. Ce o face atât de incredibil de pufoasă? Ei bine, în procesul de preparare am folosit cele 2 arme pe care le avem la îndemână atunci când vine vorba de aluaturi: praful de copt și aerul înglobat prin mixare, atât în albușuri, cât și în gălbenușuri.

Cu toate că e atât de pufos, acest aluat nu este deloc uscat, fad sau înecăcios. Laptele și uleiul din compoziție îl fac să fie fraged și ușor umed. În plus, am aromatizat compoziția cu coajă rasă de lămâie și vanilie naturală și amândouă se simt minunat în prăjitură.

Cum se păstrează prăjitura pufoasă cu vișine

Ce îmi mai place mie la această prăjitură pufoasă cu vișine e faptul că nu are nevoie de condiții speciale de păstrare. Nu trebuie îmbrăcată in folie alimentară, nici ținută la frigider, ci se simte foarte bine pe blatul din bucătărie, la temperatura camerei.

Fiind atât de aerată, dar și datorită laptelui și uleiului din aluat, nu se usucă, ci se păstrează proaspătă și delicioasă timp de 3-4 zile. Bine, asta dacă rezistă nemâncată atât de mult.

Rezistă perfect și la congelator, ambalată într-o caserola cu capac etanș care să o ferească de mirosuri. O puteți congela pentru 2-3 luni, iar când doriți să o serviți e suficient să o lăsați pe blatul din bucătărie până când ajunge la temperatura camerei. De exemplu de seara până dimineața.

scoatem samburii

Cu ce alte fructe putem face această prăjitură? Se pot folosi fructe congelate?

Puteți folosi orice alte fructe vă plac sau aveți la îndemână: caise, piersici, mere, boabe de struguri, zmeură, afine, etc. Firește, dacă folosiți fructe mai mari, va trebui să le tăiați felii sau cuburi potrivite ca mărime.

Da, se pot folosi și fructe congelate. Nu este nevoie să le congelați înainte de a le pune în aluat, dar neapărat să le îmbrăcați în făină, așa cum am explicat în rețeta de mai jos, ca să rămână frumos în aluat și să nu se ducă la fund.

Alte rețete de prăjituri cu fructe, simple și delicioase

Nu știu voi ce părere aveți, dar pentru mine prăjiturile cu fructe sunt cele mai bune. Și cu cât au mai multe fructe, cu atât mai bine! Așa că am strâns pe blog o întreagă colecție de astfel de rețete. Vă las mai jos câteva sugestii pe care sper să le încercați:

  • Brioșe pufoase cu fructe de pădure
  • Prăjitură cu iaurt și fructe
  • Prăjitură rapidă cu cremă de brânză și căpșuni (sau alte fructe)
  • Tartă rapidă cu caise și afine
  • Clafoutis cu cireșe

Mod de preparare prăjitură pufoasă cu vișine sau cireșe (VIDEO inclus)

prajitura cu visine

Prăjitura de azi se face foarte ușor, dar întotdeauna e util să poți urmări într-un videoclip modul de preparare, mai ales că ai ocazia să beneficiezi și de câteva extra-sfaturi 😉 Veți găsi mai jos atât varianta scrisă a rețetei, cât și pe cea în format video.

Dacă vă sunt de folos rețetele video, abonați-vă la canalul de YouTube ca să nu ratați niciuna! Postez rețete video noi în fiecare săptămână. Click aici pentru abonare!

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

prajitura cu visine

Prăjitură pufoasă cu vișine sau cireșe

Oricând ți-e poftă de ceva dulce și bun, încearcă această prăjitură pufoasă cu vișine sau cireșe. Spornică, ieftină și cu ingrediente puține.
4.93 from 52 votes
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 15 minutes minutes
Gătire: 30 minutes minutes
Timp total: 45 minutes minutes
Număr de porții: 8
Autor: Iuliana Sbîrnea

Echipamente necesare

clește pt sâmburi
clește pt. sâmburi
mixer Breville
mixer de mână
hârtie de copt
tavă de copt

Rețeta Video

Ingrediente
 

  • 200 g vișine sau cireșe, cântărite fără sâmburi
  • 1 lingură făină pentru pudrat vișinele

aluatul - pentru o tavă de aprox. 22x22 cm

  • 5 ouă
  • 150 g zahăr
  • un praf de sare
  • 1 linguriță coajă rasă de lămâie
  • 10 g zahăr Bourbon ((sau 1 linguriță extract de vanilie))
  • 120 ml lapte 3,5% grăsime
  • 100 ml ulei
  • 320 g făină
  • 10 g praf de copt

