Bucate Aromate

  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
menu icon
go to homepage
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
search icon
Homepage link
  • Rețete
  • Articole
  • Newsletter
  • YouTube
  • Despre
  • Contact
×
  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă
  • chifteluțe din piure de cartofi pe farfurie cu salata verde si ridichi
    Chiftele din piure de cartofi și fasole roșie - rețetă de post delicioasă
  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • baghete cu masline pe gratar de racire alaturi de un bol cu masline intregi si buchet de rozmarin
    Baghete cu măsline și făină integrală - rețeta ușoară, fără frământare
  • 12 retete de post cu naut
    12 Rețete delicioase cu năut pentru post – rapide, sănătoase și pline de proteine!
  • servire gogosi rotunde pudrate cu zahar
    Gogoși pufoase cu brânză de vaci - rețetă rapidă, fără drojdie
  • cele mai bune retete de mucenici pentru 9 martie
    Cele mai bune rețete de mucenici – de post și de dulce, fierți și copți!
  • mucenici din aluat de cozonac glazurati cu ciocolata presarati cu fistic
    Mucenici din aluat de cozonac cu ciocolată și fistic – rețetă pentru 9 Martie
  • tocinei din cartofi rasi cu branza sarata asezati pe farfurii de servire alaturi de un castron cu smantana
    Tocinei bucovineni din cartofi și brânză rasă - rețetă tradițională delicioasă
Acasă » Retete » Ciorbe

Ciorbă de curcan cu tăieței și leuştean - rețeta tradițională

Publicat la 17 mai 2015 de Iuliana Sbîrnea - 11 comentarii - Această postare poate conține linkuri afiliate

35 shares
Mergi la rețetă Vezi rețeta video

Timp estimat pentru citire: 8 minute

O rețetă tradițională, ușor de făcut și foarte gustoasă. Încearcă această ciorbă de curcan cu tăieței și leuștean proaspăt pentru masa de prânz și vei bucura toată familia!

ciorba de curcan cu taietei si leustean_

Am îmbogățit această ciorbă de curcan cu tăiței niște tăieței rapizi, din cei turnati cu punga sau cu lingura . Ies mereu pufoși și se îmbibă cu supa gustoasă de carne. La final, după ce sting focum, pun în oală și o mână zdravănă de leuștean congelat sau proaspăt, după anotimp.

După mine, aroma leușteanului completează cel mai bine carnea de curcan și legumele. Ceea ce rezultă este o ciorbă slabă și ușoară, cu doar câteva steluțe de grăsime, perfectă pentru toți membrii familiei, de la copii, până la bunici.

Mergi direct la:
  • Cum facem ciorbă de curcan cu tăieței - rețeta pas cu pas
  • Ce puteți schimba în rețetă
  • Cum se servește
  • Cum se păstrează
  • Alte sfaturi pentru reușita rețetei
  • Rețete asemănătoare
  • Rețeta completă, cantități și mod de preparare

În fotografie de mai jos vedeți dintr-o privire tot ce am folosit eu pentru o ciorbă de curcan extraordinar de gustoasă.

Ingrediente listate cu etichete pentru rețeta ciorba de curcan cu taietei si leustean
  • ~600 g tacâmuri de curcan - e important să avem multe oase în oală, pentru că acestea au multe minerale și dau gust ciorbei. Folosiți orice părți cu os: clavicule, gâturi, spate, aripi, etc.
  • legume - morcov, ceapă mare, rădăcină și tije de ţelină, ardei gras, rădăcină de păstârnac, cartof, păstăi
  • 250 ml suc de roșii - dacă aveți un suc de roșii natural, făcut în casă e perfect, pentru că are cel mai bun gust. Dacă nu, e bună și o conservă de cuburi sau roșii pasate din comerț
  • leuştean - de preferat proaspăt, dar dacă nu e anotimpul lui, e foarte bun și cel congelat
  • sare și piper – după gust
  • opțional - puteți adăuga și 2 cuburi "magice" de legume congelate pentru mai multe vitamine și mai mult gust. Folosiți doar dacă avei cuburi făcute în casă, din legumele alese de voi, naturale și sănătoase. Cele din magazine adesea conțin monoglutamat de sodiu și prea multă sare.

