• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Bucate Aromate

reţete simple pentru familie şi prieteni




  • Prima pagină
  • Reţete
  • Despre
    • Autoarea blogului
    • Colaboratori
    • Politica Cookies
    • Politica de confidenţialitate
  • Resurse
    • eBooks gratuite
    • Articole utile
    • Reportaje, călătorii
  • Întreabă-mă
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
  • Aperitive
  • Supe şi ciorbe
  • Feluri de bază
    • Mâncăruri cu carne
    • Gata în 30 de minute
    • Rețete de post
    • Reţete cu peşte şi fructe de mare
    • Rețete vegetariene
    • Salate
    • Paste şi pizza
    • Tarte sărate
  • Deserturi
    • Checuri, cozonac, brioşe
    • Deserturi de casă
    • Deserturi de post
    • Fursecuri, biscuiţi, cornuleţe
    • Îngheţată şi deserturi la pahar
    • Prăjituri şi tarte
    • Torturi
  • Băuturi
  • Pâine de casă
  • Conserve
  • Cum se face?

Terci de ovăz (porridge) cu banane şi nuci

6 septembrie 2016 by Iuliana 9 Comments

Mergi direct la rețetă

Vine o vreme când inevitabil se întoarce roata şi “oul ajunge să înveţe pe găină“. Aşa se face că am învăţat să fac porridge de la copilul meu. Porridge e un mic dejun tradiţional englezesc, iar reţeta de bază conţine fulgi de ovăz, lapte şi un praf de sare. Da, atât e de simplu! Englezii îşi iubesc atât de mult porridge-ul , încât de exemplu fiul meu îl primeşte gratuit la micul dejun la firma din Anglia unde lucrează. Li se serveşte varianta de bază şi fiecare adaugă topinguri după bunul plac: fructe de pădure sau de sezon, nuci, seminţe, miere, scorţişoară, fulgi de ciocolată, cocos, etc.

Auzisem de porridge, dar nu ştiam prea bine ce este. Îmi imaginam că e o reţetă mai elaborată, nu…un simplu terci 😀 Până la urmă însă, e atât de uşor de făcut, atât de bun şi de hrănitor încât mă şi mir cum de mi-a luat atâta timp să aflu de existenţa lui.

terci de ovaz (porridge) cu banane si nuci

Despre fulgii de ovăz ştim că au indice glicemic mic, deci vestea bună e că nu îngraşă (depinde totuşi cu ce îi combini) şi în plus ţin de foame o perioadă lungă de timp. Mai ştim şi că stimulează digestia, deci uite-aşa începem să înţelegem ce mic dejun sănătos e terciul ăsta de ovăz. Nu ne mai rămâne decât să-i alegem toppingurile, iar partea cea mai frumoasă a unui mic dejun luat împreună cu familia reunită este că fiecare îşi poate pune în castron, peste ovăzul fiert în lapte, exact ceea ce îi place.

Eu m-am oprit azi la varianta cea mai simplă şi la îndemâna oricui: banane, nuci româneşti şi un pic de scorţişoară. Un fir de miere turnat peste toate astea mi-a desăvârşit capodopera culinară.

Şi mai am o veste bună: porridge este minunat de bun şi în varianta de post sau vegetariană, cum vreţi s-o numiţi. Ovăzul se poate fierbe în lapte vegetal (de cocos, de migdale, de soia, etc.) sau chiar în apă. De fapt pe vremuri, englezii în apă îl fierbeau, nu în lapte.

Sper că v-am convins să îi daţi porridge-ului o şansă la micul dejun. Acum rămâne doar să facem un concurs de toppinguri. Cine vine cu cea mai inedită şi mai delicioasă combinaţie? Eu între timp am descoperit cât de minunată este şi reţeta de porridge cu zmeură şi migdale 😉

terci de ovaz (porridge) cu banane si nuci

Mod de preparare terci de ovăz (porridge) cu banane şi nuci

terci de ovaz (porridge) cu banane si nuci
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest

Terci de ovăz (porridge) cu banane şi nuci

Preparare5 mins
Gătire10 mins
Timp total15 mins
Categorie: Deserturi
Porții: 2
Autor: Iuliana S. / bucate-aromate.ro