pentru servit

  • opțional - zahăr pudră

Instrucțiuni de preparare
 

  • Aprindeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtie de copt în tavă.
  • Spălați vișinele, îndepărtați sâmburii și codițele.
  • Presărați vișinele cu o lingură de făină și amestecați, apoi le lăsați deoparte cât timp vă ocupați de aluat.
  • Separați ouăle: albușurile într-un castron mai mic, gălbenușurile într-un castron mai mare.
  • Puneți un praf de sare peste albușuri și le mixați până devin spumă fermă ca la bezea.
  • Separat, mixați gălbenușurile împreună cu zahărul și zahărul Bourbon până când se deschid la culoare și își măresc volumul.
  • Adăugați uleiul, puțin câte puțin, mixând continuu, apoi laptele și coaja rasă de lămâie.
  • Cerneți făina și praful de copt peste spuma de gălbenușuri și o încorporați cu un tel de mână.
  • La final, tot cu un tel de mână, încorporați spuma de albușuri.
  • Turnați aluatul în tavă, peste hârtia de copt, nivelați și deasupra așezați vișinele trecute prin făină.
  • Dați tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până când prăjitura este ușor rumenită și trece testul cu scobitoarea.
  • Scoateți prăjitura din tavă ajutându-vă de hârtia de copt și lăsați-o să se răcească pe un grătar.
  • Tăiați prăjitura cuburi și opțional, o puteți presăra cu zahăr pudră.
  • Prăjitura se păstrează la temperatura camerei și se menține proaspătă timp de 3-4 zile.
Valori nutriționale
Prăjitură pufoasă cu vișine sau cireșe
Valori per porție
Calorii
359
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
13
g
20
%
Colesterol
 
2
mg
1
%
Carbohidrați
 
55
g
18
%
Fibre
 
2
g
8
%
Zahăr
 
24
g
27
%
Proteine
 
5
g
10
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!
prajitura cu visine

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • Reteta de compot de cirese pentru iarna
    Compot de cireșe sau de vișine pentru iarna
  • Gem de visine intregi pe paine cu unt
    Gem de vișine întregi cu puțin zahăr
  • Reteta placinta cu visine si iaurt grecesc
    Plăcintă cu vișine și iaurt grecesc
  • Pasca cu visine. Cheesecake cu visine.
    Cheesecake cu vișine la cuptor. Pască cu vișine.
2543 shares

Comentarii

  1. Veronica a zis

    iunie 15, 2024 at 7:58 am

    5 stars
    Am facut aceasta prajitura dar am drublat cantitatile , si am pus deasupra amestecat cu patina cacao si am adaugat in aluatul alb visine si deasupra nectarine!, o bunatate!!! Aerata si delicata ,nu ma asteptam sa iasa atata de buna, deoarece mai mereu mi se lasau prajiturile si ieseau crude la.mijloc:(. Voi mai incerca si alte retete . Va multumesc!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      iunie 15, 2024 at 8:41 am

      Mă bucur mult să aud că v-a ieșit prăjitura atât de bine și că ați experimentat cu succes! Sună absolut delicios! Sper să încercați și alte rețete de pe blog și să vă bucurați de fiecare dintre ele. Vă mulțumesc pentru feedback. Mult succes în continuare!

      Răspunde
      • Alina Sandulescu a zis

        septembrie 07, 2024 at 9:55 pm

        1 star
        Nu pot sa cred, aceste recenzii vi le-ati pus dumneavoastra? La cantitatea de faina de 320 g!! 320g?? Are consistenta unui aluat de paine! Apoi trebuie adaugat albusul spuma? Pai si cum se amesteca aluatul de paine cu albusurile spuma? Iar 10 g de praf de copt se simt rau la gust! Imi pare rau ca am muncit atat impreuna cu copilul si a iesit o dezamageala de tarta.

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea a zis

          septembrie 08, 2024 at 7:23 am

          Îmi pare rău pentru eșecul dumneavoastră. Poate ați cântărit ceva greșit sau nu știu... Aveți și varianta video unde vedeți exact cum se face și cum iese. Când prăjitura iese atâtor cititori și abonați de pe YouTube, nu are cum să fie vina rețetei.

          Răspunde
  2. Ancadina a zis

    iunie 01, 2024 at 1:41 am

    Cred ca este foarte buna. Eu traiesc in Canada si nu am gasit visine proaspete doar congelate.As vrea sa stiu daca fructele congelate trebuiesc decongelate inainte de a le folosi. Multumesc pentru raspuns.

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      iunie 01, 2024 at 6:39 am

      Fructele mai mici, de exemplu coacăze sau afine se pot folosi și congelate. Dar vișinele sunt mari și grele, conțin mai multă apă care ar umezi excesiv aluatul. Eu le las să se dezghețe într-o sită ca să se scurgă bine de lichid și apoi le tăvălesc prin făină. Succes!

      Răspunde
    • Cristian a zis

      iulie 01, 2024 at 2:12 pm

      Puteti gasi visine si in Canada.Nu stiu in ce zona stati insa in Montreal sunt:
      https://www.marchespublics-mtl.com/produits/cerise-griotte/

      Răspunde
  3. Gligor a zis

    octombrie 25, 2023 at 9:44 pm

    Foarte bună!Mulțumesc mult pentru rețetă!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      octombrie 26, 2023 at 6:57 am

      Cu drag! Mă bucur că v-a plăcut!

