• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Bucate Aromate

reţete simple pentru familie şi prieteni




  • Prima pagină
  • Reţete
  • Despre
    • Autoarea blogului
    • Colaboratori
    • Politica Cookies
    • Politica de confidenţialitate
  • Resurse
    • eBooks gratuite
    • Articole utile
    • Reportaje, călătorii
  • Întreabă-mă
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
  • Aperitive
  • Supe şi ciorbe
  • Feluri de bază
    • Mâncăruri cu carne
    • Gata în 30 de minute
    • Rețete de post
    • Reţete cu peşte şi fructe de mare
    • Rețete vegetariene
    • Salate
    • Paste şi pizza
    • Tarte sărate
  • Deserturi
    • Checuri, cozonac, brioşe
    • Deserturi de casă
    • Deserturi de post
    • Fursecuri, biscuiţi, cornuleţe
    • Îngheţată şi deserturi la pahar
    • Prăjituri şi tarte
    • Torturi
  • Băuturi
  • Pâine de casă
  • Conserve
  • Cum se face?

Ruladă Tiramisu

20 septembrie 2018 by Iuliana 5 Comments

Mergi direct la rețetă

Știți care e după părerea mea neajunsul oricărei rețete de tiramisu? Că nu e prea fotogenic. Sau mă rog, mie până acum nu mi-a reușit un tiramisu chiar atât de frumos încât să îi smulg niște cadre pe măsură. Așa că m-am gândit să transform rețeta în ceva ce știam că îmi va reuși într-o formă mult mai prezentabilă: ruladă tiramisu. Acum, ziceți voi, mi-a reușit sau nu? Mă alint, știu! 😀

Rulada Tiramisu

Rulada tiramisu păstrează toate atuurile rețetei de bază: are gust de cafea, are cremă onctuoasă de mascarpone și e presărată cu cacao. Bine, și cu un pic de ciocolată pe ici, pe colo, prin punctele esențiale, pentru a fi siguri că decadența e supremă.

Dacă totuși nu vreți un tiramisu sub formă de ruladă, găsiți pe blog rețeta de tiramisu clasic și pe cea de tiramisu cu căpșuni. Nu sunt la fel de arătoase ca rețeta de azi, pentru că, cel puțin în domeniul vizual, nu eram la fel de îndemânatică și de școlită ca acum, dar vă garantez că sunt extraordinar de bune.

Pentru amatorii de “senzații reci” am și o rețetă de tiramisu înghețat cu zmeură pentru care iarăși îmi pun reputația de blogger zălog. Dacă vă încumetați să o încercați, sunt absolut convinsă că o să vă placă!

Rulada Tiramisu

Știu că mulți dintre voi nu prea obișnuiți să faceți rulade. Mărturisesc că nu înțeleg de ce. Mie ruladele mi se par printre deserturile cel mai ușor de realizat, de aceea am strâns câteva rețete de rulade pe blog. Le prefer adesea chiar și rețetelor de tort.

Ruladele se fac mai ușor, se feliază mai frumos, sunt parcă mai spornice și reușesc să arate excelent chiar și cu un decor mai stângaci, sau chiar și fără decor. Eu una votez oricând cu o ruladă. Am declarat și nu mă dezic! 🙂

Mod de preparare ruladă tiramisu

Totul începe cu un banal blat din pandișpan întins în tava cea mare a cuptorului. Când e gata îl desprindem de foaia de copt folosind o paletă mai lată, și îl rulăm în aceeași foaie. Două elastice la capete îl vor ajuta să învețe să stea rulat cum se cuvine 😉

Cât timp a stat blatul la răcit, m-am ocupat de cremă. Am preferat ca pentru rulada de azi să fac o cremă fermă de mascarpone cu frișcă, și nu una cu ouă, așa cum se face în mod clasic crema pentru tiramisu. După ce blatul s-a răcit complet, îl umplem cu cremă, radem ceva ciocolată peste cremă și rulăm blatul la loc. Gata, acum avem o ruladă. Nu ne rămâne decât să o decorăm. Sau nu. Când o vom felia, tot bine va arăta, că doar ăsta e marele, marele avantaj al ruladelor!

Rulada Tiramisu

Să zicem că eu am decorat rulada tiramisu de azi. Dacă a o presăra cu cacao și a-i face câteva dungi cu ciocolată topită înseamnă că am decorat prăjitura, atunci așa rămâne, e decorată!