Ingrediente

  • 500 ml de lapte de vacă sau vegetal
  • 120 g de fulgi de ovăz fini
  • un praf de sare
  • 2 banane
  • o mână de nuci
  • 2-3 linguriţe de miere
  • scorţişoară după gust

Mod de preparare

  • Se pune laptele la fiert împreuna cu sarea.
  • Când laptele începe să se umfle, se adaugă fulgii de ovăz şi se lasă să fiarbă la foc mic, amestecând din când în când cu o lingură de lemn.
  • Veţi simţi la mână că terciul începe să se îngroaşe. Când ajunge la consistenţa dorită, se ia de pe foc şi se repartizează în castroane.
  • Se pun deasupra felii de banană, nuci tocate şi scorţişoară.
  • Se îndulceşte cu miere după gust şi e gata de servit.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

terci de ovaz (porridge) cu banane si nuci

Dimineţi frumoase vă doresc, alături de o porţie de terci de ovăz (porridge) cu banane şi nuci!

Filed Under: Deserturi, Deserturi de casa, Deserturi de post Tagged With: banane, lapte, lapte vegetal, miere, nuci, ovaz, scortisoara

Previous Post: « Pastă de năut cu ardei copţi
Next Post: Bărcuţe de dovlecei cu carne tocată »

Reader Interactions



grup FB Bucate Aromate

Vrei să afli când apare o rețetă nouă?

Introdu adresa de email în caseta de mai jos și abonează-te




Comments

  1. doina

    6 septembrie 2016 at 11:09

    Porridge la englezi , kasha la rusi, terci la noi . Indiferent cum se numeste e la fel de bun si sanatos . Prima data am mancat in 1982 intr-o excursie la Moscova . Tot acolo am mancat si o varianta facuta din amestec de ovaz , hrisca si mei. Pot sa spun ca-l mananc destul de des pentru ca -mi asigura energia necesara pentru o zi intreaga. Ma bucur ca te-ai gandit la aceasta postare. O idee de la mine ? Eu l-as amesteca cu putin unt de migdale , miere si as picura deasupra niste nuttela si fulgi de migdale sau fructe de sezon. Cu un asa mic dejun poti participa la maraton ! O zi frumoasa iti doresc.

    Răspunde
    • Iuliana

      7 septembrie 2016 at 21:00

      Si eu mananc cereale la micul dejun pentru ca imi tin de foame foarte bine pana pe la ora 13, dar nu fierbeam fulgii de ovaz, ii punem fie in laptele rece, fie in iaurt. Imi place ideea ta cu unt de migdale, nutella…nebunie! 🙂

      Răspunde
  2. maria

    6 septembrie 2016 at 13:05

    Ma bucur ca ai scris aceasta postare, am in camara doua pungi de fulgi de ovaz (ii mananca sotul meu cu iaurt, din cand in cand, dar cred ca s-a cam saturat de combinatia asta).
    O sa-i fac porridge-ul la micul dejun, sambata dimineata, abia astept sa vad ce iese!
    N-am mancat niciodata, dar, citind reteta, imi imaginez ca e o mancare satioasa care tine bine de foame, pana dupa pranz.

    Răspunde
    • Iuliana

      7 septembrie 2016 at 21:03

      Asa este, e un mic dejun satioas si gustos. Si pentru ca ii poti pune orice topping, nici exista pericolul sa te saturi curand de el 🙂

      Răspunde
  3. Maria iovan

    21 februarie 2018 at 09:08

    Si eu mananc in fiecare dimineata acest terci de fulgi de ovaz, de grau, ce gasesc, fierb 2 linguri in putina apa si cat fierb cerealele eu macin cate o lingurita de in, canepa, kia, polen, seminte de bostan , le pun in bolul in care am fiert cereala si apoi pun o lingura sau 2 din un mix de afine, catina si miere si iaurt cau acum in post pun ceai verde. Este bun mic dejun super, imi da energie, nu simt foamea niciodata si fac asta de ani buni.

