Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Rețete cu carne

Ruladă din piept de pui cu cașcaval - ideală pentru prânz sau aperitiv

Publicat la 11 ianuarie 2024 de Iuliana Sbîrnea - Lasă un comentariu - Această postare poate conține linkuri afiliate

43 shares
Mergi la rețetă Vezi rețeta video

Timp estimat pentru citit: 10 minute

O rețetă de ruladă din piept de pui cu cașcaval, este foarte ușor de făcut și cere doar câteva ingrediente simple. Dar ce preparat gustos și aspectuos obținem! Va fi vedetă pe orice masă de familie!

platou cu felii de rulada din piept de pui cu cascaval

Rulada din carne îmbină textura suculentă a pieptului de pui cu savoarea bogată a cașcavalului topit. Este rețeta ideală pentru prânz sau ca aperitiv și este perfectă pentru a fi servită la ocazii speciale sau într-o zi obișnuită, când doriți să gătiți ceva special.

Dacă doriți să o serviți caldă, rulada din carne de pui este ideală pentru masa de prânz alături de garnitura voastră preferată, de exemplu piure de cartofi sau cartofi natur.

Dacă o lăsați să se răcească peste noapte la frigider, aceeași ruladă din piept de pui cu cașcaval, poate înlocui de minune mezelurile de la micul dejun și de asemenea este excelentă în caserola de la pachet, alături de o salată.

În aceeași idee, dar folosind carne de porc, este și rețeta mea de mușchiuleț umplut la cuptor. Cred că o să vă placă și aceea foarte mult!

platou cu felii de rulada din piept de pui cu cascaval

Mergi direct la:
  • Ingrediente pentru ruladă din piept de pui cu cașcaval
  • Cum facem ruladă din piept de pui cu cașcaval - rețeta pas cu pas
  • Ce puteți înlocui în rețetă
  • Echipamente necesare
  • Cum se păstrează
  • Alte sfaturi pentru reușita rețetei
  • Întrebări frecvente
  • Alte rețete cu piept de pui
  • Cu ce poți servi această ruladă din piept de pui cu cașcaval
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

Ingrediente pentru ruladă din piept de pui cu cașcaval

Cantitățile exacte ale ingredientelor le găsiți la final, în caseta cu rețeta completă pe care o puteți salva sau tipări ca să o aveți la îndemână atunci când gătiți. Tot acolo găsiți și varianta video a rețetei. Iar mai jos vedeți dintr-o privire tot ce vă trebuie pentru această rețetă de ruladă din piept de pui cu cașcaval.

ingrediente cu etichetă pentru rețeta de rulada din piept de pui cu cascaval
  • piept de pui - avem nevoie de un piept de pui întreg, dezosat și fără piele
  • cașcaval - folosim și cașcaval ras, dar avem nevoie și de câteva felii subțiri de cașcaval pe care le vom rula în interiorul pieptului de pui
  • smântână - folosiți smântână fermentată (ca pentru sarmale) cu minim 20% grăsime
  • măsline - fără sâmburi, tăiate rondele
  • gogoșari în oțet - tăiați cubulețe
  • condimente: boia de ardei, cimbru uscat, pudră de usturoi, sare și piper
  • pentru uns rulada: vom face un amestec de ulei de măsline, muștar și vin roșu

Nu uitați să vedeți cardul de rețetă de la final, pentru cantitățile exacte ale ingredientelor!