Nu uitați să vedeți cardul de rețetă de la final, de unde puteți salva sau tipări rețeta ca să vă fie mai ușor atunci când gătiți!

Cum facem ciorbă de curcan cu tăieței - rețeta pas cu pas

apa turnata in oala peste tacamuri de curcan

1. Puneți carnea la fiert în 3 litri de apă cu puţină sare. Se îndepărtează spuma care se adună deasupra, apoi se mai adaugă sare după gust şi se lasă să fiarbă la foc mic.

indepartare spuma de la ciorba de curcan

2. Îndepărtați spuma care se formează deasupra, apoi lăsați carnea să fiarbă la foc mic aproximativ 20 de minute.

cuburi de legume adaugate in oala cu ciorba

3. Puneți în oală legumele tăiate cubulețe (mai puțin cartoful și legumele congelate).

cuburi de cartofi si pastai adaugate in oala cu ciorba

4. Când legumele sunt pe jumătate fierte, puneți și cuburile de cartofi, țelina apio și păstăile.

capac transparent asezat peste oala cu ciorba

5. Fierbeți ciorba cu capac, pâna când atât carnea, cât și legumele sunt bine fierte.

separare carne de curcan pe oase

6. Scoateți tacâmurile din oală și curățați carnea de pe oase, apoi o întoarceți în ciorbă. Tot acum reglați gustul de sare și piper.

suc de rosii turnat in oala cu supa

7. Adăugați sucul de roșii și lăsați să fiarbă pentru 5 minute. Dacă aveți, tot acum puneți și cele 2 cuburi "magice" de legume.

taietei rapizi turnati cu punga in oala cu supa

8. Între timp, pregătiți aluatul pentru tăieței rapizi, amestecând rapid ouăle spumate puțin cu furculița, cu un praf de sare și făina. Turnați tăieții cu o pungă (sau direct cu lingura) în ciorba fierbinte.

leustean tocat adaugat in oala cu supa

9. Lăsați taiețeii să fiarbă pentru 3 minute, apoi stingeți focul și adăugați leușteanul tocat mărunt.

ciorba cu taietei rapizi de casa

10. Lăsați leușteanul să se infuzeze și ciorba să se odihnească 10 minute înainte de servire.

Ce puteți schimba în rețetă

Vreți să adaptați rețeta gusturilor voastre sau ingredientelor pe care le aveți la îndemână? Iată câteva sugestii:

  • Puteți înlocui carnea de curcan cu carne de pui , porc sau de vițel, în funcție de preferințe, trebuie doar să aveți în vedere că timpul de gătire se va modifica.
  • Puteți folosi și alte legume decât cele specificate în rețetă. De exemplu: praz, cuburi de dovlecei, boabe de mazăre, rădăcină de pătrunjel, etc.
  • Dacă obișnuiți, puteți căli legumele pentru 3-4 minute într-o tigaie cu ulei încins, înainte să le adăugați în supă. Eu încerc să reduc grăsimile și să simplific rețetele, așa că am sărit peste pasul acesta.
  • În loc de tăiței rapizi, puteți folosi tăieței de casă cu ou, orez, fidea sau paste cumpărate.
  • Dacă vă plac ciorbele acre, puteți adăuga borș din tărâțe de grâu la finalul fierberii.
  • Dacă obișnuiți să mâncați ciorbe drese cu smântână, puteți să adăugați tot la final, smântână lichidă pentru gătit, care va a da o textură și un gust cremos.
  • Puteți înlocui leușteanul cu frunze de țelină, pătrunjel sau tarhon.

polonic cu ciorba de curcan cu taietei si leustean

Cum se servește

Această ciorbă făcută din tacâmuri de curcan nu are foarte multe grăsimi, astfel că poate fi servită atât în zilele reci, dar și pe timpul verii, datorită aromelor ușoare și revigorante.