    Răspunde
    • Iuliana

      21 februarie 2018 at 09:11

      Nu m-as fi gandit la ceaiul verde. Buna idee! Multumesc, Maria! 🙂

      Răspunde

Trackbacks

  1. Porridge cu zmeură şi migdale - Bucate Aromate spune:
    10 iulie 2017 la 07:07

    […] povestit cum de a intrat porridge-ul în viaţa mea atunci când am scris reţeta de porridge cu banane şi nuci. Încă îmi mai place să încep ziua cu un bol de cereale fierte în lapte, iar acum, vara, când […]

    Răspunde
  2. Cum şi de ce să-ţi faci amestecul de musli acasă. - Bucate Aromate spune:
    16 august 2017 la 09:20

    […] altă variantă este porridge. Adică acelaşi amestec, fiert câteva minute în lapte, până când fulgii de cereale se umflă […]

    Răspunde
  3. Mic dejun sănătos cu fructe şi quinoa spune:
    10 ianuarie 2019 la 22:25

    […] aceea reţeta de terci de ovăz (porridge) învăţată de la copilul meu a ajuns atât de repede pe lista mea de favorite, pentru că e cu […]

    Răspunde

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primary Sidebar

Bună,
Sunt Iuliana, gazda ta pe Bucate Aromate.
Îți multumesc pentru vizită. Sper să găsești în colecția mea de rețete inspirație pentru meniul familiei tale.
Dacă vrei să afli mai multe despre mine și blog, citește aici.






Descarcă de aici ebook-urile gratuite

eBooks gratuite pentru cititori

Footer

Colecții de rețete

aperitive uscate

10 rețete de aperitive uscate – sărățele, covrigei, pogăcele,etc.

checuri de post

5 checuri de post – mai bune decât cele cu ouă și lapte

retete cu gutui

Rețete cu gutui – 10 rețete deosebite, dulci și sărate

retete cu dovleac

10 rețete cu dovleac pe care să le faci toamna aceasta

10 retete cu prune

10 rețete cu prune – deserturi delicioase și ușor de făcut

10 retete pentru iarna

10 conserve pentru iarnă care nu trebuie să lipsească din cămară

Vezi mai multe articole →

Etichete

afine ardei ardei gras bauturi racoritoare branza branza de vaci busuioc cacao caise capsuni carne de pasare carne tocata cartofi ciocolata cirese ciuperci desert cu iaurt dieta Dukan dovlecei frisca iaurt lamaie lapte legume maia naturala malai mascarpone mere miere nuci orez oua paste peste prajituri pentru Craciun rosii scortisoara Selgros smantana solaris supa-crema unt usturoi vanilie zmeura

Hai pe Instagram!

iuliana_bucate_aromate

🍝 Food blogger 📷 Photographer 📚 Historical books reader ✈️ Enthuziastic traveler.
🌺 Find me, my recipes and my photos at #bucatearomate