A fost foarte simplu, dar recunoașteți că efectul e maxim și că rulada mea arată foarte apetisant cu acest decor minimalist la care practic nu ai ce să greșești?

Rulada Tiramisu

La final, capodopera delicioasă arăta ca în fotografia de mai jos. Un desert simplu, dar elegant, cu arome surprinzătoare. Este incredibil cât de bine se simte ness-ul în blatul de ruladă!

Când am mixat gălbenușurile cu nessul s-a format o spumă bogată care mi-a amintit de vremurile când eram băutoare de ness Amigo și frecam cu abnegație în fiecare dimineață două lingurițe de ness cu o linguriță de zahăr și 2 picături de apă. Ce vremuri! Nu am mai băut ness de o veșnicie! Între timp am devenit băutoare convinsă de cafea la ibric , dar am în dulap un borcan de ness pe care îl țin doar pe post de aromatizant pentru prăjituri.

Dacă vă plac prăjiturile cu ness, am pentru voi două rețete grozave: prăjitură cu cremă de ness și crocant de migdale și încă o rețetă de prăjitură cu pișcoturi de șampanie și cremă de nuci cu ness. Pe cea din urmă am avut-o anul trecut pe masa de Crăciun și a fost pe cât de rapid de făcut, pe atât de apreciată de toată familia.

Rulada Tiramisu

Rulada Tiramisu
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest

Ruladă Tiramisu

Preparare15 mins
Gătire15 mins
Timp total30 mins
Categorie: Desert
Porții: 10
Autor: Bucate Aromate

Ingrediente

blatul - pentru tava mare de la cuptor (35x40 cm)

  • 5 ouă
  • 5 linguri de zahăr
  • 5 linguri de făină
  • 1 lingură și jumătate de ness
  • un praf de sare
  • 1 linguriță extract de vanilie

umplutura

  • 400 g mascarpone
  • 200 g smântână pentru frișcă min. 30% grăsime
  • 150 g zahăr pudră
  • 20 g ciocolată rasă

decor

  • 2-3 linguri de cacao
  • 30 g ciocolată neagră

Mod de preparare

  • Aprindem cuptorul la 180 de grade şi punem hârtie de copt în tavă.
  • Mixăm gălbenuşurile, cu jumătate din cantitatea de zahăr, extractul de vanilie, un praf de sare și ness-ul.
  • Batem albuşurile împreună cu un praf de sare, până când devin spumă fermă şi nu mai cad de pe teluri.
  • Adăugăm zahărul rămas şi mixăm până când acesta este dizolvat şi albuşurile se întăresc din nou.
  • Încorporăm spuma de albușuri în crema de gălbenușuri și ness.
  • Încorporăm făina amestecând de jos în sus cu o spatulă, cât mai încet ca să nu scoatem aerul înglobat în spuma de albuşuri.
  • Întindem uniform compoziţia în tavă şi coacem timp de 12-15 minute, până când blatul devine auriu și începe să se desprindă de margini. Nu trebuie să se rumenească, ci doar să fie auriu și să treacă testul cu scobitoarea.
  • Scoatem tava din cuptor, lăsăm blatul să se răcorească 2-3 minute, îl desprindem cu grijă de hârtia de copt folosind o spatulă sau o paletă mai lată, apoi îl rulăm ajutându-ne de hârtia de copt şi îl lăsăm aşa rulat până se răceşte de tot şi poate fi umplut. Între timp, noi ne ocupăm de cremă.

umplutura

  • Batem smântâna pentru frișcă până se întărește.
  • Peste frișcă punem mascarpone puțin câte puțin, apoi zahărul pudră și omogenizăm.

asamblarea

  • Desfacem blatul de ruladă, întindem crema și nivelăm. Presărăm ciocolată rasă și rulăm blatul.
  • Lăsăm rulada la frigider 3-4 ore înainte să ne ocupă de decor sau să o servim.

decor

  • Topim ciocolata la bain marie.
  • Pudrăm rulada cu cacao și folosind o linguriță sau o furculiță prelingem peste ruladă câteva dungi de ciocolată topită.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Rulada Tiramisu

Sper că v-a plăcut ideea mea de azi. Vă doresc poftă bună la ruladă tiramisu!