Puteți servi ciorba de curcan cu pâine de casă sau cu felii de mămăligă rece. Puneți pe masă smântână grasă, fermentată și ardei iute pentru cei care mănâncă picant.

  • paine alba impletita la tava
    Pâine albă împletită la tavă - rețeta simplă de pâine pufoasă de casă
  • mamaliga
    Cum se face mămăliga?
  • Chifle de casă pufoase şi minunate
    Chifle de casă pufoase şi minunate
  • Ardei iuți în oțet
    Ardei iuți în oțet pentru iarnă - cea mai simplă rețetă

Cum se păstrează

Ciorba de curcan se păstrează foarte bine pentru 4-5 zile la frigider, așa că puteți pregăti mai multă, să aveți pentru toată săptămâna.

Dacă ați făcut prea multă și vreți să o păstrați pentru mai mult timp, o puteți pune în caserole de câte 2-4 porții și să o păstrați la congelator până la 3 luni.

Alte sfaturi pentru reușita rețetei

  • Fierbeți tacâmurile la foc mic pentru a se extrage toată savoarea, toate proteinele și toate mineralele din carne și oase!
  • Adăugați legumele în ordinea corectă de gătire, astfel încât să obții o textură perfectă și o consistență echilibrată în ciorbă.
  • Dacă doriți să acriți ciorba cu borș, acesta trebuie dat mai întâi în 2-3 clocote și adaugat în oală odată cu sucul de roșii.
  • Dacă puneți în oală, la fiert, și un ardei iute în oțet, ciorba va avea o aromă deosebită și un gust ușor picant.

Rețete asemănătoare

Vrei să încerci și alte rețete asemănătoare? Iată ce mai găsești pe blog:

  • ciorba de fasole verde cu afumatura
    Ciorbă de fasole verde cu afumătură
  • ciorba din cap de peste
    Ciorbă din cap de pește cu orez
  • Ciorbă de cartofi cu afumătură
    Ciorbă de cartofi cu afumătură și zdrențe de ou
  • Ciorbă de văcuță cu borș
    Ciorbă de văcuță cu borș - rețeta simplă, pas cu pas

Rețeta completă, cantități și mod de preparare

ciorba de curcan cu taietei si leustean_

Ciorbă de curcan cu leuştean

O rețetă tradițională, ușoară și gustoasă. Încearcă această ciorbă de curcan cu tăieței și leuștean proaspăt și vei bucura toată familia!
5 from 1 vote
Tipărește Salvează pe Pinterest
Pregătire: 15 minutes minutes
Gătire: 45 minutes minutes
Timp total: 1 hour hour
Număr de porții: 6
Autor: Iuliana Sbîrnea

Rețeta Video

Ingrediente
 

  • 600 g tacâmuri de curcan (clavicule, gâturi, spate, aripi, etc.)
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1 felie groasă rădăcină de ţelină
  • 1 ardei gras
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1 cartof
  • 4 linguri tijă de țelină apio tăiată cuburi (eu am avut congelată)
  • 4 linguri păstăi de fasole verde (eu am avut congelată)
  • 250 ml suc de roșii
  • leuştean proaspăt
  • sare și piper – după gust
  • 2 cuburi "magice" de legume - opțional (făcute în casă)

pentru tăieței rapizi (turnăței)