Iuliana Sbîrnea.
Instagram post 17846333407808054 🦈🦈🦈 Un deliciu de prin părțile noastre: crap pe varză la cuptor. Pe la noi, pe aici, tot ce e cu pește e bun. Dar dacă e și cu pește, și cu varză, e suprem! 😋⁠
---------***---------⁠
Nu știu de ce unora li se pare ciudată alăturarea de pește cu varză. Probabil că mâncarea asta nu se face prin alte zone ale țării. Eu o știu de când eram mică, pe la noi e un fel de delicatesă locală. Se face îndeosebi în Postul Crăciunului, cu rondele de crap. Dar dacă mă întrebați pe mine, orice alt pește gras merge la fel de bine 😉⁠
---------***---------⁠
E o mâncare cu ingrediente puține, care se face tare ușor și e extraordinar de gustoasă. ⁠
Sper să o încercați și voi. Să-mi spuneți dacă v-a plăcut! 🙂⁠
---------***---------⁠
Rețeta e la profil ⏩⏩⏩⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retetazilei #retetecupeste #retetesanatoase #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #fish #ig_romania #fooddiary #foodblogfeed #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #fishrecipe#still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday #letseat
Instagram post 17869406755548380 Lingurițele de ciocolată le fac de câțiva ani în preajma sărbătorilor și mereu au succes maxim.⁠
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️🎄🎄🎄▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️⁠
Sunt minunate să amesteci cu ele în cana cu lapte fierbinte sau în cafea ❤️⁠
Sunt potrivite ca decoruri pentru masa de Crăciun sau le puteți face cadou ambalate frumos în celofan cu fundiță ❤️⁠
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️🎄🎄🎄▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️⁠
Am lăsat link cu modul de preparare. Îl găsiți la profil ⏫⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retetedecraciun #retetesimple #vinecraciunul #craciun #moscraciun #christmasiscoming #begood #winter #chocolatespoon #gift #ig_romania #mancarebuna #ciocolata #foodphotography #hautescuisines #inmykitchen #onmyplate #storyofmytable #mycommontable #easytocook #infinity_foodlover #fooddiary #eeeats #bon_app #chocolatelovers #easytocook #infinity_foodlover #only_beautiful_food #foodstyling
Instagram post 17855300245668235 Încă o variantă de turtă dulce nu poate fi decât binevenită în această perioadă, nu-i așa? 🙂 ⁠
---------***---------⁠
Peste tot au început să apară deja zeci de rețete de fursecuri cu care ești îndemnat să îl aștepți pe Moș Crăciun. ⁠
Bine, bine, dar Moș Crăciun vine în seara de Ajun, pe 24 decembrie, când încă mai suntem în post. Dacă Moșul ține post? La asta nu s-a gândit nimeni! Nimeni, în afară de mine! 😀⁠
---------***---------⁠
Tocmai de aceea am venit cu această variantă de turtă dulce de post, dichisită cu o glazură de ciocolată, căci totuși, e sărbătoare, nu-i așa? ⁠
---------***---------⁠
Rețeta o găsiți la profil și filmată pas cu pas în stories.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #turtadulce #depost #gingerbread #deserturi  #retetesimple #micdejun #micdejunsanatos #cegatimazi #vegan #diaryfree #veganz #veganworld #veganslife #instalife #delicious #eat #govegan #healthyfood #healthyrecipes #veggiesmost #homemade #foodgasm #veganmeal #veganfoodideas #veganrecipeshare #healthyvegan #plantbasedlifestyle #healthyfoodideas
Instagram post 17845153573831374 🦈🦈🦈 Pește mic prăjit în mălai până se face crocant (hamsii, obleți, chitici, baboi, jai, plevușcă, etc.). Se mănâncă cu totul, stropit cu mujdei și cu o mămăliguță alături.⁠
Cea mai minunată mâncare! 🥰⁠
-------***-------⁠
La rețeta asta cel mai greu e să faci rost de peștele potrivit. Dacă te descurci cu partea asta, o să te descurci și să-l tăvălești prin mălai și să-l arunci în tigaie 😉⁠
-------***-------⁠
Rețeta ca rețeta, dar pentru mai multe poze apetisante, am lăsat link în profil. Scuzați mirosul puternic de usturoi, da? Fără el, degeaba mai prăjim peștele 😂⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
#bucatearomate #retetazilei #retetecupeste #retetetraditionale #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #potatoesrecipe #ig_romania #fooddiary #foodblogfeed #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #fish #foodphotography #recipeoftheday #letseat
Instagram post 18083103061191190 Prăjitură cu glazură de ciocolată neagră și cremă de cocos. O rețetă de post numai bună pentru sărbătoriții zilei sau dacă vreți să îl ademeniți pe Moș Nicolae cu ceva bun ❤️⁠
-------***-------⁠