Filed Under: Prajituri si tarte, Rețete preferate Tagged With: cacao, ciocolata, mascarpone, ness, rulade, tiramisu

Previous Post: « Spaghete cu sos bolognese
Next Post: Supă simplă de roșii cu orez înveselită cu brânză și busuioc »

Reader Interactions



grup FB Bucate Aromate

Vrei să afli când apare o rețetă nouă?

Introdu adresa de email în caseta de mai jos și abonează-te




Comments

  1. Mirela

    22 septembrie 2018 at 18:58

    Oooo! Ți-a reușit pe deplin! E frumușică foc rulada. Și, ca să-ți spun pe cea dreaptă, mie mi-au plăcut mult și celelalte variate de tiramisù pe care le-ai făcut mai demult. Mie nu-mi reușesc niciodată așa frumoase. Apoi, mi-ai amintit că nu am mai făcut demult o ruladă. Nu știu de ce? Că înainte le făceam mai des. Iar acum trebuie să las iar să treacă un pic de timp, pentru că abia azi am terminat de mâncat o prăjitură cu ness și cacao. Și, la mine, nu prea merge una după alta așa. Dar o fac, nu-mi scapă! 😀 Pentru că, văzând-o îmi plouă ☔ în gură 👄, nu alta. O fi că avem gusturi comune în ale ‘prăjiturelii’, dar când văd o nouă rețetă de a ta vreau să o fac și eu neapărat. Asta, pentru că ești tare BRAVA, parol! 😘

    Răspunde
    • Iuliana

      22 septembrie 2018 at 19:31

      Esti tu draguta, Mirela! Multumesc mult!
      Nu stiu ce-o sa fac cu prajiturile ca m-am cam rotunjit din cale-afara de mult si ar trebui s-o las mai moale.
      Sper sa fiu in stare sa inventez niste prajituri dietetice, alta sansa n-am! :))

      Răspunde
      • Mirela

        22 septembrie 2018 at 21:47

        Și eu sunt cam rotunjoară. Dar am o glicemie tare mică, iar doctorița îmi zice să umblu cu bombonele în buzunar. Asta nu! Doamne ferește! Dar, oricum de dulciuri tot nu mă las. De ceva timp încerc sa pun mai puțin zahăr decât în rețete și mai multe arome. Din totdeauna mi-au plăcut mai aromate decât dulci. Și, apoi, trebuie să avem și noi câte un viciu, că doar nimeni nu-i perfect. 😁.

        Răspunde
  2. Mira

    30 iunie 2019 at 16:00

    Chiar ați pus umplutura din toate cantitățile indicate?? A ieșit prea mult, nici nu se rula cum trebuie.

    Răspunde
    • Iuliana

      30 iunie 2019 at 17:07

      Da, exact atât am pus, se vede și în poze ca e o umplutură generoasă. Poate ați avut tava mai mică?

      Răspunde

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primary Sidebar

Bună,
Sunt Iuliana, gazda ta pe Bucate Aromate.
Îți multumesc pentru vizită. Sper să găsești în colecția mea de rețete inspirație pentru meniul familiei tale.
Dacă vrei să afli mai multe despre mine și blog, citește aici.






Descarcă de aici ebook-urile gratuite

eBooks gratuite pentru cititori

Footer

Cum se face?

Cum se face iaurtul de casă

Cum se face iaurtul de casă, simplu, cremos, 100% natural

sos bolognese

Sos bolognese pentru paste și lasagna (ragu bolognese)

Maia naturală pentru pâine de casă

Maia naturală pentru pâine de casă. Cum se cultivă de la zero, cum se păstrează.

Cum şi de ce să-ţi faci amestecul de musli acasă

Cum şi de ce să-ţi faci amestecul de musli acasă

sos de caramel sarat

Sos de caramel sărat – doar câteva ingrediente, gata în 10 minute

Cum se face frişca din smântână - reţeta pas cu pas

Cum se face frişca din smântână – reţeta pas cu pas

Vezi mai multe articole →

Etichete

afine ardei ardei gras bauturi racoritoare branza branza de vaci busuioc cacao caise capsuni carne de pasare carne tocata cartofi ciocolata cirese ciuperci desert cu iaurt dieta Dukan dovlecei frisca iaurt lamaie lapte legume maia naturala malai mascarpone mere miere nuci orez oua paste peste rosii scortisoara Selgros smantana solaris supa-crema unt usturoi vanilie vinete zmeura

Hai pe Instagram!