  • 2 ouă
  • 75 g făină albă
  • un praf de sare

Instrucțiuni de preparare
 

  • Puneți carnea la fiert în 3 litri de apă cu puţină sare. Se îndepărtează spuma care se adună deasupra, apoi se mai adaugă sare după gust şi se lasă să fiarbă la foc mic.
    apa turnata in oala peste carne de curcan
  • Îndepărtați spuma care se formează deasupra, apoi lăsați carnea să fiarbă la foc mic aproximativ 20 de minute.
    indepartare spuma de la ciorba de curcan
  • Puneți în oală legumele tăiate cubulețe (mai puțin cartoful și legumele congelate).
    cuburi de legume adaugate in oala cu ciorba
  • Când legumele sunt pe jumătate fierte, puneți și cuburile de cartofi, țelina apio și păstăile.
    cuburi de cartofi si pastai adaugate in oala cu ciorba de curcan
  • Fierbeți ciorba cu capac, pâna când atât carnea, cât și legumele sunt bine fierte.
    capac transparent asezat peste oala cu ciorba
  • Scoateți tacâmurile din oală și curățați carnea de pe oase, apoi o întoarceți în ciorbă. Tot acum reglați gustul de sare și piper.
    separare carne de pe oase de curcan
  • Adăugați sucul de roșii și lăsați să fiarbă pentru 5 minute. Dacă aveți, tot acum puneți și cele 2 cuburi "magice" de legume.
    suc de rosii turnat in oala cu ciorba de curcan
  • Între timp, pregătiți aluatul pentru tăieței rapizi, amestecând rapid ouăle spumate puțin cu furculița, cu un praf de sare și făina. Turnați tăieții cu o pungă (sau direct cu lingura) în ciorba fierbinte.
    taietei rapizi turnati cu punga in oala cu supa
  • Lăsați taiețeii să fiarbă pentru 3 minute, apoi stingeți focul și adăugați leușteanul tocat mărunt.
    leustean tocat adaugat in oala cu ciorba de curcan
  • Lăsați leușteanul să se infuzeze și ciorba să se odihnească 10 minute înainte de servire.
    ciorba de curcan cu taietei rapizi de casa

Bine de știut:

  • Fierbeți tacâmurile la foc mic pentru a se extrage toată savoarea, toate proteinele și toate mineralele din carne și oase!
  • Adăugați legumele în ordinea corectă de gătire, astfel încât să obții o textură perfectă și o consistență echilibrată în ciorbă.
  • Dacă doriți să acriți ciorba cu borș, acesta trebuie dat mai întâi în 2-3 clocote și adaugat în oală odată cu sucul de roșii.
  • Dacă puneți în oală, la fiert, și un ardei iute în oțet, ciorba va avea o aromă deosebită și un gust ușor picant.
Valori nutriționale
Ciorbă de curcan cu leuştean
Valori per porție
Calorii
253
% doza zilnică recomandată*
Grăsimi
 
8
g
12
%
Colesterol
 
170
mg
57
%
Carbohidrați
 
24
g
8
%
Fibre
 
4
g
17
%
Zahăr
 
6
g
7
%
Proteine
 
22
g
44
%
Vitamina A
 
3905
IU
78
%
Calciu
 
72
mg
7
%
* Valorile zilnice procentuale sunt calculate pentru o dietă de 2000 de calorii.

Note:

1. Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale.

2. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Distribuie pe Facebook Salvează pe Pinterest Trimite pe email
Ai încercat această rețetă? Dă-mi un tag pe Instagram!Menționează @iuliana_bucate_aromate ca să te pot găsi!

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Din aceeași categorie

  • taietei rapizi turnati cu punga
    Tăieței rapizi turnați cu punga - rețeta gata în 5 minute!
  • ciorba de văcuță din rasol
    Ciorbă țărănească din rasol de vită acrită cu suc de roșii - rețeta pas cu pas
  • storceag de sturion
    Storceag de sturion ca la Sfântu Gheorghe - rețeta pescărească din Delta Dunării
  • bors de sfecla rosie cu cartofi
    Borș de sfeclă roșie cu cartofi - rețeta de borș ucrainian
35 shares

Comentarii

  1. Maria Florea a zis

    mai 18, 2015 at 10:23 pm

    Nu de mult timp am pregatit bors de miel dupa reteta ta si ne-a placut si celor mari si celor mici.Asadar ,abia astept sa pregatesc si aceasta reteta.