Cum facem ruladă din piept de pui cu cașcaval - rețeta pas cu pas

Rulada din piept de pui cu cașcaval nu se face greu deloc, e nevoie de doar puțină atenție și răbdare atunci când rulați carnea umplută cu cașcaval și legume.

piept de pui pentru rulada cu cascaval

1.Tăiați pieptul de pui felii subțiri, apoi îl acoperiți cu folie alimentară și îl bateți ușor cu fundul unui ibric. Astfel se uniformizează grosimea fără să se distrugă textura cărnii.

piept de pui condimentat pentru reteta de rulada de carne cu cascaval

2. Amestecați într-un castron toate condimentele, apoi presărați amestecul peste feliile de carne, pe ambele părți.

felii de piept de pui asezate pentru rulada cu cascaval

3. Așezați fâșiile de carne una lângă alta, ușor suprapuse ca să formeze un dreptunghi sau un pătrat.

crema de smantana si cascaval intinsa peste felii de piept de pui

4. Amestecați cașcavalul ras cu smântâna și întindeți pasta obținută peste carne.

felii de cascaval asezate peste piept de pui pentru reteta de rulada de carne

5. Presărați apoi măslinele tăiate rondele și gogoșarii tăiați cubulețe. Deasupra așezați feliile de cașcaval.

piept de pui cu cascaval rulat pentru rulada

6. Rulați pieptul de pui cât mai strâns formând o ruladă de carne cu cașcaval.

rulada din piept de pui cu cascaval unsa cu pensula

7. Într-un castron puneți: uleiul de măsline, muștarul și vinul roșu. Omogenizați și ungeți rulada cu acest amestec, folosind o pensulă de bucătărie.

rulada de carne in hartie de copt

8. Înfășurați rulada strâns în hârtie de copt și legați capetele cu sfoară de bucătărie. O așezați într-o tavă și o băgați în cuptorul preîncălzit la 175 grade pentru 40 de minute.

hartie de copt taiata cu foarfeca

9. Deschideți cuptorul, tăiați hârtia de copt cu o foarfecă și o desfaceți astfel încât rulada să fie expusă. Măriți temperatura cuptorului la 200 de grade (puteți porni acum și grill-ul dacă aveți) și mai lăsați rulada în cuptor încă 10-15 minute, cât să se rumenească frumos.

rulada taiata

10. Dacă o serviți caldă, lăsați rulada 10 minute deoparte înainte de tăiere. Dacă o doriți rece, lăsați-o să se răcească la frigider peste noapte și o feliați a doua zi.

Ce puteți înlocui în rețetă

În rețeta de ruladă din piept de pui cu cașcaval, există câteva opțiuni de înlocuire a ingredientelor, în funcție de preferințele personale și de disponibilitatea acestora. Iată câteva sugestii:

  • piept de pui - îl puteți înlocui cu pulpe deosate sau cu carne de curcan
  • smântână - în locul amestecului de smântână și cașcaval ras pe care l-am folosit eu, puteți unge carnea cu unt moale.
  • cașcaval - puteți experimenta cu diferite tipuri de cașcaval, cum ar fi: mozzarella, cheddar sau gouda, pentru a obține arome și texturi diferite.
  • condimente - puteți adăuga și alte condimente sau ierburi aromatice decât cele folosite de mine. În funcție de preferințe, puteți alege de exemplu: fulgi de ceapă, dulceață de ardei iute, busuioc sau rozmarin, pentru a personaliza gustul rețetei.

felii de rulada din piept de pui cu cascaval

Echipamente necesare

Nu aveți nevoie de echipamente speciale pentru a pregăti această ruladă din carne la cuptor. Fie că procedați ca mine, și înfășurați rulada în hârtie de copt sigilând doar capetele, fie că doriți să o legați cu sfoară pe toată suprafața, asigurați-vă că folosiți o sfoară alimentară care este concepută astfel încât să reziste la temperatura cuptorului.

Cum se păstrează

Păstrați rulada la frigider pentru 4-5 zile. Dacă doriți să o serviți caldă, o încălziți pentru 2-3 minute în cuptorul cu microunde sau în cuptorul mare, la 180 de grade pentru 8-10 minute.

Puteți congela rulada din carne de pui. Când doriți să o serviți, lăsați-o să se dezghețe lent, peste noapte la frigider.