iuliana_bucate_aromate

🍝 Food blogger 📷 Photographer 📚 Historical books reader ✈️ Enthuziastic traveler.
🌺 Find me, my recipes and my photos at #bucatearomate

Iuliana Sbîrnea.
Instagram post 18083103061191190 Prăjitură cu glazură de ciocolată neagră și cremă de cocos. O rețetă de post numai bună pentru sărbătoriții zilei sau dacă vreți să îl ademeniți pe Moș Nicolae cu ceva bun ❤️⁠
-------***-------⁠
Am lăsat rețeta la profil. Abia aștept să văd cum v-a ieșit 🙂⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #desertcuciocolata #mosnicolae #desertdepost  #deserturi  #retetesimple #cegatimazi #vegan #diaryfree #veganz #veganworld #veganslife #instalife #coconut #delicious #eat #govegan #healthyfood #healthyrecipes #chocolate #coconutcream #veggiesmost #homemade #foodgasm #veganmeal #veganfoodideas #veganrecipeshare #healthyvegan #plantbasedlifestyle #healthyfoodideas
Instagram post 18083507632093064 După atâtea dulcegării, să mai facem, totuși, și ceva de mâncare, nu-i așa? 😁⁠
---------***---------⁠
Mâncare de mazăre cu morcovi pentru prânzul de azi. Foarte gustoasă, ușor dulceagă și cu sos bogat în care să întingi cu niște pâine proaspătă, de preferat făcută în casă 🙂⁠
---------***---------⁠
Găsesc că îi stă foarte bine în farfuriile delicate de la @pepco_ro ❤️⁠
---------***---------⁠
Și vouă vi se pare mâncarea mai apetisantă dacă e servită în farfurii frumoase sau numai eu sunt defectă? 😛⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #PEPCO #inspiratiePEPCO #retetazilei #retetevegane #retetesanatoase #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #potatoesrecipe #ig_romania #fooddiary #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday
Instagram post 18116802259016588 Cornulețe de post cu gem de prune și nuci. ⁠
Bune lângă o cafea, bune la desert, bune la pachet, bune oricând. Cu cât mai multe, cu atât mai bune 😋⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #cornulete #desert #deserturi  #retetesimple #micdejun #micdejunsanatos #cegatimazi #vegan #diaryfree #veganz #veganworld #veganslife #instalife #cookies #delicious #eat #govegan #healthyfood #healthyrecipes #strawberry #veggiesmost #homemade #foodgasm #veganmeal #veganfoodideas #veganrecipeshare #healthyvegan #plantbasedlifestyle #healthyfoodideas
Instagram post 17928251926330230 Trigoane crocante cu mere și nuci. ⁠
Ce repede se fac și ce repede dispar! ⁠
În plus, au beneficii 2 în 1: potolesc și pofta de dulce și pe cea de ronțăit 😁⁠
-------------***-------------⁠
Rețeta e pe blog și în link-ul de la profil. Poftă bună! ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #desertcufructe #desertcumere #placintacumere #deserturi  #retetesimple #cevabun #dessert #cegatimazi #vegan #diaryfree #veganz #veganworld #veganslife #instalife #ig_romania #delicious #eat #govegan #healthyfood #healthyrecipes #apple #homemade #foodgasm #veganmeal #bloguriromanesti #blogculinar #blogcuretete #reteteromanesti #mancareromaneasca
Instagram post 17935579174326326 Eu fac parte din clubul ciudaților cărora le plac mai mult sarmalele și ardeii umpluți de post, decât cele cu carne. ⁠
Nah, ce să facem, trăim și noi, ciudații, cum putem, aici în patria sarmalelor! 😀⁠
-----------***-----------⁠
Cei din fotografie sunt umpluți cu orez și ciuperci. Buni de tot! Nu că i-am făcut eu, da' așa-s ei 😛⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retetazilei #retetevegane #retetesanatoase #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #potatoesrecipe #ig_romania #fooddiary #foodblogfeed #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday #letseat
Instagram post 17990727064282597 Am venit să vă fac poftă de covrigi 😀⁠
Făcuți în casă, simplu și ușor, ca să fie pe săturate pentru tot familionul. Cu mac sau cu susan, după poftele tuturor.⁠
-----***-----⁠
Să vă las rețeta, să nu vă las rețeta, să vă las rețeta....hai, bine, fie, am lăsat-o la profil 😁⁠
-----***-----⁠