      Răspunde
  4. Liana a zis

    iulie 01, 2023 at 1:35 am

    Niciodată nu mi-a ieșit o prăjitură cu fructe așa pufoasa și totuși aerata . Mulțumesc mult pt rețetă.

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      iulie 01, 2023 at 7:32 am

      Cu mult drag! Mă bucur mult că a ieșit bine prăjitura și că vă place! Vă aștept cu drag să încercați și alte rețete 🙂

      Răspunde
  5. Lorena Drăgoi a zis

    iunie 09, 2023 at 9:25 am

    Aveam poftă de ceva bunuț și aseară m-am apucat de prăjitura asta, pentru prima dată. A ieșit suuuuuper, ca toate prăjiturile de la tine, Iuliana! Mulțumesc!

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      iunie 09, 2023 at 11:47 am

      Ce mă bucur, Lori! Te pup cu drag!

      Răspunde
  6. Lucia a zis

    decembrie 31, 2022 at 12:39 pm

    O mizerie!
    Am zis sa schimb reteta pe care o fac de ani de zile.Am stricat o groaza de ingrediente.Nu înțeleg cum puteți sa mâncați asa ceva.

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      decembrie 31, 2022 at 1:37 pm

      O mizerie este doar comentariul dumneavoastră în care nu spuneți de fapt nimic. Ar fi ajutat să scrieți cum e prăjitura: prea dulce, prea acră, n-a crescut, s-a ars, a explodat, ce anume nu v-a ieșit?

      Răspunde
  7. Corina a zis

    februarie 25, 2022 at 5:08 pm

    Mulțumesc pentru recetä

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      februarie 25, 2022 at 5:11 pm

      Cu mult drag!

      Răspunde
      • Diana a zis

        iunie 10, 2023 at 12:34 pm

        5 stars
        Super reteta.

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea a zis

          iunie 10, 2023 at 3:01 pm

          Tare mult mă bucur că ați încercat rețeta și că v-a plăcut! Mulțumesc mult pentru feed-back!

          Răspunde
      • Simona Guja a zis

        iunie 24, 2024 at 10:23 am

        5 stars
        Minunata! Nu m-am straduit prea tare in privinta gramelor caci ouale pot avea calibre diferite si faina se comporta usor diferit, am folosit unt moale in loc de ulei, are aroma mai fina. Am redus putin din zahar, dupa obisnuinta papilelor noastre, e mai sanatos. In rest am respectat totul si a fost grozava.

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea a zis

          iunie 24, 2024 at 10:43 am

          Dragă Simona, mă bucur foarte mult că ai adaptat rețeta după preferințe și că a ieșit grozavă! Untul moale adaugă într-adevăr o aromă delicată, iar reducerea zahărului este întotdeauna o alegere sănătoasă. Mulțumesc pentru feedback și te aștept cu drag să încerci și alte rețete de pe blog!

          Răspunde
  8. Corina a zis

    februarie 25, 2022 at 5:02 pm

    5 stars
    Múltiples pt receta, este pentru prima data cind i mi inse asa crescuta si pufoasa dar cred ca ceva nu am facut bine pt ca visinele mi au ramas deasupra

    Răspunde
    • Iuliana Sbîrnea a zis

      februarie 25, 2022 at 5:11 pm

      Mă bucur că a ieșit bine. Faptul că vișinele au rămas deasupra arată că ați bătut foarte bine ouăle. Era mai rău dacă se duceau la fund.

      Răspunde
      • Sanda B. a zis

        septembrie 09, 2024 at 4:13 pm

        5 stars
        Excelenta prajitura!! A iesit exact ca in fotografie!De mult timp nu mai facusem o prajitura cu cirese, asa ça am décongélat si m'am pus pe treaba:am respectat gramajul si ingrédient ele. A iesit o bunatate si FF aspectoasa, pufoasa. Merge f bine cu cirese congélate.Multumesc pt reteta!

        Răspunde
        • Iuliana Sbîrnea a zis

          septembrie 09, 2024 at 4:25 pm

          Mă bucur foarte mult că a ieșit bine! Să o mâncați sănătoși!

          Răspunde
  9. STANCU MIRELA a zis

    iunie 29, 2021 at 8:25 am

    BUNA ZIUA !
    Imi plac foarte mult retetele dumneavoastra, as dori sa intreb pentru prajitura cu visine ce tava a-ti folosit , ce dimensiune are se vede ca este patrata, oare eu daca am tava de 23x33 este bun gramajul pentru prajitura?
    Va doresc o zi frumoasa.

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      iunie 29, 2021 at 8:32 am

      Mulțumesc mult pentru aprecieri!
      Tava mea a avut 22x22 cm. Puteți face prăjitura și în tava pe care o aveți dar nu va ieși la fel de înaltă ca a mea.
      Dacă o doriți la fel de înaltă, ar trebui să adaptați cantitățile cam o dată și jumătate față de cât am folosit eu.
      Succes!

      Răspunde
4.93 from 52 votes (46 ratings without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x