Alte sfaturi pentru reușita rețetei

  • Folosiți piept de pui proaspăt, nu congelat pentru a obține o ruladă suculentă și gustoasă.
  • Nu bateți pipetul de pui cu ciocanul pentru că este foarte fraged și distrugeți fibrele cărnii. Folosiți în schimb un ibric sau o crăticioară mică cu fund plat pentru a obține o grosime uniformă a feliilor de carne.
  • Folosiți un cașcaval de calitate și cu o aromă puternică și care se topește frumos în cuptor. Un cașcaval cheddar este foarte potrivit și aduce o culoare frumoasă. Brânza telemea nu este potrivită pentru această rețetă.
  • Răsuciți rulada cât mai strâns și sigilați bine marginile pentru a evita scurgerile de cașcaval în timpul coacerii.
  • Pieptul de pui este o carne care se gătește repede, așa că nu coaceți rulada excesiv pentru că se usucă și nu va mai fi fragedă și suculentă.
  • Lăsați rulada să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia.

Întrebări frecvente

Pot folosi piept de curcan în loc de piept de pui?

Da, puteți folosi piept de curcan în loc de piept de pui, urmând același mod de preparare.

Pot face rețeta și cu pulpe de pui?

Da, puteți face rețeta cu pulpe dezosate și fără piele. Tăiați-le felii subțiri și frăgeziți carnea cu ciocanul de șnițele.

Se poate servi rulada de pui și ca aperitiv festiv la sărbători?

Desigur! Faceți rulada cu o zi înainte și lăsați-o să se răcească foarte bine în frigider. Astfel cașcavalul se întărește și veți putea tăia felii frumoase.

Ce ingrediente se mai pot pune în umplutură?

In umplutură mai puteți adăuga: felii de bacon sau de șuncă, fâșii de ardei gras, castraveți murați sau morcov fiert.

Ce tip de cașcaval este cel mai potrivit pentru rulada din piept de pui?

Cașcavalul moale sau semitare este cel mai potrivit pentru a se topi frumos în timpul coacerii.

Alte rețete cu piept de pui

Vrei să încerci și alte rețete asemănătoare? Iată ce mai găsești pe blog:

  • piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor
    Piept de pui cu cartofi și smântână la cuptor - rețeta simplă, într-o singură tavă
  • Piept de pui rumenit
    Piept de pui marinat la tigaie, fraged și rumenit
  • Piept de pui cu ciuperci si sos alb în tigaie
    Piept de pui cu ciuperci și sos alb
  • Snitele din piept de pui la cuptor
    Șnițele din piept de pui la cuptor, fără pic de ulei

Cu ce poți servi această ruladă din piept de pui cu cașcaval

Vă las mai jos 4 sugestii de garnituri cu cartofi care se potrivesc foarte bine alături de câteva felii de ruladă de pui.

Dacă doriți să serviți rulada cu o garnitură mai ușoară, găsiți pe Bucate Aromate multe rețete de salate delicioase și ușor de făcut.

  • cei mai buni cartofi la cuptor
    Cartofi la cuptor crocanți și aromați- cea mai bună rețetă
  • 2 retete simple de cartofi natur
    Cartofi natur - 2 rețete simple, cu unt și de post
  • cartofi țărănești la tigaie
    Cartofi țărănești la tigaie cu ceapă și boia
  • Cartofi dulci la cuptor
    Cartofi dulci la cuptor cu rozmarin și usturoi

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

platou cu felii de rulada din piept de pui cu cascaval

Ruladă din piept de pui cu cașcaval

O rețetă de ruladă din piept de pui cu cașcaval, este foarte ușor de făcut și cere doar câteva ingrediente simple. Dar ce preparat gustos și aspectuos obținem! Va fi vedetă pe orice masă de familie!
5 from 1 vote
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 10 minutes minutes
Gătire: 55 minutes minutes
Timp total: 1 hour hour 5 minutes minutes
Număr de porții: 10 felii de ruladă
Autor: Iuliana Sbîrnea