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      mai 19, 2015 at 9:52 am

      Ma bucur ca v-a placut borsul de miel, sper sa va placa si ciorbita asta. Multumesc oentru comentariu 🙂

      Răspunde
  2. Dafina a zis

    mai 18, 2015 at 5:16 pm

    O ciorba delicioasa,tocmai am facut-o(aveam si eu un curcanel de la tara). Am gasit reteta si m-a inspirit,adica mi-a facut pofta... si a fost apreciata de familia mea!
    (eu am pus cativa taitei de casa ) Multumim pt reteta!

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      mai 19, 2015 at 9:51 am

      Ooo, da, cu taietei de casa e si mai buna! 🙂

      Răspunde
  3. Claudia a zis

    mai 18, 2015 at 11:35 am

    Bine mi-ar prinde si mie acum o farfurie cu ciorba de curcan 🙂 Mai ai? 🙂

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      mai 19, 2015 at 9:50 am

      Mai am o jumatate de curcan si pana ajungi tu la mine e gata ciorba proaspata! 🙂

      Răspunde
  4. Diana a zis

    mai 18, 2015 at 9:38 am

    Bors , optional ??? ar fi pacat de tinerelul curcanel ... eu as exclude si mazarea si cartoful{parerea mea) , in rest , deliciu , tata :))

    Răspunde
    • Diana a zis

      mai 18, 2015 at 9:39 am

      🙂

      Răspunde
      • Iuliana a zis

        mai 18, 2015 at 9:41 am

        🙂 Sunt oameni, printre care si sotul meu, carora borsul le face rau, de aceea l-am pus optional.

        Răspunde
  5. Claudia a zis

    mai 17, 2015 at 7:32 pm

    O ciorba bogata si sunt convinsa ca este si delicioasa. Este cu siguranta o reteta pe care o voi incerca cat de curand. Mi-ai facut pofta ! 🙂

    Răspunde
    • Iuliana a zis

      mai 17, 2015 at 11:03 pm

      Multumesc, Claudia! 🙂

      Răspunde
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lasă un comentariu Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iuliana sbirnea

Bună, eu sunt Iuliana!

Mă bucur că ești aici!

Pe Bucate Aromate îți explic pas cu pas cum să gătești mâncăruri gustoase și deserturi delicioase cu ingrediente simple și naturale. Găsești aici peste 1200 de rețete, așa că meniul familiei tale e mereu asigurat!

Despre mine și povestea blogului

📬 Vrei să primești rețete simple, descoperiri din bucătăria mea și povești scrise cu poftă?

Abonează-te la newsletterul Bucate Aromate și vei primi o scrisoare în fiecare joi dimineața – cu inspirație, miros de prăjituri și o cană de cafea imaginară. ☕

Abonează-te aici 🍪

Rețete noi

  • felie de cozonac babka cu cioclata si nuci in care se vad multe straturi
    Babka cu ciocolată – rețeta explicată pas cu pas, cu trucuri și sfaturi utile
  • un panettone intreg si o jumatate de panettone pe masa din bucataria de acasa
    Panettone cu fructe uscate – rețeta autentică cu poolish pentru un gust intens
  • felie de drob din carne tocata amestec cu ou fiert in mijloc
    Drob fraged cu carne tocată de porc și vită – fără organe, perfect pentru Paște
  • cum se serveste ciorba de primavara cu loboda si stevie, alaturi de paine proaspata si ceapa verde
    Ciorbă de primăvară cu lobodă și ștevie – rețetă ușoară și sănătoasă