Have fun la împletit covrigi pufoși. Să mi-i arătați și mie, da? ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retete #retetesimple #covrigi #dincuptor #reteteromanesti #cegatim #onmytable #dough #pretzel #homemade #homebaked #eatingfortheinsta #inmykitchen  #dessertlover #ig_romania #fooddiary #easytocook #thecookfeed #hautescuisines #thekitchn #tv_stilllife #still_life_gallery #saveurmag #f52grams #storyofmytable #mycommontable #blogculinar #bloguriromanesti
Instagram post 17851082947718581 Ce să faci când nu mai știi ce să faci de mâncare? ⁠
Fă o tocăniță de ciuperci cu sos de roșii. ⁠
Fie că o mănânci cu mămăliguță sau cu pâine, tot bine va fi 😉⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retetazilei #retetevegane #retetesanatoase #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #potatoesrecipe #ig_romania #fooddiary #foodblogfeed #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday #letseat
Instagram post 17941025569311507 Azi avem paste în meniu. Cu creveți și sos pesto. ⁠
Dacă vă plac pastele, sau creveții, sau pesto, în orice combinație de două câte două, cu siguranță vă vor plăcea și toate trei adunate la un loc și nu ar trebui să ratați rețeta asta 😀⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #blogculinar #cemancamazi #reteterapide #pastadish #schrimps# #hunger #tagiatelle #hereismyfood #inmykitchen #only_beautiful_food #bloguriromanesti #mycommontable #fooddiary  #pastaaifruttidimare #gamberi #foodphotography #healthyfood #healthyrecipes #dietfood #hautescuisines #foodstyling #recipeoftheday #thecookfeed #sometimesicancook #thiswomancook #cookingdiva #prawns #foodpost #foodpic⁠
Instagram post 17866897549549559 Covrigei cu telemea - cea mai rapidă rețetă pe care o știu. ⁠
Prima tavă iese din cuptor în 25 de minute. How cool is that! cum ar zice americanul 😁⁠
Durează mai mult să te duci la magazin să cumperi sticksuri pentru bere.⁠
Ca să par harnică în fața musafirilor, tot din același aluat mai fac și sărățele 😛 ⁠
⁠
Știu că vă tentează, așa că am lăsat rețeta la profil. ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retetazilei #retete #retetesanatoase #covrigei #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #snacks #ig_romania #fooddiary #foodblogfeed #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday #letseat
Instagram post 18029052868235576 Azi avem rețetă nouă pe blog: o plăcintă de post cu spanac și orez. E simplă și gustoasă, excelentă la orice masă a zilei sau de luat la pachet.⁠
----------*** ----------⁠
Se poate face cu spanac proaspăt sau congelat. O punguță mică de spanac frunze congelat e suficientă.⁠
----------*** ----------⁠
E foarte bună și când e caldă, dar mie îmi place cel mai mult după ce s-a răcit bine, așa că am făcut-o de ieri pentru azi.⁠
----------*** ----------⁠
Ce ziceți, vă tentează? Rețeta o găsiți la profil. Poftă bună! 🙂⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#bucatearomate #retetazilei #retetevegane #retetesanatoase #retete #ceavemlapranz #mancareromaneasca #mancaresanatoasa #fotografieculinara #foodstyling #mancaruriromanesti #foodstagram #spinachrecipe #ig_romania #fooddiary #foodblogfeed #easytocook #mancarebuna #instafood #infinity_foodlover #bon_app #still_life_gallery #storyofmytable #mycommontable #tv_stillife #goodfood #food52gram #foodphotography #recipeoftheday #letseat
Vezi mai multe fotografii Urmărește-mă pe Instagram

Categorii pe site

Arhivă

Colecții de rețete

checuri de post

5 checuri de post – mai bune decât cele cu ouă și lapte

retete cu gutui

Rețete cu gutui – 10 rețete deosebite, dulci și sărate

retete cu dovleac

10 rețete cu dovleac pe care să le faci toamna aceasta

10 retete cu prune

10 rețete cu prune – deserturi delicioase și ușor de făcut

Mai multe colecții aici →

Toate articolele(text, reţetă)  și fotografiile care alcătuiesc conținutul acestui site, cât și drepturile de autor ale acestora, aparțin deținătorului site-ului Bucate Aromate. Copierea și diseminarea acestora pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți, etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor, vedeți: Politica de utillizare cookie-uri

Copyright Bucate Aromate © 2019 · Website realizat de Artisan Web