Rețeta Video

Ingrediente
 

  • 500 g piept de pui (întreg, fără piele și fără os )
  • 70 g cașcaval ras
  • 80 g smântână (20% grăsime)
  • 90 g cașcaval (6 felii subțiri )
  • 40 g măsline fără sâmburi
  • 40 gogoșari în oțet
  • 1 linguriță rasă boia de ardei
  • 1 linguriță rasă cimbru uscat
  • 1 linguriță rasă pudră de usturoi
  • sare și piper măcinat (după gust)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură vin roșu

Instrucțiuni de preparare
 

  • Tăiați pieptul de pui felii subțiri, apoi îl acoperiți cu folie alimentară și îl bateți ușor cu fundul unui ibric. Astfel se uniformizează grosimea fără să se distrugă textura cărnii.
    piept de pui pentru rulada cu cascaval
  • Amestecați într-un castron toate condimentele, apoi presărați amestecul peste feliile de carne, pe ambele părți.
    piept de pui condimentat pentru reteta de rulada de carne cu cascaval
  • Așezați fâșiile de carne una lângă alta, ușor suprapuse ca să formeze un dreptunghi sau un pătrat.
    felii de piept de pui asezate pentru rulada cu cascaval
  • Amestecați cașcavalul ras cu smântâna și întindeți pasta obținută peste carne.
    crema de smantana si cascaval intinsa peste felii de piept de pui
  • Presărați apoi măslinele tăiate rondele și gogoșarii tăiați cubulețe. Deasupra așezați feliile de cașcaval.
    felii de cascaval asezate peste piept de pui pentru reteta de rulada de carne
  • Rulați pieptul de pui cât mai strâns formând o ruladă de carne cu cașcaval.
    piept de pui cu cascaval rulat pentru rulada
  • Într-un castron puneți: uleiul de măsline, muștarul și vinul roșu. Omogenizați și ungeți rulada cu acest amestec, folosind o pensulă de bucătărie.
    rulada din piept de pui cu cascaval unsa cu pensula
  • Înfășurați rulada strâns în hârtie de copt și legați capetele cu sfoară de bucătărie. O așezați într-o tavă și o băgați în cuptorul preîncălzit la 175 grade pentru 40 de minute.
    rulada de carne in hartie de copt
  • Deschideți cuptorul, tăiați hârtia de copt cu o foarfecă și o desfaceți astfel încât rulada să fie expusă. Măriți temperatura cuptorului la 200 de grade (puteți porni acum și grill-ul dacă aveți) și mai lăsați rulada în cuptor încă 10-15 minute, cât să se rumenească frumos.
    hartie de copt taiata cu foarfeca
  • Dacă o serviți caldă, lăsați rulada 10 minute deoparte înainte de tăiere. Dacă o doriți rece, lăsați-o să se răcească la frigider peste noapte și o feliați a doua zi.
    rulada taiata
Valori nutriționale
Ruladă din piept de pui cu cașcaval
Valori per porție
Calorii
144
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
9
g
14
%
Colesterol
 
54
mg
18
%
Carbohidrați
 
2
g
1
%
Fibre
 
1
g
4
%
Zahăr
 
1
g
1
%
Proteine
 
15
g
30
%
Vitamina A
 
264
IU
5
%
Calciu
 
126
mg
13
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • osso bucco fraged cu mamaliguta si sos cu multe legume presarat cu gremolata
    Cum să faci Osso Buco cu gremolata – rețeta clasică italiană (video)
  • ceafa de porc cu cartofi prajiti la air fryer
    Cum faci ceafă de porc fragedă și cartofi crocanți la air fryer, în același timp!
  • Taci și Înghite – Rețeta Tradițională de Mămăligă în Straturi cu Brânză și Afumătură
  • o felie de lasagna bolognese servita pe farfurie alba
    Lasagna bolognese cu carne tocată și Bechamel – rețeta italiană clasică
43 shares
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x