Populare acum

  • Reteta tiramisu rapid fara oua
    Tiramisu fără ouă - rețeta rapidă cu mascarpone și frișcă
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • Borcan de sticla cu flori de soc si felii de lamaie pentru preparare socata fara drojdie
    Cum se face socata – Rețetă tradițională, fără drojdie, 100% naturală
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei

  • Salate

  • Paste
  • Rețete de sosuri delicioase
  • Supe
  • Rețete cu pește și fructe de mare

VEZI TOATE CATEGORIILE

Rețete de tort pentru orice sărbătoare

  • Tort Napoleon tăiat pe platou de servire
    Tort Napoleon cu foi de casă și cremă de vanilie – rețeta autentică, pas cu pas
  • Tort de mere caramelizate
    Tort de Mere Caramelizate Perfect – Urmează Rețeta Pas cu Pas și Video
  • tort cu crema de lamaie si fructe de padure
    Tort cu cremă de lămâie și fructe de pădure - rețeta delicioasă pentru orice ocazie
  • Tort cu spuma de capsuni
    Tort cu spumă de căpşuni
ALTE REȚETE DE TORT

Rețete de prăjituri explicate pas cu pas

  • felii de prajitura Trenulet sau chec la metru
    Prăjitura Trenuleț - rețeta veche de chec la metru cu cremă de vanilie
  • felii de prajitura Greta Garbo (Jerbo) pe farfurii
    Prăjitura Greta Garbo (Jerbo) cu nucă și gem - rețeta veche cu unt și untură
  • prajitura Ora 12 cu frisca
    Prăjitura Ora 12 - Rețetă ușoară cu blat de cacao, frișcă și ciocolată
  • Prajitura Albinita asezata pe platou alb cu picior
    Prăjitura Albinița - rețeta veche care ne încântă și astăzi
ALTE REȚETE DE PRĂJITURI

Rețete actualizate

  • savarină pufoasă bine însiropată servită pe farfurie
    Savarine pufoase cu frișcă naturală – rețeta clasică, pas cu pas
  • maioneza dietetica cu 4 oua intregi si putin ulei facuta la blender
    Maioneză "la minut" - rețeta cu 4 ouă fierte și doar 50 ml de ulei
  • felie de cremă de zaăr ars cu sirop
    Cremă de zahăr ars - rețeta cu 8 ouă, fără amidon
  • reteta chec pufos cu lapte si cacao 2 tavi
    Chec pufos cu lapte și cacao - rețeta cu cana, pentru 2 tăvi

Articole utile

  • cea mai buna faina pentru cozonac pufos - coperta cu doua felii de cozonac cu nuca super pufos
    Cea mai bună făină pentru cozonaci pufoși – Ghid complet pentru alegerea făinii
  • proporția de înlocuire unt vs untură și invers
    Cum Să Înlocuiești Untul cu Untură și Invers – Tot ce Trebuie Să Știi
  • coperta articol secretul aluatului perfect - dospirea in cuptor
    Cum să dospești aluatul în cuptor pentru un rezultat perfect – Trucuri și sfaturi
  • drojdie proaspata vs. drojdie uscata
    Drojdie proaspătă vs. drojdie uscată. Cât și cum folosim din fiecare?
VEZI ȘI ALTE ARTICOLE

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Footer

↑ SUS ↑
  • Despre
  • Colaborări
  • Contact
  • FAQ
  • Rețete
  • Articole
  • Blog
  • Newsletter

Toate articolele, fotografiile și clipurile video care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului bucate-aromate.ro. Copierea și diseminarea pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc) a acestora, în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Politica cookies

Politica de confidențialitate

Copyright © 2013 - 2025 Rețete culinare Bucate Aromate. Toate drepturile sunt rezervate.

👩‍🍳 Îți plac rețetele mele?

Abonează-te la newsletterul meu și, în fiecare joi dimineață, îți trimit inspirație proaspătă, sfaturi și trucuri ca să-ți fie mai ieftin, mai ușor și mai plăcut în bucătărie.

🍪 Abonează-te aici

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
x