Am lăsat rețeta la profil. Abia aștept să văd cum v-a ieșit 🙂⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #desertcuciocolata #mosnicolae #desertdepost  #deserturi  #retetesimple #cegatimazi #vegan #diaryfree #veganz #veganworld #veganslife #instalife #coconut #delicious #eat #govegan #healthyfood #healthyrecipes #chocolate #coconutcream #veggiesmost #homemade #foodgasm #veganmeal #veganfoodideas #veganrecipeshare #healthyvegan #plantbasedlifestyle #healthyfoodideas
Instagram post 18083507632093064 După atâtea dulcegării, să mai facem, totuși, și ceva de mâncare, nu-i așa? 😁⁠
---------***---------⁠
Mâncare de mazăre cu morcovi pentru prânzul de azi. Foarte gustoasă, ușor dulceagă și cu sos bogat în care să întingi cu niște pâine proaspătă, de preferat făcută în casă 🙂⁠
---------***---------⁠
Găsesc că îi stă foarte bine în farfuriile delicate de la @pepco_ro ❤️⁠
---------***---------⁠
Și vouă vi se pare mâncarea mai apetisantă dacă e servită în farfurii frumoase sau numai eu sunt defectă? 😛⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #PEPCO #inspiratiePEPCO #retetazilei #retetevegane #retetesanatoase #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #potatoesrecipe #ig_romania #fooddiary #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday
Instagram post 18116802259016588 Cornulețe de post cu gem de prune și nuci. ⁠
Bune lângă o cafea, bune la desert, bune la pachet, bune oricând. Cu cât mai multe, cu atât mai bune 😋⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #cornulete #desert #deserturi  #retetesimple #micdejun #micdejunsanatos #cegatimazi #vegan #diaryfree #veganz #veganworld #veganslife #instalife #cookies #delicious #eat #govegan #healthyfood #healthyrecipes #strawberry #veggiesmost #homemade #foodgasm #veganmeal #veganfoodideas #veganrecipeshare #healthyvegan #plantbasedlifestyle #healthyfoodideas
Instagram post 17928251926330230 Trigoane crocante cu mere și nuci. ⁠
Ce repede se fac și ce repede dispar! ⁠
În plus, au beneficii 2 în 1: potolesc și pofta de dulce și pe cea de ronțăit 😁⁠
-------------***-------------⁠
Rețeta e pe blog și în link-ul de la profil. Poftă bună! ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #desertcufructe #desertcumere #placintacumere #deserturi  #retetesimple #cevabun #dessert #cegatimazi #vegan #diaryfree #veganz #veganworld #veganslife #instalife #ig_romania #delicious #eat #govegan #healthyfood #healthyrecipes #apple #homemade #foodgasm #veganmeal #bloguriromanesti #blogculinar #blogcuretete #reteteromanesti #mancareromaneasca
Instagram post 17935579174326326 Eu fac parte din clubul ciudaților cărora le plac mai mult sarmalele și ardeii umpluți de post, decât cele cu carne. ⁠
Nah, ce să facem, trăim și noi, ciudații, cum putem, aici în patria sarmalelor! 😀⁠
-----------***-----------⁠
Cei din fotografie sunt umpluți cu orez și ciuperci. Buni de tot! Nu că i-am făcut eu, da' așa-s ei 😛⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retetazilei #retetevegane #retetesanatoase #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #potatoesrecipe #ig_romania #fooddiary #foodblogfeed #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday #letseat
Instagram post 17990727064282597 Am venit să vă fac poftă de covrigi 😀⁠
Făcuți în casă, simplu și ușor, ca să fie pe săturate pentru tot familionul. Cu mac sau cu susan, după poftele tuturor.⁠
-----***-----⁠
Să vă las rețeta, să nu vă las rețeta, să vă las rețeta....hai, bine, fie, am lăsat-o la profil 😁⁠
-----***-----⁠
Have fun la împletit covrigi pufoși. Să mi-i arătați și mie, da? ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retete #retetesimple #covrigi #dincuptor #reteteromanesti #cegatim #onmytable #dough #pretzel #homemade #homebaked #eatingfortheinsta #inmykitchen  #dessertlover #ig_romania #fooddiary #easytocook #thecookfeed #hautescuisines #thekitchn #tv_stilllife #still_life_gallery #saveurmag #f52grams #storyofmytable #mycommontable #blogculinar #bloguriromanesti
Vezi mai multe fotografii Urmărește-mă pe Instagram

Categorii pe site

Arhivă

Cum se face?

Cum se face iaurtul de casă

Cum se face iaurtul de casă, simplu, cremos, 100% natural

sos bolognese

Sos bolognese pentru paste și lasagna (ragu bolognese)

Maia naturală pentru pâine de casă

Maia naturală pentru pâine de casă. Cum se cultivă de la zero, cum se păstrează.

Cum şi de ce să-ţi faci amestecul de musli acasă

Cum şi de ce să-ţi faci amestecul de musli acasă

Mai multe colecții aici →

Toate articolele(text, reţetă)  și fotografiile care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului Bucate Aromate. Copierea și diseminarea acestora pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți, etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor, vedeți: Politica de utillizare cookie-uri

Copyright Bucate Aromate © 2019 · Website realizat de Artisan Web